Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "116. Bethesda prosí hráče na konzolích, aby vydrželi, než opraví bugy. Co to jako je? Proč jako? Bethesda vydala v minulosti zabugovanou Arenu, Daggerfall, Morrowind, Oblivion, Fallout 3, New Vegas, Rage. Slovo zabugovanou je při tom ještě docela měkké pro často takřka nehratelné paskvily. A teď když Bethesda vydá zase, zabugovanou hru, máme na něco čekat? Vydržet měla spíš Bethesda s vydáním (opět) masivně zabugované hry, přičemž to, že hra na konzolích padá a nenačítají se textury, je opravdu něco, čeho si nelze nevšimnout a nedá se to svést na rozmanitost hardwaru na PC. EPIC FAIL."
    • Presne tak, to je pointa celeho toho článku! Skyrim byla sedma hra jejich a přitom dopadla zase katastrofálně. Kingdom Come je jejich prvni rpg a vpodstatě i hra, když je vezmeš jako celek.
  • "103. To si dělá AI i navzájem, takže není výjimkou vidět dva maníky s luky půl metru od sebe, jak si navzájem střílejí do oka."
    • S těmi souboji je popis v recenzi také zcela mimo. Můžeš poslat 3 šípy přímo do hlavy a on s nimi bude vesele dupat kolem hráče dál.
      • nightborne
        Ne, nebude. Možná do přilby a ze špatnýho luku, ale zkus se trefit pořádně ;).
      • No jo. Dva do ušních lalůčků a jeden do drdolu *1*
  • Lima
    Odmítám hrát hru, kde není ani jeden afroameričan a ženě můžete sáhnout na ruku! Je to rasismus a zároveň vše v rozporu s metoo kampaní, kterou plně podporuju!!!
    • Dobry sarkasmus :,D
  • komu vadí systém sejvovice, stáhněte si (pro pc) z nexusu mód kcd unlimited savings. budete moc ukládat ručně bez potřeby sejvovice. používám a funguje to.
    • já ukládám v posteli
    • Systém sejvovice považuji za geniální a přijde mi opravdu škoda se o tento prvek ve hře připravovat.
      • mě se to taky líbilo spíš tomu říkám slivovice xd ale co bylo v mocapu jak to natáčely tak to bylo poplatný době prostě 15.století spíš si troufám říct i když to neřekly tak čerpaly s historie duelů šermu od J. Kovaříka skvělý čtení III.díly
  • Ta hra je skvělá. Má par much, ale vše se zatím dalo nějak obejít. Měl jsem z té před objednávky strach, ale chtěl jsem podpořit vývoj. Jsem rád, že se investice vyplatila. Je to hra něčím originální a promyšlená bez žádných ptákovin jako kouzla a další nesmysli.
    • Ristoro
      Musím souhlasit. Pořád jsem váhal, dnes jsem koupil a naprostá spokojenost. Ta hra je pro mainstreamový trh strašně svěží, ještě nikdy jsem nic takového nehrál. Ty detaily které hra bere v potaz, například při plížení (kovová zbroj dělá větší rachot) nebo při smlouvání (když jste od krve, máte horší charizma) a je tam toho mnohem více. Hra mi jede plynule na high (50-60fps) - GTX970, i7 4790K, 16GB RAM. Grafika je moc pěkná, animace nic moc. Soubojový systém je skvělá záležitost, jen to chce trochu cviku. Dost mi připomíná For Honor, jen je ještě složitější. Příběh a úkoly zatím nemůžu ještě nějak moc hodnotit.
  • Foxtrot_cz
    Skvělý čas připomenout si dnes již kultovní 100 důvodů proč Dan Vávra nesnáší Skyrim :D https://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711

Jsem zvědavý, jestli nějaké kritizované chyby budou i v Kingdom Come :D Nebo bude naopak 100 důvodů proč milujeme Kingdom Come? :D
    • 72. Lockpick je v KCD tragický
      74. To samé KCD
      75. Opačný problém, seběhl jsem kopec a do půl minuty jsem měl rudou obrazovku
      80. V jedné z cut scén má postava palcát dělá jako kdyby vážil 50 kg
      85-88. Haha, v KCD úplně domrvené, postavy na vás bezdůvodně řvou ať uhnete a opakují hlášky stále dokola (pozdravy), všechny NPC postavy mají STEJNÉ dialogy :)
      95. Zatímco souboje v KCD jsou přehledné, že?
      99. To v KCD také nejde ne?
      101-104. Raději bych s AI pomlčel..
      • Ale on nikdy nerek ze udela hru ktera tyhle chyby mit nebude *3* ne? chytrej clovek....
        • To nevím :) Každopádně to je vtipný :)
    • 49. V KCD kůň naráží do neviditelných stěn, to samé postava (v tutoriálu)
      51. Animace jsou tragické a člověk s vědrem je asi nejzabugovanější NPC, které jsem kdy viděl :)
      52. :D KCD je špatná hra!
      53. Naopak psi jsou v KCD hrozní
      54. Haha..
      55. Haha..
      60. AI v KCD není to co bylo slíbeno a prezentováno, postavy se sice pohybují a něco dělají, ale to je asi tak vše
      65. Ani v KCD.. :)
    • 4. KCD má úplný opak, nejde sebrat skoro nic a to co jde se sbírá blbě a zkuste si najít něco co vám upadne někde v lese nebo na louce
      5. Ovládání KCD je v mnoha ohledech špatné
      10. Haha..
      17. Aktivování zbraní v inventáři je tady taky vopruz
      26. KCD má stejné problémy s kamerou, cut scény se pohybují od "tragické" až po "wow"
      27. WH také slibovalo faciálky třeba :)
      38. Nepřesnosti jsou i v KCD, i když samo to je na úplně jiné úrovni
      40-45. V KCD mají NPC postavy naprosto identické texty, takže rozhovory akorát ztrácíte čas
  • TheGGG
    dobrá hra, brzy budu kupovat. Recenze i v zahraničí dost pozitivní, největší problémy bugy a optimalizace, ale rozhodně se jedná o hru, která je mnohem víc, než jen nějaký nedom*lí RPG pokus. Osobně jsem taky zvědav na módy, GoT nebo Lotr bych si zahrál
    • A zmínili se WH někdy, jestli vydají oficiální modovací nástroje?
      • Jack1947
        SPíš aby nepřišla stížnost od Cryteku že jim někdo zneužívá engine na modování ( i když to moc nechápu jak když ty mody jsou jednoduché pár kilobajtové soubory :O)
  • Síce neskoro,ale musím: "Vávra na Hrad" *3*
  • uz se nemuzu dockat 27. jak to vyjde na gog.com kupuju *1*
    • Jojo, taky čekám na GOG. Koukám se na to v knihovničce a nemůžu se dočkat, až si to konečně budu moct zahrát.
    • Proč čekáš až bude na gog.com? Jen mě to zajímá ...
      • protoze chce DRM-free verzi a nechce kupovat na steamu?
        • Jop, na pracovni notas steam nenahraju ;)
    • XorxoxTalarius
      Ja koupil uz ted, pro jistotu, abych ty penize neutratil za neco jineho *1*
  • Robotron3
    Nehrál jsem ještě tak dlouho, abych mohl dělat závěry, ale už teď si myslím, že Kingdom Come se zapíše do herní historie podobně jako třeba první Mafie. Upřímně, na Mafii 1 se také na začátku strhávala kritika s bugy a nedodělávkami a dnes už to samozřejmě nikoho nezajímá a vzpomíná se na to jako na skvělou hru. Proč? Protože je to dělané se zápalem pro věc, smyslem pro detail a touhou to udělat co nejlepší. To samé vidím u Kingdom Come a moc mě to baví. Osobně tedy nezaznamenávám nějaké výrazné technické problémy (hráno na PS4), ale věřím, že jich tam bude dost. Ale taková už je doba, časem se to opraví a vyladí patchema. Je to nepříjemné, ale tohle podle mě nemá vůbec vliv na to, jak se hra bude posuzovat za několik let, a jak se na to bude vzpomínat, protože ta hra prostě hráče vtáhne a jen tak nepustí... No, du hrát :)
    • Důležité je vědět že warhouse je nezávislé studio ne obří studia jako betsheda apod. od nich se čekájí super hry ne propadák ale že v české kotlině za cca 4 roky něco takovýho vzniklo je bomba strašně jim přeju úspěch CD projekt taky začínal jako bezejmený studio a vyšperkoval to witcherem 3 taky ty náklady 1,5 mld. na vývoj ale vyplatilo se.vydělaly min 2x tolik
    • To určitě ne, Mafia 1 byla vynikající.
    • ucho
      co jsem viděl na fórech, víc problémů mají uživatelé PS4 Pro než klasické PS4. ty máš jakou?
      • Magister_Peditum
        Mám PS4 pro a zatím žádný zásadní problém jsem nezaznamenal. Ale jsem zatím jen na začátku v Talmbergu.
      • Robotron3
        Já mám obyč PS4, takže asi na tom něco bude.
    • Naprostý souhlas, bugy se opraví a bude po problémech, ta hra má opravdu veliký potenciál a nabízí na dnešní poměry dlouhou hrací dobu a zábavu. Zatím mám odehráno pouze 5 hodin a za tu dobu jedna chyba. Jinak to běží skvěle a určitě nad tím strávím dlouhou dobu - jsem stále na úplném začátku a jen tak si procházím okolí co se kde dá dělat a jsem mile překvapen kolik mám možností.
    • Tak to nevím, Mafie byla hotová hra a jede to jak po másle. KCD je někde na půl cesty skoro ve všem. Nejvíce to zamrzí u vyprávění příběhu, u questů, NPC, cut scén..
    • do české historie, mafie rozhodně není nějak zásadní hra ve světové historii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit