Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle debata je ze strany "rádoby" odborníků už jen o naprosté ztrátě soudnosti. Zkrátka, když vám chybí erudice, ještě je tu games.cz, kde lze pod článkem zasvítit. Tam si mě snad někdo alespoň na chvilku všimne. Ono je to celkem prosté; na psaní článků za peníze mě nevezmou, do herního studia taky ne, tak se jdu seberealizovat v diskuzi a tam si můžu hrát na chytráka *3*
  • tak se předveď, udělej za neděli v editoru nějakou menši vesničku ve stylu KCD s pár vesničany a večer to sem uploadni, jistě všem vytřeš zrak víc než jen řécmi *4*
  • Nemá cenu vám cokoliv vysvětlovat. Vaše pomýlené představy jsou příkladnou ukázkou jisté nevyzrálosti... Ale nezoufejte mládečně, časem se to zlepší *3*
  • A chapes, ze oni jen nemodelujou nejakou krajinu, ale vytvarej historicky presny mista, a okolo nich stavi celou hru, ktera bude mit x hlavnich a y vedlejsich questu a vsechno to musi drzet pohromade? Je sice hezky ze si neco na zakladce vytvoril v editoru, ale chtel bych te vides v soucinnosti s tymem lidi, obzvlast kdyz bys narazil na nejakej problem, kterej se proste behem vyvoje musi vyskytnout.
  • Mart9
    Až na to, že v tom videu si viděl 0,5 % z minimální herní doby příběhu.
  • Twe to už fakt bolí, takhle hloupej snad nikdo bejt nemůže přece...
  • No, jako hlupák jste se projevil především vy... Moc tomu procesu tvorby hry nerozumíte, ale myslete si co chcete *3*
  • jamar28
    Nechceš jim pomoct? Podle toho, co píšeš, bys jim mohl sám do února udělat dvakrát takovou hru.
  • jo, meli se vykaslat na vsechny herni mechaniky a jeom postavit okolo cut scen tunel jako v hellblade
  • Slabitchi, to, že asi patříš mezi mentálně a technologicky slabší uživatele ještě neznamená, že by sis měl ze všeho dělat srandu. Hraní si editorem Cryenginu není o moc náročnější než průměrná společenská hra, nic jiného Warhorse nedělá. Máš jasně dané nástroje, základní omezení a nastavené vývojové prostředí, vemeš myš, klávesnici a jedeš, postupně se zdokonaluješ. To je celé.
  • Jenže ty cutscény v novém COD stály víc peněz než zbytek hry. Cutscény mají sice udělané fakt hezky, jak píšeš - je to jako sledovat film, ale v tomto případě film s tragickými herci a ohraným příběhem. Při KC:D aspoň vím, že hraji hru a nečumím na nepovedený film.
  • Jako pro zasmání dobrý.
  • TheGGG
    BTW: jak to myslíš že Dan s Robertem dělali většinu sex scén ze hry? To jako ti dva dělali mo-cap? *11*
  • KrPa
    moc ne *1* vtipaku
  • jejich problém, nikdo je nenutil vytvořit otevřené RPG, mohli vytvořit malé mapy, Hellblade animace proti tomu působí jako z jiného světa a jak říkám, pokud máš technologie, můžeš tvořit větší hry, kolik měl rozpočet Hellblade? Měl Hellblade za sebou Bakalu a KickStarter? Ne, takže tady ta linearní rubačka bez kontextu je mnohem dál než historické RPG. Peace...
  • Mně se to líbí. Každá hra je v něčem nedokonalá. Se soudy by se mělo počkat až vyjde. Co se týče grafiky atd. - hraju Gabriela Knigta 3, protože od mých 12 let o tom sním a není nad to, si připomenout starou klasiku. Takže pokud KCD bude mít vtahující příběh a nebude extrem zabugovaná, budu jí milovat.
  • Osobně jsem čekal něco víc propracovaného, zatím jsou jednotlivé varianty pro postup hodně jednoduché. Proto se ptám, co jim trvá tak dlouho? Když budu chtít stáhnu si editor pro Cryengine zdarma a udělám srovnatelný les, vegataci, cestu, objekty nahraji externě během pár hodin, k tomu tam narvu pár NPC, naskriptuji jejich cesty, případně dialogy (bez animací obličeje, které ale i tady za moc nestojí) a mám hotovo. Tohle jsem dělal už v roce 2007, když jsem chodil na základní školu.

Zatím to co mají za moc nestojí. Práce pro tři lidi v garáži na půl roku, nechápu to zdržování, jestli mají miliardu bugů, tak je to hlavně proto, že mají příliš hodně lidí na příliš jednoduché procesy, Cryengine není blbuvzdorný.

To co předvádějí ve videu se daleko naskriptovat v editoru Flashpointu (který taky vytvořil Dan Vávra), během pár minut, a to je už 16 let stará hra!
  • To co převádí Warhorse ve videu se dalo naskriptovat už ve Flashpointu (díky za něj Dane!) s využitím editoru během pár minut, to není nic převratného, akorát se upraví podmínky pro postup/vítězství a další procesy, které se aktivují různým přístupem k řešení situace. Čekal jsem něco víc propracovaného, zatím jsou jednotlivé varianty hodně jednoduché.
  • Nebudu obhajovat animace v KC, ale vy jste snad všichni padlý na hlavu a víte úplný prd. Blob tu už postoval video ve kterém je jasně ukázané, že dělat animace do RPG a FPS je obrovský rozdíl.
    COD má mnohem větší rozpočet a mnohem míň dialogů než KC.
    Hellblade obsahuje pouze JEDNU jedinou postavu s mimikou, zbytek jsou chytře upravená videa živých herců.
    Zaklínač 3 měl větší rozpočet a víc vývojářů než KC, a hochům z CDprojektu se povedlo vytvořit dost unikátní nástroj pro tvorbu dialogů a cutscén a to neznamená, že se to musí stejně povést každému studiu.
    No a GTAV porovnávat s jakoukoliv hrou je mimo. Tam byl rozpočet úplněěěě jinde.
  • Pomsta je Henryho úvodní motivace. Tři pilíře příběhu jsou Král, Rodina a Pomsta. A kromě historických reálií bych očekával, že Henry projde vývojem ve stylu filmů Františka Vláčila, takže očekávej i psycho halucinace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší