Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come už má v Sázavském klášteře podobizny podporovatelů z Kickstarteru
9.9.2016 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
Animace má Skyrim celkově naprosto katastrofální. Kvůli nim ho prostě nejsem schopen hrát delší čas z pohledu třetí osoby. Je to jak z nějakého animáku.
-
Soubojový systém v KC patří k nejlepším, které jsem v nějaké hře kdy viděl. Zdlouhavý není vůbec, to asi myslíš ten soubojový tutorial, ne? Ten je zdlouhavý proto, že je to tutorial a je to jen cvičení. Opravdové souboje na život a na smrt trvají chvilku.
-
Já jsem tady nekomentoval hru, ale způsob, jakým se dělá herní žurnalistika. Kdyby to bylo o jakékoliv jiné hře, tak napíšu to samé. Což jsem ostatně už v minulosti dělal. Nebo nějak záleží na tom, jestli se bezobsažnou vatou obalí video o Kingdom Come nebo třeba BF1? Je to přece úplně jedno.
-
No más tam ještě krytí štítem a zbraněma, úskoky, několik typů úderů, kouzla, dokončováky, boj s dvěma zbraněma nebo obouruč, každý má jiný animace a komba
-
Mozna kdyz hrajes za bouchace. Ale magii, stealth a lukostrelbu ma skyrim/oblivion paradni. Taky si pamatuju v oblivionu, pokud se nepletu ze bylo mozne protivnika povalit na zem, odzbrojit, omracit stitem a delat ruzny komba. Nudny mi to rozhodne neprislo.
-
Wtf, Arma 1, 2 a OFP byly česky i dabovaný a jejich hry se tu prodávaj nejlíp, nevylezl jsi portálem z nějakýho obrácenýho vesmíru či co? *1*
-
největší kámen urazu bude pokud to nebude celé v češtině.
tím nemyslím dabované, na to kašlem, ale VŠECHNY popisky v čj.
ne jak to idiotský Bohemia interactive které všechny hry vydává jen v angličtině a pak brečí že už z principu je střední Evropa nekupuje -
Všichni víme, že máš na tuhle hru z nějakého důvodu pifku. Tak proč se stresuješ sledováním informací o ní? Já taky už neřeším BF1. Prostě to pro mě není WW1 hra a jsem s tím spokojený. *15*
-
To neřikej nahlas.
-
No právě že encyklopedie naší historie je u téhle hry mnohem víc než nějaká fantas magořina s drakama.
-
Pokud chceš simulátor středověku tak se poohlédni za Life Is Feudal, je to sice sandbox, ale nic co ve středověku bylo tomu nechybí. Království, rytířské souboje a turnaje, obchodování, erby na štítech a celý chod vesnice či města je středověku opravdu přiblížen.
-
souboje ve Skyrimu/Oblivion/Morrowindu jsou jedním slovem PŘÍŠERNÉ. Neznám nic horšího, nudnějšího, zoufalejšího. Jen mácháš mečem v doprovodu příšerných animací.
-
No tak ne všechno se líbí všem... Já zatím lepší soubojový systém neviděl. Příjde mě to jako další krok správným směrem od systému, který najdeš třeba u M&B.
-
Když člověk vidí, s čím vším se piplají, tak hráčovo srdce zaplesá, jen aby si Vávra taky uvědomoval, že to celé musí pak působit na hráče jako kompaktní celek a hlavně to musí fungovat, na encyklopedii naší historie totiž nebude nikdo zvědavý.
-
A slovník českých dětí všichni dobře známe, že... *1*
-
Podle mě bude největší kámen úrazu ten systém bojů, jako nápad je to dobrý ale je to zdlouhavý a hodně lidí to nebude bavit podle mě. A vsadim se, že někdo udělá nějakej skyrim like mod, že se budete mečem ohánět právě jako ve skyrimu/oblivionu.
-
Česky prý budou mluvit jen děti.
-
Tak natvrdli omi jsou
-
Stejne se to da chapat i tak ze hra ma podobizny ve skutecnem kostele. Tak natvrdly snad nejsi.
-
Přesně, ta hra jede na autentičnost tak moc, že to chvílema připomíná virtuální skanzen, simulátor středověku, to že tam budou mluvit anglicky to trošku nabourává