Přejít na výpis diskuzí
Konzole Xbox One se za první den prodalo přes milion kusů
25.11.2013 | Aleš Smutný
158 příspěvků
-
takže dle tvé teorie jsou všichni pracující lidé, kteří ještě hrají hry, nolifeři. zajímavé...
-
Těch milion kusů se prodalo ve 13 zemích, ne pouze USA. Nauč se číst.
-
Hry na PC = 500-1000kč, pokud si člověk chvíli počká, jsou ještě levnější. Hry na Xbox One = 1400 - 1600 ... Vzhledem k tomu, že průměrná cena na PC se pohybuje kolem 700, tak hry na XOne jsou 2x dražší... A jako bonus vypadají hůř než na PC
-
Si delas kozy? *8*
-
ne 3x ale o tretinu *1* a taky jsem slyšel že se da kupovat v bazaru
-
Hry na PC jsou 3x levnější a nepotřebuješ k němu televizi. Můžeš se po koupi nového Xboxu chvástat, kolik jsi ušetřil, ale až utratíš během roku 15 tisíc za hry, tak zjistíš, že jsi do toho už nasypal tolik peněz, kolik bys dal za nadupaný PC *3*
-
co jsi tim chtel rict? jakože pripojíš pc k tv? jenže herni pc je nekolikanasobne drazsi nez konzole a v tom je pointa
-
Máš pravdu, TV jdou mimo mě, konzoli jsme v životě neměl ale ted o ní začínám z těch důvodů co jsem uvedl uvažovat, zahrát si na ní pár těch větších her, a pc využívat na indie záležitosti.
-
division, možna titanfall a dying light mne zaujali. hlavne division vypada dobre
-
A sakra, to mi ulítlo :-D vydánííííííííííííí :-/
A jinak, pokud MCsoft plánoval celosvětové vydání, určitě musel mít nachystaných více konzolí... kdyby teda nešlo o to, že uspěchal vydání, čemuž bych se vůbec nedivil. -
mel bys vyrazit do obchodu, uz jsi tam dlouho nebyl, zjistiz ze dnes uz kazda TV ma konektor i pro PC a zvladne ho k ni pripojit i tvoje babicka, ale je nam jasne, ze tebbe nove TV uz dobrych 8 let miji, pro konzoli je fullHD naprosta skoda, bohate ti staci tvoje 70cm crt ke ktere ti vedou dva cinche, vzdyt to staci hlavne ze se muzes rozvalit na gauci...
-
hry z X360 rohodne nepujdou na X1 hrat, mozna pujdou streamovat online, ale rozhodne ne normalne hrat *2*
-
Pokud někdo celý den pracuje na PC a pak má ještě potřebu válet se u konzole, tak musí být solidní nolifer
-
Muzes hrat na cem chces, je mi to jedno. Jenom ale prosim nevymyslej pycoviny, jako ze pc nejde pripojit k televizi a hrat na nem ze sedacky a ze je ti jedno jestli 30 nebo 60 fps a proto je to stejny. Uz rozumis?
-
Haha, ty máš na všechno odpověd. Myslel jsme to tak, že spoustu lidí co na pc pracuje dnes a denně už nebaví na něm hrát a z toho důvodu by měli pokleknout před pc master race?
-
Ja nejsem schopny akceptovat nekoho, kdo si mysli ze u pc se musis hrbit. *15*
-
Proč máte potřebu přesvědčovat ostatní o svojí pravdě? To opravdu nejste schopný akceptovat, že se někdo nerad hrbí u počítače a rád se při hraní rozvalí na gauči a je mu jedno jestli to má 30 fps nebo 60?
-
i to co píšou na obalu není úplně pravda, Call of Duty jsou necelých 720p, co hlásá obal ví google
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 -
A tou technologickou stránkou jsem nemyslel jen grafiku, ale taky fyziku, animace a zvuk. Něco si o tom přečti, co všechno skvělého přináší Killzone, krom bohužel té hratelnosti.
-
Wallet warrior: Killzone: Shadow Fall jede v 60 snímcích za sekundu + 1080p bez větších spádů jak v SP, tak MP. Hra jako taková podle recenzentů za moc nestojí, ale její technologická stránka a nový engine jsou opravdu famózní a nad tím se shodli všichni. Teď si vem, že to je jenom launchovka.