Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter mění herní byznys: bude i nový Planescape?
11.2.2012 | Martin Bach
253 příspěvků
-
Robotron3: Kámo, Tobě bych dal čokoládovou medaili a papírovou korunu, strašně mě bavilo číst Tvé profi názory v této diskuzi, aneb brblat nad tím, jak klišoidní a blbý má BG příběh, a pak to všechno podtrhnout ,,ze jsi zacinal jako nejaky synek, co ani nevi, kdo jsou jeho rodice a priplete se do nejaky potycky, pri niz zabijou jeho otcima, nejakyho maga, co se o nej staral"...
Víš, jak by vypadal ,,moderní" remake BG? Hned v první hospodě by Ti Winthrop (ani nevím proč mi zrovna jeho jméno tak utkvělo v paměti) řekl, *SPOILER* že jsi syn Bhaala, Gorion měl poměr s Tvojí matkou a Imoen je Tvoje napůl Tvoje sestra *SPOILER*, pak by Ti svítila přes půlku obrazovky šipka, kam máš dojít a lidi jako Ty by chrochtali blahem. -
Ty budeš asi autor, že?
Přestože jsem ze staré školy a top-down střílečky ve stylu Raptora nebo Tyriana miluju dodnes, tohle mě nejenom neoslovilo, ale vyloženě se mi to nelíbí. -
Facebook je fatal error
-
Totalní indie games nářez!!!
http://www.facebook.com/groups/130154933739745/
http://www.stream.cz/uservideo/657347-fatal-error-spot-2 -
ja na pokračovanie čakať nemusím, mne totiž Sacrifice leží kdesi na poličke cca 11 rokov odkedy bol ako bonus v nejakom časáku (asi Gamestar) *1* doteraz som ho nehral *1*
-
Já bych přispěl na skupinové RPG se systémem aktivní pauzy, vyrobeným pokud možno Obsidianem a buď steampunk nebo cyberpunk.
-
Souhlas. Navíc izometrickou hru asi skutečně lze celou zafinancovat za rozumný peníze, kdyby to mělo být ve 3d s tím, že to nebude vypadat jak z roku 2004, tak by to stálo majlant.
-
Nemluvím ani o jednom z vás ;) Já si tu něčeho jako hejtování všimnul a dotyčný se obhajobou, proč je PT špatný, ani nezabýval. Jinak souhlasím. Pokračování Sacrifice bych si s chutí zahrál taky.
-
Naopak myslím že právě tímle udělali nejenom kickstaru a podobným projektům ohromnou reklamu a když má reklamu služba, mají ji i její projekty. Já třeba o tomhle nikdy neslyšel a pochybuju že bych byl něják víc out než ostatní hipstři tady *3*
-
To neni pravda, ono je rozdl mezitim, kdyz nekdo rekne "nelibilo se mi to, zdalo se mi to klisovity jako vsechno ostatni" a mezi obecnym konstatovanim, ze je neco klise nebo nadhodnocena blbost:-)
Jinak tu normalne diskutujeme a pokud nekdo neco kritizuje obecne, tak by mel byt schopen to obhajit.
Jinak se Sacrifice souhlasim, paradni hra:) -
Asi těžko můžou dělat věci, na který nemaj licenci. Tu by z kickstarteru asi nezaplatili.
-
to samy ja se system shock 2 ten jsem si taky nainstalovat az po tech kecech tu *14* *14*
-
No, mně SS1 přišel mnohem akčnější než SS2. Jinak předělání SS2 do moderního enginu by imho nemělo moc smysl, protože SS2 je i sám o sobě velmi dobře hratelná a v zásadě moderní hra. Rozhodně netrpí přílišnou oldschoolovostí tak jako jednička.
-
Já si hejtování nevšiml, ale chápu, že ten komu se to nelíbílo, je ten špatnej. BTW, nezaznělo to tu, ale přál bych si třeba pokračování Sacrifice.
-
System Shock 1, 2, Planescape Torment a BATTLEZONE!!!
-
To by se mělo někam vytesat.
-
Zazněl tu názor, že staré hry si idealizujeme a pak je tu obhajujeme, i když to byla nuda, stereotyp, klišé, bla bla bla,... Dokonce to bylo mířeno na Planescape Torment. K tomu bych se chtěl vyjádřit. Ke mně se PT prostě v dětství nějak nedostal. Teprve před nedávnou dobou (asi půlrok zpět) jsem ho našel na gog. Už jsem si o něm taky četl nějaké oslavné recenze, tak jsem ho koupil, nahodil češtinu, poladil rozlišení,... A musel jsem uznat, že je to jedno z nejlepších RPG, co jsem kdy hrál. Některé staré hry prostě nové nepřekonají, ať tu hejtujete jak chcete.
-
Reakce na post o LOTR
To mě právě na LOTR nejvíc s*re. Tolkien vytvořil univerzum s obrovskou historií, vymyslel elfštinu a plno dalších věcí. A na to celé naroubuje i v té době milionkrát ohraný příběh o Hloupém Honzovi, který tentokrát nejde zabít draka a zachránit princeznu, ale místo toho se vydá do Temné věže v Temné zemi nakopat Temnému pánovi jeho temnou prd*l. Totálně černobílý svět s dobrem a zlem a níčím mezi tím. -
Ako vždy, od teba príspevok hodný pomocnej školy *7*
-
Pěkně napsáno. Přesně jak říkáš, ty vypuštěné prvky dělaly RPG rpgčkami. U současných her chválím grafiku a otevřené světy, ale zbytek je ohlodaný až na kost.