Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako trailery skoro ne..
  • Mi řekni, že nejsi v náhodným McDonaldu na public wifi, nejedeš vlastnoručně kompilovaný Chromium na linuxovým Live CD a to celý pod VPN a několika proxynama...

Nebo se dá snad surfovat nějak jinak?
  • No, taky možné... Ale viděl bych to především z důvodu nespolehlivosti youtube.com.

Nabízela by se přijatelná varianta v podobě dailymotion.com. Tam jsem našel v podstatě cokoliv, co na youtube.com bylo zablokováno...
  • To nebude hlavni duvod. Hlavni duvod jsou google reklamy, ktere si tam muze vkladat prave pouze google, maximalne vlastnik autorskych prav na video. Z toho nam vyplyne ze by Games prislo a nejaky ten peniz mesicne...
  • No, akorát teda servery něco stojí, že... Ale zase pokud je mají přiděleny od tiscali, tak by to nemusel být zas takový problém.
  • Jinak já bych i přispěl, jenže to by pak redakce znala mé kontaktní údaje, což nevím, jestli by byl dobrý nápad. *1*

(už takhle si mě můžou ti jejich ajťáci najít, když se na mě redaktoři na*erou *3* )
  • Jasné, ďakujem.
  • Paul_cz
    Důvod je takový, že youtube nespadá pod games a není to spolehlivá služba. Kdykoliv ti jaké koliv video může nějaká vyděračská firma typu Universal/Viacom/atd zablokovat prostě proto, že můžou.
    Jen ať jsou videa hezky přímo na games. Gametrailers taky youtube nepoužívá a ještě že tak.
  • Youtube někdy videa z her maže.
  • zdeeneek
    Bylo by mozny vzdycky jednou za mesic uvest pocet lidi, kteri za dany mesic prispeli? A kolik lidi si zvolilo donate a kolik subscribe?
  • Proč?
  • No dobre, však toto ma práve zaujíma, nejaký dôvod?
  • Ahá, se omlouvám, tak to je skvělé
  • Veskoslav
    Sice je to možná dražší, ale jsem rád, že tu nejsou videa z Youtube.
  • Veskoslav
    Až přijde výplata, podpořím. Jelikož mi začali prázdniny, piju jak duha jakmile začne zase škola, slibuji, že podpořím:)
  • Trol.diskuzni
    Na hlavní stránce je červený banner napravo s nápisem PODPOŘIT GAMES.CZ.
  • Malo to propagujete, slysim o tom prvne.
  • ani jsem o tomhle nevěděl
  • K tým videám, nebolo by tak nejak jednoduššie (a lacnejšie) využívať YouTube, ako to robia ostatné weby?
    Netuším síce, či to strávia mobily, ale tipol by som si, že hej...
  • Asi si necetl problemy co zpusobuje prevod ucet -> paypal. Navic jestli si porad uctujou 5-20% podle sumy, tak zbytecny plytvani nez prevod z uctu na ucet zadarmo, co mam ja...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit