Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože ucho, co to zase meleš, nech se vyšetřit... *12* *10* *13*
  • Pokud to není začátek rozdělení obsahu web na placený (bez reklam atd.) a veřejný, tak s tím nemám větší problém - zvlášť bude dohledatelná výše částky a účel použití.
  • Ringwraith
    Na YouTube máš možnost pouštěť si některá videa v HTML5.

Default je pořád Flash.
  • Nechci být tak smělý, ale neběží youtube pod HTML5? Mám za to, že už pár měsíců (možná i let?) flash "neuznávají". To jen tak pro info.
  • Napsal jsem vám otázku (seriózní) v diskuzi k Syndicate, šlo by ji zodpovědět, prosím? *4*
  • jindra.veliky
    ja osobne neprispivam ale myslim ze by bylo fer k tem to vam posilaj penize nechat je v ankete rozhodnout na co maji penize jit...treba kdyz by se rozhodovalo mezi novou polozkou A a novou polozkou B .. *3*
  • Ja pockam, jak mi to pojede na tabletu :-).
  • zdeeneek
    Fuka to ma dobre zpracovany *4*
  • To by tady byla nuda a nevedel bych, kolik jsem nastval piratu :-).
  • Omluvej se za sebe a ne za me :-).
  • Jenze ja sem chodim pres rss a hlavni stranku jsem nevidel ani nepamatuju. Melo by to byt v zahlavi.
  • YouTube je pro mobily fajn, protoze na mobilech byva specialni aplikace na prehravani flash videi z youtube, a webovy prohlizec ty videa na tu aplikaci presmeruje, takze youtube flash videa lze na mobilech zpravidla jako jedine prehrat.
  • Wyder
    Nebo rovnou můžou udělat i grafy jako Franta Fuka... :-)

http://fuxoft.cz/fffilm/ffffriends/
  • Video v html5? Pecka, jdu take neco prihodit do banku.
  • Počkat, jakože úplně zrušili, nebo jen ta tvoje? *1*
  • ucho
    v článku se píše o nutnosti vlastnit paypal účet při posílání peněz na paypal účet. já jsem napsal, že k tomu paypal účet potřeba není, což je prostě fakt, který vyvrátit nemůžeš (přesto se něco na mém příspěvku vyvracet snažíš).
    příklad:
    někdo prohlásí, že do autobusu v městský dopravě je potřeba nastupovat v holínkách. já pak prohlásím, že se v holínkách do autobusu nastupovat nemusí. pak přijdeš ty a řekneš, že jezdíš po městě autem, že je to lepší. ano, má to svoje výhody, třeba je to i rychlejší a pohodlnější, ale řeší to zcela jinou věc, a ne tu na kterou se reagovalo. a tvoje připomínka, že máš na autě zimní pneumatiky je taky zajímavá. pokud nepochopíš smysl psaného textu, nemůžeš nikdy smysluplně reagovat... to je základ diskuze.
  • A koľko musím poslať, aby ste zrušili tie pluská a mínuská? *1*
  • Ty voe, na Václaváku právě papám Bigmek meny v MacDu přímo vedle budovy, kde sídlí pan Poláček, jasná páka!
  • Amaroun by ti řekl, že to je to inteligenčně nejpokročilejší, co jsem ze sebe schopen při své mentální úrovni dostat... Já bych řekl, že je to prostě dobré odreagování :-)

A že bych se bál, to vůbec... Mají možnost mi kdykoliv trvale zablokovat účet, pokud budu nějakým způsobem vadit, a v té chvíli bych na Games.cz přestal přispívat. *4*
  • tak proč máš potřebu psát ptákoviny, když se pak někoho bojíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit