Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznáš ten vtip? "střední Evropa je část kontinentu, která je Západoevropany považována za Východ a Východoevropany za Západ", hehe :)
  • A z pohledu toho kdo je na východu jsme my zase západní Evropa že? : D
  • Taky si myslím, že je to o morálce. Ta je v případě her, filmů, hudby a knížek v pdefku podrobována trochu větší zkoušce než v jiných případech, protože se přece jen nejedná o krádež v tom slova smyslu, v jakém se obecně chápe. To nic ale nemění na tom, že je to o lidské ctnosti a ne o penězích.
  • To Stan: to je důsledek toho, že on to napsal. Kdyby to nenapsal, není tu další strom příspěvků. Simple, proto obviňuji jeho a nikoliv ty, kteří na to reagují. Ti jen reagují na přímý - a zbytečný - podnět
  • Takhle to možná berou Američani, ale rozhodně ne státy západní Evropy.
  • Jerry, ti si vážně ras, takovou odpověď jsem fakt nečekal, takže napsat tunu OT keců z tvý adresy je ok, protože to neni nový vlákno, ale napsat jeden OT příspěvěk, z kterýho se pak stalo vlákno je hádám minimálně na zastřelení, prdel je, že to vlákno o hovnu jsme z toho udělali až my všichni, to ti nedošlo? *7*
  • Roztrhejte si občanky to vyřeší každý svár.
  • Měl's napsat "píšeme". To jen taková vsuvka. Pište dál, je to zábava *1*
  • Já nevím, ty si asi děláš srandu nebo co..založil uplně nový strom o něčem, co nemá tady s ničím souvislost, já ho reagováním na něj na to upozornil a zeptal se ho, jaký to má smysl, pokud to nepochopíš ani teď, je mi líto...abych dělal to co on, musel bych tu udělat nový strom o tom, jak je XXX takový a takový, a jak může někdo co něco najednou něco s někým, snad už chápeš...pleteš si trochu reagovat na někoho a potom taky jen tak pro vyjádření založit nové vlákno, když to nemá souvislost s článkem
  • Nikoho se nezastávám, jen nemám rád hlupáky co někoho kritizují za něco co sami dělají, prostě napiš několika slovy (není třeba vlákno tisíce příspěvků) proč si napsal to co si napsal na jeho adresu a jistě se ukáže že si měl ten samý důvod jako měl on, jenže právě z tohohle důvodu neodpovíš a budeš se vykecávat aby si nebyl tím co sám kritizuješ.

btw- mimo místu tu píšeše všichni už hezky dlouho včetně tebe.
  • Možná tady ve střední Evropě..na západě jsme východ my, jako je pro nás východ Ukrajina *4*
  • I v cizině se rozlišuje střed a východ, akorát se většinou píše central a ne např. middle.
  • Já ti odpověděl. Dávalo by to smysl, kdybych o tom založil nové vlákno příspěvků, jen abych se vyjádřil. Já ho na to upozornil a zeptal se HO - nikoliv tebe, samozřejmě, nepřítel mého nepřítele je můj přítel, tak se ho budeš zastávat, ale nic to nemění na tom, že sem píše jak blbeček nesmysly, které jsou jako bonus mimo mísu.
  • Ukrajinci se sami mnohem raději řadí do východu střední Evropy. Východní Evropa je pro ně až Bělorusko - vím z vlasntí zkušenosti *1*
  • Aneb "lawful good" a "chaotic evil". Ten pán (chlap je strašné slovo), používá Steam? Ten byl první věc, která mě "přemluvila" k nakupování.
  • Ne, v cizině se používá pojem východní Evropa. *7* "Střední Evropa" = bývalí komouši, co rychle utekli k zápaďákům a nechtějí být řazeni k těm, co utekli zase víc na východ *1* --> brát s nadsázkou, dělám si srandu :)
  • Schválně jsem se zeptal, a ty si schválně neodpověděl, možná to ani sám nevíš.
  • Dávalo by to smysl, kdybych o tom založil další strom příspěvků. Jinak to stejné můžu napsat teď já tobě. *7*
  • Jaký má smysl to co si napsal ty? Proč to píšeš? Co to má společnýho s článkem?
  • Ne ale má to hodně společného s Uchem a okolo něho se přeci točí celý svět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit