Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně, to je otázka produkce. KC:D s jeho herním hyper realismem cílí na dost odlišné publikum. Je vidět, že vydavatel Deus Ex počítal se zvýšenou prodejností u nás díky zasazení do Prahy, kterou chtěl podpořit českým dabingem, na kterej nedal dostatečný množství financí, což se jasně odrazilo na jeho kvalitě. Nicméně to nic nemění na faktu, že minimálně čeští hráči by z absence češtiny nebyli dvakrát šťastní. A nemusím se snad opakovat, ale nepochybuju o tom, že si Warhorse dá s dabingem záležet. Taky bych řekl, že fanouškovská základna a potencionální kupci KC:D mají dost odlišné požadavky a očekávání, než fanoušci Deus Ex.
  • Z toho co jsem četl, tak se i dabované překlady vesměs vyplácí, prodeje se docela zvednou. Problém je s tím časem. Světové datum vydání se nemůže podřizovat nějakému českému dabingu, proto se to moc u nás nevede. Ale věřím, že pokud Warhorse dabing nechají udělat, tak si dají záležet, aby to dělal někdo schopný.
  • něco jako nový deus ex? lidem mimo ČR je to jedno. Nějaký český dabing je nezajímá. Tohle je stejný případ.

Než tam poslouchat české nekvalitní mektání, tak raději nabrat supr herce v angličtině. Petr rychlej to bude dabovat *15*
  • walltar
    No jo, jezevců je škoda... ale zase aspoň bude ten medvěd.
  • Paulcz
    Absence jezevců mě nenechává chladným :)
  • ??? Jako opravdu? Kdo chce český dabing k realistické české hře? Řekl bych, že to nebude málo lidí. Četl jsem několik komentářů pod videam KC:D od lidí ze zahraničí, kteří by radši hráli hru s českém znění. Mně samotnýmu to připadá absolutně logický hrát hru v jazyce státu, ve kterém se odehrává. Asi tak jako budu hrát Zaklínače stokrát radši v Polštině než v absolutně se nehodící angličtině.

Dabované filmy jsou uplně jiná záležitost. V jejich případě je původní výkon herce předabován jiným hercem. Nutno uznat, že dabing se často negativně podepisuje na kvalitě hlasového výstupu a uvěřitelnosti protagonistů filmu. Každopádně se hrou se to srovnávat nedá, protože v jejím případě originální dabing teprve vzniká.

A srovnání se Zaklínačem (což je docela pěkný český slovíčko a předpokládám, že jsi myslel jedničku) je uplně mimo. KC:D je česká hra, a fakt nepochybuju o tom že si Warhorse dají na češtině sakra záležet.
  • walltar
    Nemůžeš se prostě pomodlit k Vávrovi?
  • Kdo neustále chce trapný český dabing? Však to pak bude příšerné a nevyplatí se to.
    Viz dnešní dabované filmy. Dabují to stále stejní herci a je to šílené. Většinou to je šílené.

Nechápu proč by to měli dát do hry. Vyhozené peníze a ještě to bude blbé. Raději mají dát více na pořádné anglické herce aby to bylo něco. Stejně si to v ČR koupí pár lidí a další to stáhnou. To se opravdu nevyplatí.
    Něco jako witcher a dabing *15*
  • Tolik let a stejen se tady ty decka nesmirili s tim že jim proste dan urazil skrim :D Ja skyrim beru jako starsne dobrou hru a jeho clanek me vubec nen*sral nechapu, že vy z toho máte takovy mindráky. Meli byste sakra bejt radi, že tady vubec mame nakeho schopneho herniho vyvojare a vy umíte jen brecet pritom by ste sami nedokazali vytvorit ani tetris.
  • pomodlit se? ke komu??? podle jednech vericich kostely slouzi falesne nevestce tedy Dablu podle jinych Bohu a pritom podle prirodnich a fyzikalnich zakonu ZADNEJ Buh neni *1* *1* *1*

Dnes v boha veri jen dusevne labilni jedinci co v matematice byli spatni uz na zakladce!!!
  • Já bych neměl problém ani s nesmrtelnými dětmi. Prostě jako kulisy, které dodají na atmosféře. Podle mě by to šlo a bylo by to lepší než je tam nemít.
  • Setrvačnost je často něco hrozného ve hrách. Funguje to snad jen v GTA 5, poprvé to snad bylo v GTA 4 co se gta týče.
  • Ono je taky rozdíl zabít "2d model" a animovanou postavu dítě v nejnovějším 3D enginu, kde už se grafika poměrně věrně přibližuje realitě.

Prostě důvod nepřidání děcek je jedinej a to, že by tady polovina pisálku z první zkoušela jak je co nejbestiálněji zabít ....
  • Které záhy zjistí, že jedno z dětí je ve skutečnosti jeho otcem, který bylo nakaženo chobotnicovým virem a proti své vůli přeneseno v čase. Vše se napraví, když si Henry nechá několik chapadel amputovat a nechá je otci přišít. Teď budou jako skutečný otec se synem. Pak následuje hudba na housle v pozadí a spousta slz emotivně slabších jedinců...
  • Vogon
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    https://youtu.be/p0F1_lzClgE?t=27m8s
  • Napsal jsi, že řeším děti snad u každého článku o té hře. Což není pravda a každý si to může ověřit. Existuje jedna jediná důstojná cesta, jak z toho ven, a to napsat "Jo, máš pravdu, omlouvám se, nenapsal jsem pravdu". A potom je řada nedůstojných způsobů, jak odklánět téma a všelijak se vymlouvat. Mrzí mě, jak ses k tomu postavil, ale co už.
  • Magister_Peditum
    Jenže to není pravda, že bys neřešil absenci dětí, nebo Vávru obecně. Nic proti, máš na to právo. Jen je to otrava. *3*
  • To je pravda. Nejen japonci, ale i církevní instituce by mohli z tohohle důvodu tvořit velmi silnou skupinu nakupujících... *5*
  • walltar
    Tak to jedině, že by hlavní postava bylo Chapadlový monstrum Henry.
  • Vis jak strasne blbe by se to ovladalo? A naprogramovat setrvacnost? Vis kolik by to zralo vykonu? To by jsi nesmel hrat na 7 let starym suntu kamarade, a pak by jsi tu nadaval, ze ti cajzli neoptimalizuji hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit