Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jistě já tě chápu tenkrát jsi to ostatním vysvětloval moc hezky. Je hezké jak máš ve všem jasno ale k chápání celé situace máš ještě hodně daleko.
  • V Ukrajině se hry prodávají s ruskou lokalizací. Je nesmysl ji spojovat s Polskem.
  • Jaký má tohle smysl? Proč to sem píšeš? Má to něco společného s článkem? Nebo na sebe chceš jen upozornit? Naprosto nesmyslný OT, snad si alespoň přpadáš jako blbec, ať si to o tobě nemyslím jen já. *7*
  • ucho
    takže napíšu to i tobě, očividně jsi to taky nepochopil :)
    vydavatel hru udělá a může si s ní dělat, co chce. třeba ji prodávat za 10 000,- kus, omezovat licenci na jedno nainstalování, omezit licenci na to, že to člověk může hrát jen 10 hodin. prostě cokoli, co ho napadne. je to jeho obchodní strategie, jeho model. on to jde prodávat se svými pravidly a to je věc každého. na lidech je pouze to, aby to nekupovali či kupovali (každý máme možnost volby). v tomto jsem "obhajoval" prodejce. že si s tím můžou dělat, co chtějí. na lidech je, jestli to budou kupovat a nebo se tomu obloukem vyhnou. zákazník jim pak řekne, jestli takhle ano, takhle ne. ale je to věc toho vydavatele. to tedy platí i s bazarovým prodejem. tedy ať si stanoví podmínky, jaké chce, následky si nese už sám. když s tím někdo nebude souhlasit, světe div se, tak si to nekoupí.

To ale neznamená, že souhlasím s bazarovým prodejem, chápeme? (asi ne :) ) Patrně to bude tou zaslepeností a jednoduchostí, že vidíš pouze hru a ty ji CHCEŠ. myslíš si, že na tu konkrétní hru máš právo, že musí být tvoje za podmínek, které ty schvaluješ. ale to není pravda. takhle to v komerčním světě nefunguje...

Když někdo něco prodává, je jeho věc, co... ale opravdu je zbytečné se snažit cokoli vysvětlit... zabitá diskuze, jsem nepoučitelný, že na takové kraviny ještě reaguju :)
  • Nerad bych tě ranil, ale němčina mezi světové jazyky patří.
  • Říkal jsi, že ti vadí nemožnost zvolit si originál a původní jazyk mnoha her je němčina. Anglický překlad často obsahuje chyby.
  • jde o to z jakýho pohledu jí tam chceš šoupnout, geograficky je to nesmysl a tržně taky, se mrkni na HDP nás a Ukrajiny, těch 60 míst rozdílu je opravdu trochu moc, takže proč jí tam pak řadíš? Kdyby si jí tam nedal, tak jsi jen vyjmenoval státy střední Evropy a dal za pravdu těm co říkají, že i tržně jsme střední Evropa.
  • Nesnaž se tu diskuzi jsem sledoval a pamatuji si jak jsi bojoval za práva prodejců. Kdykoli ti někdo oponoval hned to bylo špatně.
  • ucho, nerozjížděj další hloupou debatu, už jen to tvoje "nic z toho nemají" a co by z toho měli mít? to jako inkasovat za už jednou prodanou hru další prachy? ty si asi děláš kozy ne?

jak říkám, vykašli se na to, to smrdí flamem.
  • smejki
    němčinu se neučím ze dvou důvodů - není to světový jazyk a nedá se říci, že by mi libozvučela
  • Ano už je to tady, "chápeš obsah psaného textu" to už tu taky bylo.... Jo tak ty chápeš že brojí proti bazarovým hrám? Ty chápeš, že chtějí mít znovu zisk z už jednou prodané hry ze které už zisk jednou měli? Ucho ty to fakt nemáš v hlavě v pořádku...
  • smejki
    nikoliv nutně, u některých firem je ruský trh zvlášť a ukrajina se váže s polskem a námi. že se tam užívá azbuka, není až takový problém
  • Polsko, Slovensko a Maďarsko patří do Střední dní Evropy. Dánsko a Nizozemí ani náhodou. Ukrajina je už východ. Jazykově patříme rovněž do Střední Evropy. :)
  • ucho
    a tady se opět argumentuje lží.
    NIKDY jsem netvrdil, že je dobře, když distributoři brojí proti bazarovým hrám. pouze jsem říkal, že jejich brojení proti bazarovým hrám chápu. tedy důvod, že oni už z toho nic nemají. dokážeš tenhle rozdíl pochopit? chápeš obsah psaného textu a význam slov? víš, co znamená, když někdo s něčím souhlasí a když někdo vysvětluje důvod, proč se někdo chová tak, jak se chová? bojím se, že jsem to teď napsal moc složitě :)
    tím, že o nečem budeš psát nepravdy se z toho pravda nestane...
    prasklou žilku si rovněž nevybavuji, že jsem předtím někdy použil, dokonce bych se zde i s někým vsadil, že jsem ji předtím nikdy nepoužil, tedy si mě patrně s někým pleteš ;) ale paměť neslouží jako dřív (vlastně si jen vybavuji, že tuhle hlášku někdo kdysi použil na mě, v tomto případě se hodila).
  • : )
  • Proč? zelená krev se ti nelíbí?
  • Chtlě jsem napsat východní Evropou a napsal západní *3*
  • Tak pokud napsal tohle o bazarovkách tak to neni co řešit.
  • stan: Prosím tě na "ucho" se vykašli, ten ti bude stále donekonečna opakovat svoje moudra. Tak jako když stále dokola mlel, jak je dobře když ti nenažraní distributoři brojí proti bazarovým hrám. A že ti praskne žilka to už známe, to je jeho oblíbená narážka. Tak buď v klidu, on za to svým způsobem asi ani nemůže... *1* *1* *12* *12* *8* *8*
  • ucho
    ne, není. game.co.uk se od thehut vcelku liší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší