Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • the same ^_^
  • s tou Ukrajinou si se docela seknul.
  • smejki
    proč do toho motáš němčinu? asi bych s porodními bolestmi zvládl fráninu, ale němčinu fakt ne, když umím jen scheise katze... německou hru bych ale stejně nekoupil už jen kvůli cenzuře
  • smejki
    být distributor zboží, svážeš nás dohromady s Německem, Nizozemci, Rakouskem a Dánskem nebo s Polskem, Ukrajinou, Slovenskem a Maďarskem? Etnicky jsem mišmaš, to je parvda, měkl jsem použít spíš jazykovou skupinu vycházející z etnické historie
  • Když ty řešíš jen statistické a tržní a politické a já nevim jaké rozdělení, neměl si na můj příspěvek vůbec reagovat, já pouze informoval, že geograficky je to tak a politicky atd. je to jinak a nesmí se to plést, neměl si si mě vůbec všímat, tak už mi to konečně prosím přestaň cpát.

Ano, to je skutečně perlička ta tvoje práce se "státami"
  • Etnicky jsme západní slované. Kulturně spíš orientovaní na západ.
  • posila
    Zkomolil :) game.co.uk

Ja vetsinou nakupuju na zavvi.com (kvuli postovnemu - na game maji 3 GBP za objednavku, na zavvi 1 GBP za polozku). Normalne kupuju starsi hry ve sleve, ale loni jsem si tam predobjednal limitovanou edici Red Dead Redemption a prisla v den vydani (coz me dost mile prekvapilo)
  • Etnicky patříme do Střední Evropy. Tržně taky.
  • ucho
    Stan: četl jsi tenhle článek? řeč je o tom, že tyto statistiky řadí ČR do východní Evropy. dotyčný napsal, že tam nepatří, já jen napsal, že tam patří. to, že ty sem taháš jiné dělení je zcela tvůj problém, o tom řeč není. dokážeš to pochopit? jako by byla diskuze o jabkách a tys do toho začal mluvit o hruškách. naprostý tydýt...
    jinak si neodpustím perličku, pracuji v kartografickém odvětví, se státy pracuji denně, od jejich umístění, kódů zemí, vlajek, řazení...
    konstruktivní odpověď nečekám
  • Právěže etnicky moc ne. Jsme mix kultur, hodně i těch západních.
  • Neřekl bych do tebe, že hraješ v němčině či jiném jazyce mimo angličtiny.
  • tohle is napsal "ale ano, ČR patří do východní Evropy. patří ale i do střední Evropy..."

Na to jem reagoval, že geograficky patří do SE a politicky atd. je věc jiná, můj komentář měl čistě informativní charakter, který obě rozdělení bere na vědomí, ty seš tu ten kdo přišel a cpal mi ty svoje moudra. Ty seš hrozná kecka, hlavně se oháněj tim jak odmítám přijmout pravdu a fakta, tvojí pravdu a tvoje fakt rozhodně.
  • ucho
    a pak ještě thehut (poštovné je teď zdarma)
  • smejki
    games.co.uk... jestli jsem to z hlavy nezkomolil
  • ucho
    Stan: že by proto, že ty mi zcela bezdůvodně od začátku cpeš geografické rozdělení? proč? jakou potřebu máš řešit geografické rozdělení na to, co jsem napsal? perfektní ukázka tvého manipulativního argumentování... :)
  • Hej můžete mi říct nějaký ten obchod v Anglii at vím kde se mám podívat thx!
  • Já se od začátku bavím o geografikcý poloze, jasně to zmiňuji, nevim proč ucho pořád reaguje a cpe mi tržní rozdělení a statistiky.
  • ucho
    Stan: je zbytečné reagovat na člověka, který nedokáže přijmout ani fakt a pravdu. ať už si vyhledáš statistické rozdělení, dělení na wikipedii, dělení mapových podkladů, všechno bys viděl. pokud zavíráš oči před fakty, jakákoli další diskuze s tebou nemá cenu, protože tam nepomůže žádný argument. svým způsobem je to jako diskuze se lhářem nebo bláznem, výsledek vyjde naprázdno a nikam se člověk nedobere... tedy z mého pohledu ztráta času.
  • smejki
    Stane, pleteš si hlediska, geografické ti tu nikdo nezpochybňuje
  • smejki
    mitteleuropa ::cink!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit