Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako vtip dobre, jako argument velmi zoufale :-).
  • Otazka neni, kolik velkych her si na sebe nevydelalo, ale jaky je pomer velkych her delanych primarne pro pc nebo konzole. PC hraci vyznamne ziji z konzolovych her. Sice na ne nadavaji, ale nebyt jich, tak si budou zoufat, ze nemaji co hrat.
  • Když nastavím detaily na minimum, rozlišení na 640x480 a místo klávesnice tam píchnu zmačkaný rohlík, tak mám stejný zážitek jako na konzoli
  • Poslyš ty nesoběstačný, kolik velkých PC her si na sebe nevydělalo? Na PC je sice větší míra pirátění, ale vždycky si to můžou autoři dopředu podchytit - třeba u Army je skvělá ochrana FADE, díky které si piráti prakticky nezahrají a u ostatních stačí, aby byly multiplayerově zaměřerny = piráti zase ostrouhají.
  • Vykon nextgen konzoli jedocela vysoky a je vyssi jak oproti mainstreamoveu hernimu pc, tak oproti tabletum. Obavam se, ze to vidis prilis zkreslene.
  • Presne tak, na stare hry stara konzole, na nove hry nova.
  • Hele, ja mam 3 deti a velikost auta je pro me klicovy parametr, musi se tam vejit 3 detske sedacky, jinak opravdu nikam nedojedeme. Do kufru se samozrejme musi vejit kocar. Samozrejme ze pro nejakeho singla, ktery teprve lovi babu, jsou klicove uplne jine parametry. A o tom to je, akorat ze to nechapete a svoje meritko se snazite vnutit lidem, kteri maji uplne jine potreby a rozhoduji se podle jinych parametru.
  • Konzole neni pc. Jestli tim narazis na architekturu cpu, tak mi ver, ze ta je pro neprostou vetsinu uzivatelu konzoli nezajimava. Podstatna je pro ne uzitna hodnota.
  • Jacku, ja si myslim, ze vubec nevis o cem je rec a tak jsi tu placnul jen takovou bezobsaznou frazi. Jestli to tak neni, zkus rozumne vysvetlit, co je spatneho na myslence, ze vysledek skalovani zavisi na kvalite zdrojoveho obrazku.
  • Jacku, tys to nepochopil, konzolisti nejsou hloupi, jim to takhle vyhovuje, maji jine potreby a hodnoty nez ty.

123, to je naopak ten nejlepsi argument jaky jsem kdy videl a zacnu ho s dovolenim pouzivat, mozna ze vam otevre oci. I kdyz jsou tu vysoce kvalitni audioaparatury a hudebni audioformaty s vysokym rozlisenim, tak mainstreamu jednoduse staci mp3, casto prehravana na telefonu, protoze tohle reseni plne uspokojuje jejich potreby. Vyborny argument je to proto, ze vetsina priznivcu pc hi-end bude pravdepodobne patrit do audio low-endu a muze jám to pomoci pochopit smysleni vetsiny. Kazdy clovek muze mit konicka az posedlost, kde mu na veci zalezi, u nekoho jsou to hry, u jineho hudba, u dalsiho motorky nebo auta, jiny cestovani, dalsi je posedly zdravim nebo zenskymi. Nekdo resi obsah nekdo formu. Spolecne tito lida maji to, ze pomyslny hi-end resi zpravidla v jedineoblasti, v tech ostatnich se zarazuji do low-endu a povazuji ho za normalni. Platit trikrat tolik za bio potraviny? Nejsem blazen, radsi si zaplatim trikrat drazsi pc. Ochota platit je prave naopak klicova.
  • Samozrejme ze zalezi na rozmerech. To je jak s autem, pro cechy je nejdulezitejsi parametr auta velikost kufru. Proto ma nova Octa nejvetsi kufr v galaxii. S kufrem mensim nez 500l proste to auto z Prahy do Brna nedojede, proste to nejde. A to samy je s PC. Jeho primarni funkci je byt co nejmensi, vykon neni potreba, staci 20 fps. Ale byt to vetsi a mit 60fps tak je to uplne na nic. *15*
  • a proto se konzole zmenily v pc do obyvaku... *5*
  • Wallet Warriore, to sis to trochu popletl s diskusi, zda je mozno za stejnou cenu postavit ekvivalent. A u toho zalezi samozreume i na rozmerech, prikonu, vykonu nebo spotrebe. O barve nebyla rec.

Loskutaku bravo, lepe bych to nenapsal.
  • Je pomerne naivni si myslet, ze pc pripoiene k tv plnohodnotne nahradi konzoli.
  • Tak na PS mas instant games, kde zhruba za litr rocne dostanes desitky kvalitnich titulu. Jinak ty nizke ceny jsou dvousecne, vyvoj her je nakladny a nejakym zpusobem se vyplatit musi. To je prave problem pc platfírmy? je ekonomicky nesíbestacna, herni obsah zavisi z velke miry na konzolich a proto jim je take prizpusoben. Je potreba videt obe strany mince. Za 12k nepostavis lepsi pc, natoz za 6k.
  • No a kdyz vydaji novou hru, tak uz bude jen na x1?? takze x360 mi bude na hovn.?
  • tonnymontana
    a kvuli Blu Ray si to taky nekoupim radsi jsem investoval do valitni BR ctecky/vypalovacky co samozdrejme zvlada 3d kdyz uz mam rad ty filmecky. osobne si myslim ze mechanika v PS4/xbox bude hdone osizena + samozdrejme neni vypalovaci
  • tonnymontana
    jeste zareaguju ja puzivam bundle,humble kd emam nekolik her za 19kc a pokud jde o novinku tak pres prekupnika na steamu za opravdu 4-6 euro. to si uzivatele ps4/xbox asi dovolit nebudou moct. to jen k cene tech her.

cena konzole se tu uz resilo za 12k postavim lepsi pc nez jsou streva konzole + pristi rok uz bude konzole tak zastarala ze pc za 6ku ji prebeje. uz ted jsou ruzne omezeni u konzolek jako 30fps nebo daleko horsi grafika. nerikam ze ja si zahraju ultra tento rok na pc ale pristi uz nejspise ano to na konzolich nepujde nikdy. jinak je mi to fuk kdo si co koupi ja se snazim nakupovat ekonomicky pomer cena/vykon/budnoucnost/cerne diry
  • tonnymontana
    jeste zareaguju ja byuzivam bundle,humble kd emam nekolik her za 19kc a pokud jde o novinku tak pres prekupnika na steamu za opravdu 4-6 euro. to si uzivatele ps4/xbox asi dovolit nebudou moct. to jen k cene tech her.

cena konzole se tu uz resilo za 12k postavim lepsi pc nez jsou streva konzole + pristi rok uz bude konzole tak zastarala ze pc za 6ku ji prebeje. uz ted jsou ruzne omezeni u konzolek jako 30fps nebo daleko horsi grafika. nerikam ze ja si zahraju ultra tento rok na pc ale pristi uz nejspise ano to na konzolich nepujde nikdy. jinak je mi to fuk kdo si co koupi ja se snazim nakupovat ekonomicky pomer cena/vykon/budnoucnost/cerne diry
  • tonnymontana
    tony: nekolik let jsem nebyl v elektru a koukal jsem za 4ku jsem poridil paradni full hd telku kterou lze pripojit jako hybridni monitor k pc a svete div se funguje fakt jak monitor:) hold doba jde fakt dal. pamatuju jak jsem zapinal pc na telce pred par lety a obraz byl jak z vesici koule:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit