Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow tady je brekotu jak v jeslích to snad není možný:-). Takovejch zhejčkanejch hráčů! Tak tam není quicksave no. Za mě mám taky radši quicksavy, ale bulet tu fakt nebudu :-). Hlavně bez nich pak člověk víc resi, jestli někam jít nebo ne. Víc se rozmejsli, co udělá a dává si většího majzla. Za mě to dává smysl. Protože když vidím, jak hraju hry s quicksavem....na každým rohu ukládám:-). A když ho nemají, mnohem víc mě to vtáhne. A taky někdy štve, o tom žádná. Ale že bych tu řval jak malý dítě to fakt ne. Díky za každou dobrou hru. Ať už má quicksave nebo ne :-).

• Pravda, už to aspoň u nás není tak hrozné a podle tohohle jsme na tom i líp než Francie nebo Španělsko. Dál na východ je to mnohem horší.

• ALHAZRED

A vravím dačo iné?🤮

• Veskoslav

Jj. 13 bodů v alchymii, takže si nejenom vařil automaticky daný lektvar, ale zároveň i tři naráz:)

• Veskoslav

Můžeš mi dát odkaz na to, že se pirátí ve střední Evropě hodně? 

• Déšť byl v jedničce dost divný. Ale jednou za hru přišla bouřka a ta mi připadala docela fajn. Až mi přišlo, že jsem se proglitchoval do nějaké experimentální verze.

• Inquisitor

Už v prvím díle bylo počasí tragédie. Noční bouřka za svitu měsíce:) a koukám, že to asi moc nevylepšili.

• No tak zrovna tahání za měch bylo úmorný v alchymii. A je imerze a imerze, jeden z prvních modů co jsem hledal bylo přeskočení animace sběru bylin, jinak bych všechny kopřivy a spol. ve Skalici sbíral ještě teď.

Mě by zajímalo jak vyřešili cut-scény, vždy mě umí nakrknout, když můj Jindra je v nejlepším brnění co je ve hře ale v cutscéně má jiný obleček.

Taky by ta dostupnost brnění mohla být menší, už ve Skalici jsem měl slušný brnko, první kumán to schytal šípem do xichtu, Talmberk, Runt, Bernard a zrazu tu máme Jindru co běhá v plném brnění s kladivem a štítem a masakruje vše co mu vejde do cesty.

PS: Taky lapkové by mohli mít nějaký pud sebezáchovy Jindra jede na koni, celý v plátech a nějaký drnohryz v tunice se sekerou si řekne, že ho sejme?

• Dva týdny to byly myslím. Konec února.

Jinak myslím, že Steam verze je stejně snadno pirátitelná jako ta z GOGu, není v tom žádný praktický rozdíl. Mohli to klidně šoupnout na GOG hned, aspoň kvůli lepšímu PR.

• Tenurri

Ano, mě to reálně baví. Krásně to dokresluje atmosféru a prostředí, což jsou pro mě docela důležité aspekty RPG hry.

• KIMCID

Buď tu hru chceš hrát a sejvovice ti nevadí, nebo prostě držkuješ. Tak to je, ne jinak :D

• KIMCID

🤮

• Spoock

Systém ukládání byl tragický už v jedničce, kdy jsem většinou zemřel nebo se někde zasekl kvůli častým bugům, takže jsem ztratil mnoho času opakováním, naštěstí na PC existují módy na ukládání.

Mi by víc vyhovovalo, kdyby se ukládání dalo nastavit v nastavení, ať si každý určí jak to chce hrát.

Jinak ten déšť ve hře je opravdu tragický, snad ho ještě opraví v nějakém patchi. Trochu hanba, že tak krásná hra má něco jako déšť z Flashpointu.

• ALHAZRED

Ja Vávru tiež nemusím, síce niektoré názory má skvelé, ale celkovo NIE.

Ale. Ak má svoju predstavu o hre, ako by sa to malo hrať a ako nie, mali by sme to rešpektovať, lebo keby chcel vyhovieť každému šmudlovi... čo vie ďobať do klávesnice, nikam by nezašiel a žiadne prachy by nezarobil...😛

Keď už niekoho mocno obťažuje vložiť si do hry pár trainerov, alebo modov, aby to mal presne podla svojho GUSTA, tak by mal skutočne míňať svoje ťažko zarobené peniaze na INÚ zábavu.

Príklad: Teraz hrám Alien: Rogue Incursion fajn hra, odporúčam...problém je ale v tom, že ja som zvyknutý, že keď vyčistím danú lokáciu, tak je čistá a môžem sa venovať svojej zálube, kochať sa interierom, hladať zásobníky, rozmýšlať ako otvoriť ďalšie dvere, a tak celkovo flákať sa. Tu to nie je celkom možné, pretože tí alieni stále chodia, a keď si miniem náboje, som DEAD. Tiež ukladanie je vyriešené cez počítače v niektorých miestnostiach, takže žiadny quick save ! Je to dobre ? Ano, aj keď mi to celkom nevyhovuje. Buď sa prispôsobím, alebo nie, ale nakoniec zistím, že takto to tvorcovia chceli lebo je to najlepšie.

Dnes nie je problém zistiť si vopred o hre všetky informácie, aby sme potom neškrípali zubami, a neznášam TEN typ demokracie, keď sa chce vyhovieť uplne každému...

Dane, nemám ťa rád, ale držím ti palce...😉

• Ono je občas dobré sledovat YouTubery aby člověk zůstal v obraze 🥲 netuším odkud třeba ty bereš aktuální informace o herní scéně - jestli pouze z herních webů, tak je to celkem málo k utvoření nějakého souvislejšího povědomí o konkrétní záležitosti.

Můžeš kritizovat YouTubery jak chceš, ale Vox populi dává zapravdu spíše mě, jelikož drtivá většina hráčů dá radši na názor YouTubera kterého sleduje, než na weby typu IGN apod 🥹 Dané herní weby se potom snaží přežít zuby nehty, ale spíše to vypadá že jim zvoní hrana 😅

Ačkoliv jestli ti to stačí, tak jedině dobře a gratuluji.

• nightborne

Přechody mezi úkonama (respektive jejich animace) mi přijdou o něco plynulejší, ale jo no, ta úsekovitost tam pořád je.

• Smegma

Právěže to tvoje peníze nejsou když je do toho nevložíš. Nekupuješ přece zajíce v pytli. Víš že tam takovej způsob ukládání bude, tak si to jako vzdor tomu co se ti nelíbí nekupuj, když ti to tak vadí. Takhle jednoduchý to je.

Pokud si to (s vědomím té mechaniky) i tak koupíš, tak je to tvoje blbost 😀

• cms.jakub-malcharek

Já bych tady ještě dodal, že když hra spadne, tak se samozřejmě neuloží (samo jednička, KC:D 2 mi teda nepadlo ani jednou, naštěstí).

Naposled ozkoušeno loni na verzi pro Switch a to je potom cvičení sebeovládání.

• cms.jakub-malcharek

To bude minihra od minihry. Třeba kování je plynulé, dokonce v něm hraje roli i rytmus úderů. Alchymie je přesně jak popisuješ, více-méně mechanicky velmi podobná jedničce.

• Derp_1337

Jo, přesně tak. Kdyby tam přidali možnost "customizace" některých nastavení, tak by vyhráli všichni. Každý, ať si hraje tak, jak ho to nejvíc baví.

Největší problémem jsou arogantní lidi, co mají nějaký názor a snaží se ho všem nutit a přinutit je přesně tak jednat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší