Přejít na výpis diskuzí
Jak vypadal druhý měsíc Games.cz s podporou čtenářů?
20.1.2012 | Redakce Games.cz
83 příspěvků
-
-12 to je zatim slušný Score na trolla začátečníka...
PS: Ba ne, ten příspěvek sem myslel naprosto vážně !
PPS: Opiště kod z obrazku: ZLY - nádhera... -
Socka
-
Games.cz je kvalitní web, takže i kdyby si snad redaktoři jezdili v nejluxusnějších limuzínách, tak si další peníze za svoji poctivou práci zaslouží.
Příspěvek je navíc zcela dobrovolný - kdo je s webem nespokojený, má možnost jej nečíst anebo nepřispívat... Kdo je naopak nadšen, může svobodomyslně nějakou tu korunu poslat a dopomoci k ještě lepším podmínkám.
Nevím, kdo a hlavně proč s tím má nějaký problém... -
Jindra ma rad kluky *14* Mi zase holky. Tiscali ma rada KČ a eura.
Kazdy ma svoje Hobby *2* -
ty nic necapes, ale je to super take deti ako ty oni potrebuju !
*12* -
Dobra finta na ludi.
Ale jedno je vzdy smiesne ako ludia na to skocia.
No ale ked clovek pozrie taku relaciu ako RE-PLAY , no idete dolu vodou.
Inak Tiscali Gamaes zacinaju uz ludia skor citat zo zvedavosti,
ze jak deti zrecenzuju hru *1* A ta hodinova beseda nejako clubu,
no trava dela veci *1* -
tak to je jiná káva (((:
-
Musis kliknout na lupu a pokazde se ti zvetsi. Pak jimi muzes normalne prochazet doprava doleva.
-
Tak sem čekal, že se v budoucích změnách objeví, že když budu číst recenzi a chci si zvětšit screen, tak se mně zvětší screen s možností posunu na další v recenzi uvedené a né, aby mě to hodilo do galerie. Zajímavé je, že v některých článcích se screen zvětší a v některých to hází do galérky...
-
Vážně nechápu lidi co Vám nadávají do žebráků a zlodějů. Já Vám ty peníze s radostí pošlu, protože vím, že s nima uděláte něco daleko lepšího, než moje babička, která by je měla jen schované v té 3 knížce v horní poličce.
-
u jindry velikeho se primlouvam za odstraneni tlacitka 'libi'. stejne je nepouzivane ...
-
*7* Mel byses domluvit s nekterym ze zdejsich expertu, aby te naucil poradne trollovat *3*
-
Pánové z games, jen dál žebrejte a povídejte tlachy o tom, jak vám to nejde na platy a jak je tiscali chudý, že není schopen lehounce, ale opravdu jen nepatrně zainvestovat do svého?
JE TO UBOHÉ... -
A ještě jedeš na truc na games.cz free wifi místo pana MC kačera... *1*
-
Chápeš, že ty prachy jdou tiscali ne games?
-
Ano, hlavně jdou všechny tyto peníze Bachovi do kapsy a ten z toho platí celý tým. Kdybys použil svůj deb*lní mozek zjistil bys, že Games dostává minimum na věci, které jsou mimo výplaty týmu a nezbytnou injekci pro web. A kancl na Václaváku? Myslíš tu jednu nebo dvě malé místnosti? Dávám tomu, že to stojí tak 10k / měsíc.
-
"z reklamy točí miliony týdně!"
*15*
děkuju! -
Já bych řekl, že to moc splívá s tou reklamou těsně pod tím, protože jsem si toho všiml taky teprve teď. *3* Mělo by to být někde, kde si toho může každej všimnou, protože doprava do té urovně kde to je se nedívám, protože tam je jen reklama. *7*
-
Tiež som pozeral na ten cenník a nešlo mi do hlavy že potrebujú podporu od ľudí pri takých pálkach za reklamu ( ak si pozriem reklamy čo sú tu tak ich tu naozaj nieje málo)..Ale tak, drobné sa vždy zídu :)
-
Nebudu tu dělat zbytečný flame, ale lidi uvědomte si komu posíláte peníze! Tenhle web (a je dobrý rád sem chodím) z reklamy točí miliony týdně!
Důkaz: strana 8
http://www.tiscalimedia.cz/wp-content/uploads/2011/08/cenik_tiscalimedia_2012.pdf
Vaše peníze by měli jít na podporu nezávislých lidí a menších stránek, kteří si mohou o adrese na Václaváku nechat jen zdát a skutečně ocení i tu stovku, tisícovku... .
Ale volba je to ve finále samozřejmě vaše :-)