-
Ježiš, všichni hateři co jste tu hru nehráli, si ji zahrajte. Z videa, kde se řeší nějakej bug před patchem, z toho si ti co hrají, na zadek nesednou. Hraju dalších pár hodin...jsem teprve po titulkách a hra mě naprosto pohltila. ....Člověk je prostě nejvic podělanej když krade z truhy zbroj a pak nejvíc happy, že zdrhl před strážema co to šli omrknout. *15* ...Za mě je to zatím 10/10. ......Ale chápu hejty, z videí kde hraje někdo jinej, je to prostě nemůže vtáhnout. ....A na skidrow je to asi v nějakym šitlim stavu bez patche. *7* .... Vávra pokračuje, atmosférou je to jak Mafie 1, případně dvojka.
-
Hru jsem zatím sotva vyzkoušel, ale ta recenze mi přijde dost nadšená, určitě nejmíň na 9/10 a recenzent určitě hrál většinu hry před day 1 patchem, tak nechápu poměrně nízké hodnocení... těch superlativů tam není vůbec málo - a vezměte si, jaké hry tu občas dostávají 9 nebo 10/10.
Nebo že by Kingdom Come nakonec přeci jen zůstala takříkajíc "ve stínu akcií Nintenda"...? -
-
Ale no tak =).
Abych upřesnil, recenze je po circa šedesáti hodinách, třicet před patchem, třicet po. A díky bohu za něj, mimochodem, kdyby nevyšel, musel bych sahat po zásadně nižším hodnocení, jsou to docela nebe a dudy =).
Navíc, osmička zaprvé rozhodně není poměrně málo, a hlavně, jak jsem už zmiňoval, pocitově bych dal za devět, nepamatuju se, kdy naposled se mi povedlo do hry takhle zažrat, ale objektivně to na konto technickýho stavu momentálně prostě nejde, ačkoliv bych moc rád. -
-
NIGHTBORNE: Rozumím, dík za odpověď a za upřesnění - a možná je to důvod, počkat s hraním pár týdnů na další patche. Což je samozřejmě luxus, který recenzenti nemají.
-
tak s příhlédnutím k tomu, že Skyrim který ani půlce lidí nešel dohrát tu dostal 10/10, jsi se myslím nemusel upejpat *4*
-
-
Já vim, že to je ohranej argument, ale... jiný autoři =).
V rámci snahy o integritu nemůžu u jednoho titulu mávnout nad technickou stránkou rukou s "no jéje, to je toho" na rtech, když všem ostatním hrám hodnocení kvůli bugům snižuju, přeci =). -
-
napsal bych tam, že ta hra má potenciál na hodnecí klidně 10/10, ale až to bude odladeny zatim tedy 8/10
-
-
koukněte na vaší recenzi gothic 3 mnohem zabugovanější hra a má 8/10
-
-
A vrátíte se ke KC, třeba za tři měsíce a změníte hodnocení?
-
-
nebo rome total war 2 od sefredaktora 9/10
a tam nefungovaly dost zasadni veci, ja zatim v kc narazil jen na blbinky
-
-
to je víceméně pozitivní hodnocení. teď jenom doufat, že ty technické nedostatky zvládnou odladit.
podle mě by z toho například na konzolích vyždímali po grafický stránce víc. ta práce s texturami mi přijde divná.
-
-
-
Půl dne pobíhám a zjišťuju co mužu a co ne a kochám se.
-
-
Ano, je to dobrý simulátor českých lesů
-
-
a to je dobře *3*
-
-
-
Cože, tenhle Vávruv lejno bugfest dostal 8/10?To recenzoval asi naky jeho kámoš z redakce co?? *1*
-
8/10? Ta hra dostana těch 8/10 snad z patriotismu, bo si neumím představit že Vávra měl prachy na úplatek.
-
Ten Vavra v ty scene na tech fotkach mi cim dal vic pripomina mladyho Novotnyho. Asi ho fakt budu muset zabit *15*
-
-
vzhledem k absolutně odlišným názorům Vávry a Novotnýho v podstatě na cokoliv je to srovnání dost mimo...
-
-
hlavne novotny je jako pijavice, produkt moderni doby, kdy pro obzivu staci vymejslet nesmysly pro bulvar
vavra toho sice taky dost nakeca, ale schopnost prosadit a realizovat svoji vizi v ramci vicehlavyho tymu se mu uprit neda
-
-
-
Jeste jedna myslenka. Musim priznat ze v dnesnim svete emancipace (treba novy SW jsou v tomhle priserny) a ruznych me too kampani je to jak je ta hra trosku mirena na takovou hmm jak to rict... patrialchalni spolecnost docela prijemna zmena... Az mne prekvapilo, ze v urcitych vypjatych momentech je matka hlavniho hrdiny zkoro opomijena (ale asi ne ve zlem). Taze za mne palec nahoru byt v zasade jsem pro rovnopravnost.
-
Jsem rád, že většina zahr. recenzentů si stěžuje víceméně pouze na bugy *4* . Možná to zní divně, ale to je vlastně ta lepší část. Bugy se dají opravit (idkyž je škoda že tam jsou v takovém počtu). Ale co se herních mechanik týče, tak je vlastně mají všichni rádi.
Skvěle odvyprávěný příběh a zajímavé "Mafia style" mise - díky Dane *14*
Pro mě osobně úplně boží soubojový systém - díky Viktore *14* -
twitch 24k sledovaní KCD 2 dny od realese... Monster Hunter 340k 14dni od release.. mám prostě jiné představy o opravdovém úspěchu.. ale což.. není to zlé na to co to je..
-
-
Jednak to jsou dosti rozdílné hry pro rozdílné publikum, ale hlavne plácáš nesmysly.
KDC měl peek 211,281 sledujících, průměr má 48,006.
MH má po 14 dnech peek cca 30k-40k. Za celou dobu měl peek 169,921 sledujících. Průměr ma nějakých 10k, ale ten nemá smysl srovnávat protože MH už je venku delší dobu a zájme už je podstatně menší.
Pořád ale má KDC v maximu více sledujících a tvoje číslo 340k jsi si asi vycucal z prstu protože k tomu se za celou dobu MH ani nepřiblížil. -
Navíc je KC:D dost příběhová hra a myslím, že může být dost lidí, jako třeba já, co si to prostě nechtějí nechat vyspoilovat. Jednak čekám, až to vyjde na GOGu, proto to ještě nehraju, ale ani potom nevím, jestli bych se na nějaká videa chtěl dívat. Tím, že je to otevřený svět by mi mohli stále vyspoilovávat třeba nějaké vedlejší questy, které každý hraje v jiném pořadí. Tyhle věci člověk u her jako Monster Hunter neřeší.
-
wut? Asi sis spletl divaky a followery.
Jinak KCD mel vcera peak kolem 240k live divaku na twitchi, coz je bomba. :) -
je to úspěch v porovnání s náklady. prostě to znamená, že se vývoj rychle zaplatí a že to na sebe něco vydělá. prostě úspěch. je logické, že to nedosáhne věhlasu jako GTA 5, ale je to začátek.
vyladit technické problémy, přihodit nějaké přídavky, modování, a ta hra by se mohla v nějaké rozumné míře prodávat i nadále. a pak se uvidí. -
Třeba Kingdom Come lidi radši hrajou, než se na něj dívají. Navíc je to spíš hrací hra, než koukací. Hrát mě baví moc, ale koukat se na někoho jinýho jak to hraje, by mě asi nebavilo. I když mě to nebaví u žádný hry, vždycky si jí chci radši zahrát. Tenhle fenomén jsem nepochopil. Ale pořád by mě asi víc bavilo koukat na víc akční hry. Nikdy jsem gameplay Kingdom Come neviděl, ale prostě to musí bejt strašná nuda.
-
-
Někdo tu psal, že Assasins mají jiný rozpočet ... a to kupce zajímá? Kupce zajímá cena hry a ta je stejná.
-
-
tak už to bývá. oni i ty Babovřesky v kině stály stejně jako jiné filmy. a úspěch u nás měly taky veliký.
-
Origins
http://foto.games.tiscali.cz/assassin-s-creed-origins-17838/844957
http://foto.games.tiscali.cz/assassin-s-creed-origins-17838/897224
http://foto.games.tiscali.cz/assassin-s-creed-origins-17838
a nyní Kingdome Come
http://foto.games.tiscali.cz/kingdom-come-deliverance-15478/905746
http://foto.games.tiscali.cz/kingdom-come-deliverance-15478/905841
https://games.tiscali.cz/kingdom-come-deliverance-15478/galerie
Nikdo rozdíl nevidí, že ?? -
-
Dobrý, líbí se ti ACO, ale nemusíš nám to tady ukazovat desetkrát, všichni ví, že ACO vypadá líp než KCD, ale jestli hodnotíš hry podle grafiky, tak ti asi nemá cenu vysvětlovat, která z těchto her je kvalitní a která je jen generická blbost, kterých si můžeš zahrát stovky.
-
Origins je určitě lepší po všech stránkách, ale RPG to v pravdě není. Navíc jak již bylo zmíněno, je to již několikátá hra v pořadí, mega rozpočet, nejde to srovnávat.
-
hura,Ubi sa podarilo urobit relativne dobre vyzerajucu hru na 4tykrat ? *1*
podme spominat na AC Unity
-
-
asasin nema ani pulku hernich mechanik, takze ty tvoje ubrecenecky vylevy si nech na doma pro maminku
-
-
A KC zase nemá mechaniky jako AC, jako pohodové ovládaní koně, skoro žádné loadingy při otvíraní dveří a začátkem a koncem rozhovorů, hlavní hrdina nevypadá jako hajlzpapír který nejde v záchodě spláchnout na po prví, a technickém stavu ani nemluvím to i Unity byl oproti KC dokonalá hra,,
-
-
nechápu vaše Loadingy, já ta nic takovýho nemám. Při otvíraní dveří to myslíte ten moment, kdy Jindra natahuje ruku na kliku, aby otevřel? To není Loading a mě se to líbí. A to černý přebliknutí při rozhovorech je stejný jak v Mafii, však je to ani ne půl sekundy, ani by mě nenapadlo tomu říkat loading
-
-
Konzole?
-
neni to pokazdy, ale nekdy to trva par sekund, u tech rozhovoru pred a po
i klima ve fc rikal, ze to proste jinak nejde, musi vytrhnout to npc z denni rutiny, prepnout na kecaci mod, a pak zase zpatky
taky mi to nekdy jen blikne, ale bohuzel ne vzdy -
-
ten rozhovor si musím poslechnout, ale tvrzení "jinak to nejde" obecně moc nevěřím. vždy to jde jinak a efektivněji.
-
-
-
v kc jezdim na koni za pomoci jednoho tlacitka, muze to bejt jeste jednodussi?
asasinu bylo uz 10, takze ve hre bez mechanik bych ocekaval, ze to nebude problem vyladit, a stejne je ubisoft vydava casto v polorozpadlym stavu
ja jsem v zasade skeptik, a presto me kc prijemne prekvapil
-
-
-