Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Je vidět, že jsi nehrál Diablo II. Tam ti totiž to, co jsi potřeboval klidně napadlo i jak je rok dlouhý. Obchodování mizerné.

A ten popis PvP? Na co dělat nějaké pseudoarény a věci z donucení jako PvP gear jenom proto, aby si to pár lidí vyzkoušelo a pak se vrátilo k původní hře. Diablo nikdy nebylo a nebude o PvP, není to ani klasické RPG.
  • Monk, co má 90 mega toughnes a 40 mega recovery to nemá sám od sebe. To má díky věcem, co na sobě nosí.
    Jak vyvážit PvP?
    Třeba takhle:
    Přidat do města v každém aktu 2 NPC postavy. Jeden PvP gear obchodník, druhý PvP battlemaster. Pro to, aby člověk vůbec mohl přes battlemastera vstoupit do jakékoliv arény, musí na sobě mít kompletní PvP výbavu(věci, zbraně, atd + žádné gemy) Tato základní výbava by dávala ne 500 ke státu za kus, ale třeba jen 50, také by neupravovala vlastnosti skillů, jako je tomu u některých legendárek. Tím se kompletně smaže jakýkoliv rozdíl ve výbavých jednotlivých hráčů. Zredukovat dmg na 10%, tudíž už vás nemusí trápit rány za 1000 000 a podobně. V aréně se automaticky upraví chování některých skillů, které by způsobovaly nevyváženost(například Witchdoctorův šaman, co mění nepřátele na prasata - doba účinku zredukována).
    Jak by člověk postupoval v PvP, dopracovával by se k lepší výbavě, která by ale nebyla o tolik lepší jako ta základní, nýbrž by přidávala sem 5 bodů státu, támhle zase 10. Hlavním lákadlem do PvP by mohli být nové transmog skiny u Kadaly, nové témata na vlajky či různá kosmetická vylepšení postav jako jsou například andělská křídla nebo kostěná křídla převzatá ze Starcraftu.
    Možností je spousta.
    Nejde mi jen o PvP. Jde i o zmiňované obchodování. Byl jsem pro zrušení aukcí, ovšem co mi způsobilo šok bylo zamezení veškerého obchodování vůbec. Styl myšlení aukce nebo nic je pro mě nepochopitelný.
    Další důvod je upřednostnění kvantity nad kvalitou. Je sice hezké, že mi za den spadne 30 legendárních věcí, ovšem smutné je, že 99-100% z nich je použitelných maximálně na rozložení na materiály.
    Takto bych mohl pokračovat dál a dál.
  • Veskoslav
    Až na to, že ukázali to PvP a nějak mě to ani nezaujalo, stejně tak PoE. Zkoušel jsi někdy umlátit Monka, co má Toughness třeba 90 mega a Recovery 40 mega? Nebo war, co mi jedním zásahem dá 110 mega critical? Jak tohle chceš ksakru vyvážit?

A zdarma? Hru si nejprve musíš koupit....To není zadarmo. Obzvlášť když Wowko(+3 další datadisky)+dva měsíce vyjde levněji než základní Diablo.

A jestli ti nejvíce chybělo v Diablu PvP, tak to není hra pro tebe. Diablo nikdy nebylo o PvP....
  • Nauč chápat psaný text ty chytráku abys poznal na co se vlastně ptám.
  • Spousta diskutéru tu žvaní s růžovými brýlemi na očích. Lidi proberte se. Nevěřte všemu, co Vám Blizzard nalže!
    Na jedné ze svých konferencí hráče ujistili, že PvP už je hotové, zbývá vychytat poslední mouchy a PvP bude vydané.
    Pak najednou obrátili, že je to nevybalancované... Nevybalancované? Dokážeme vybalancovat Heroes of the Storm, dokážeme vybalancovat WoW, dokážeme vybalancovat i takový Hearthstone, ale vybalancovat RPG mlátičku, je nadlidský úkon?
    Pidi studio, co vydalo Path of Exile to dokázalo, ale mamutí multimiliardový kolos Activission Blizzard to holt nesvede.
    Lži, lži a zase lži. Báli se odlivů předplatitelů WoWka. Báli se, že by jejich budoucí Heroes of The Storm mohl být ohrožen, jelikož PvP v diablu by bylo zcela zdarma. Výmluvy nad tím, že nejde vybalancovat PvP kvůli věcem je zcestné.
    Dokud tato společnost bude na herní trh valit takové hnusy stejně sebevědomě jako to dělá EA, budu na ni plivat špínu, dokud mi nedojdou sliny. Pak po ní budu lít a házet jiné tělesné tekutiny a výměšky.

Ano jsem bývalý hráč Diabla 3. Jsem naprosto znechucen, podveden, uražen tím, co tato společnost dokázala udělat s mou oblíbenou značkou.
  • Ovce. Ovečky dávají plusy všude tam, kde je měkoučko....
  • To je to nejmenší.
  • Nápodobně :-)
  • PetrF. Pěkně napsaný. Sám bych to neřekl líp :)
  • Přesně tak :)
  • v soucasnosti legendarni item > rare item....kdysi to bylo vetsinou...krome nekolika vyjimek naopak.

A rozhodne neni pravda, ze jsou podle tebe legendarky ,,jen prebarvene,, rare protoze jde samozrejme hlavne o specialni affixy...spousta buildu je bohuzel postavena prave na techhle vlastnostech, takze dneska jsou legendarky prakticky nutnost a zaklad jednotlivych buildu
  • Vždyť ano. Byla by blbost aby padaly dobré itemy jak na běžícím pásu. Legendární item se nerovná dobrý item, takže stěžovat si, že jich padá hodně je jenom nesmyslné rýpání. A zvlášť, když i nejlepší legendární item je jen na start od doby, co se zavedly ancient varianty legendárek. Jestli nekomu chybi nizky drop rate z vanila diabla, tak ted je nejlepsi samce zacit znovu hrat protoze pouzitelny ancient item padne tak jednou za dva tydny a na monka a barbara mi jeste nepadla od spusteni noveho patche. :)
  • stejně jako diablo 1 bylo připraveno od vydání na psx co? tam ti to nevadilo hhahaha, pockat tys jeste tehdy nezil tak to nic, nemas ani poneti o historii firmy a jejich produktu a soudis na neověřených faktech ty lamo s mlíkem na bradě
  • ulhaný hovadda plivou špínu všude kde se objeví značka blizzard, tupé hejtovací ovce nic jiného.
  • nesmysly vycucané z prstu, neznám nikoho kdo si dává grifty 45+ že by neměl to co chce, jsi jen líný a nebaví tě to, to je celé, ale kvůli tomu že se ti nelíbí, ji nemusíš na diskuzích neoprávněně prznit. Každý má jiný vkus, ty zas podle tvého dělení patříš do tupého zfanatizovaného stáda hateru co plive na kazdy blizz projekt. jdi do hajz*lu
  • hlavne nikdy nedodelali slibovane finishe bossu
  • to je mozne D2 mne nikdy nebavilo porat dokola to same clicclicclic hra ktrera jde cela dohrat poslepu zadna taktika na jednotlive bose jen clovek clika *11*
  • https://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ Jen si za EA dosaďte Activission Blizzard.
  • Osobně bych padání legendárních zredukoval na 10%. Kompletně bych legendární věci předělal tak, aby nebylo 99% nepoužitelných, ale naopak 99% použitelných. Kouzlo netkví ve kvantitě, ale v kvalitě. Ovšem nové studio Activission Blizzard má představu jinou a tudíž není ani ta nejmenší naděje, že by se Diablo 3 kdy přiblížilo ke svému předchůdci. Je to škoda.
  • 1000 hodin HC*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit