Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na druhou stranu, v Baldur's Gate Enhanced edition a BG2: EE děti zabít jdou pořád a to vydali docela nedávno, při souboji ve městě jsem hodil nešťastně fireball, smahlo to dva spratky a hned -20 karma *1*
  • walltar
    Myslím, že už tehdy byla minimálně v UK vydaná verze, kde byly děti neviditelný, nebo tam nebyly, už si to nepamatuju. Ale nějaká cenzura tam tehdy byla... Myslím, že kdyby to hra dovolovala, tak minimálně v UK a Německu z toho budou problémy. Možná i US a Austrálie.

A u hry, která se zaměřuje na Evropské dějiny bude UK a Německo asi celkem důležitý trh.

Takže když to vezmeš kolem a kolem, vydávat dvě verze hry, kvůli takový kravině, jako je zabíjení dětí fakt nemá smysl. Celkem prd*l by byla kdyby to vyřešili jako v novějších Falloutech... Bys vyvraždil nějakou vesnici a zbyly by tam jen vesele si hrající nesmrtelný děti. *1*
  • Pokud si dobře vzpomínám, jako hlavní důvod se uvádělo že vyrobit modely a animace dětí stojí prachy navíc (nemůžeš jen tak vzít model dospèlýho a zmenšit ho na púlku) a rozpočet je napjatý, oproti tomu by přítomnost dětí měla minimální vliv na hratelnost
  • stupidní kecy
  • Ve Falout 2 šly taky zabít a dokonce to mělo vliv na hratelnost. Takže nevím, v čem je problém.
  • Aneb když si "uhlobaron který vytuneloval OKD koupí gaming studio."
  • walltar
    Investory *1*
  • C-BEAM
    je to nádhera, a když už hra jde touto hyper-realistickou cestou mohli by udělat něco s fyzikou pohybu, aby pohyb postavy ale i předmětů které má v ruce měl určitou setrvačnost, ať se postava nezastaví na pětníku. Tohle mi v hrách hrozně chybí. Držím palce.
  • Meow
    Já nevím o co de, ať tam ty děti dá a nechá je klidně tak, že půjdou zabít. Koho by to sralo, pár uřvaných organizací?
  • Nebo aspoň trpaslíci, když ne děti
  • Meow
    Pěkně trapný, ale u tebe to už nepřekvapuje
  • A kdy tam budou ty deti? Po hejterskym clanku na Bethesdu (nejednom) jak nemaji koule, cekam konecne na ty Vavrovi deti ve hre! :-D
  • MickeyMutant
    To je zas kuгva keců tady! Ste v kostele do píče, tak držte huby a pomodlete se, hоvada.
  • Talentovaný neherec určitě. Ale kromě herců má málokdo zvládnutou techniku řeči. Herci dneska už možná taky ne. *1*

Televizní herci nepatří mezi hereckou špičku. Tu tvořej spíš divadelní, špičkoví filmoví. A pak jsou tu studenti. Je to přesně tak, jak píšeš - pokud někdo dobrý dabing zaplatí, výsledek může stát za to. Televizní dabing se jede bez přípravy ze strany herců (a často i štábu), bez studia scénáře, na první "klapku". Ostatně stejně jako soap opery. *7*
  • Paulcz
    Co to je k vidění v TV, je to nejlevnější na trhu a všem je to fuk, protože to lidi skousnou a hlavně nemusejí číst titulky. Jsou vlastně šťastní a za ten kýbl reklam navrch asi taky :)

Pokud se ale někdo angažuje a má pár peněz, není problém, a i třeba neherec může udělat lepší dabing než ty profláklé tváře, kteří hrají spíše sebe než roli, kterou dostali.
  • A jen při pohledu ze třetí osoby.
  • To je v podstatě v pořádku, ale aby to opravdu nebyla jen interaktivní učebnice dějepisu.
  • Tilwaen
    Ale jen po tom, co jim usekneš končetinu.
  • To není pravda a jde to snadno ověřit. Resp. ukaž mi u posledních 10+ článků o KC, že jsem psal něco o dětech. Neukážeš, protože nepíšu. Vyjádřil jsem se k tomu kdysi asi pod dvěma články. Důrazně, protože absenci dětí považuju za chybu. Od té doby, pokud si to dobře vybavuju, to téma nikdo znovu neotevřel. Ve skutečnosti ho tady neotevírám ani já, je to jen špílec pro pamětníky. *4*

A pořád jsi nevysvětlil, jak to, že dlouhodobě upozorňuju na to způsob, jakým se dělá herní žurnalistika, souvisí s tím, že - podle tebe - nemám rád Kingdom Come. Když se tady uměle honila návštěvnost a příjmy z reklamy jednotlivými teasery na SPECIAL z Fallout 4, tak jsem tam psal úplně to samé. To jsem u toho jako myslel na Kingdom Come? Nepřipadá ti samotnýmu, že to nemá vůbec žádnou logiku?
  • Magister_Peditum
    Jistě, proto snad u každého článku ke KC máš nějaký komentář o chybějících dětech. To je taky součástí tématu. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší