Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    to mi připomnělo stejnou situaci okolo Colonial Marines.. jinak ještě bych dodal http://i.imgur.com/PVp0oTL.jpg
  • BookerDeWitt
    A nic proti, ale o to větší nedůvěryhodnosti dodává fakt, že na onen "sold out" upozorňuje "Dual Shockers" díky němuž se člověk neubrání pocitu, že článek bude s největší pravděpodobností zaujatý...
  • Všude se psalo že zpětná kompatibilita NEBUDE....
  • BookerDeWitt
    Totéž se ale tvrdí o PS4. Jsou to všechno jen drby, je třeba si počkat na oficiální statistiky
  • moc hezký, každopádně nejsem z těh kdo jim na tyhle bulls**ts skočí, rozhoně NEKUPOVAT, VYHOZENÝ PRACHY!!! *16* *16* *16*
  • Co myslíš tím neuživí se? Pořád je tu spousta kvalitních her, které jsou exkluzivní pro PC, já jsem třeba milovník závodních a leteckých hardcore simulátorů a zrovna ty na konzoli prakticky neexistují
  • Jack1947
    Ty vazne nevis o cem mluvis, michas pate pres devate delas peknej koktejl jen co je pravda. *15*
  • To zalezi na kvalite puvodniho obrazu. Treba kdyz srovnam raymana a maxipsa fika, tak lepe vypada rayman. Zajiste lze uvest opacne pripady. Z toho je videt, ze mnohem vic zalezi na kvalite obrazu, nikoliv jeho rozliseni. Proto take hraci lepe prijimaji 720p hry s kvalitnejsim obrazem nez 1080p hry s horsim obrazem. To je duvod, proc spousta her ma 720p. Plati to samozrejme pro televizi a nejde to aplikovat neomezene. Existuje urcita hranice rozliseni, kdy nevyhody nizkeho rozliseni prevazuji nad vyhodami.
  • Možná se časem objeví i Doom1 na XOne, ale budou muset hru líp optimalizovat, hlavně zmenšit textury a trochu osekat levely - na dnešní poměry jsou dost náročné pro hráče
  • To s mp3 je dost zoufalý argument. Především to tak je, protože lidi jsou zdechlí kupovat originálky, stejné platí pro filmy - raději si koupí dvd z trafiky a nebo ho spíš stáhnou. To samé blu ray filmy - lidi je nekupují, protože se to dá stáhnout na netu v BRripu... Takže ohánět se pochybnými statistikami, které jsou zkreslené lidskou leností a neochotou platit, je zcestné
  • dum: to mas pravdu,ale ja mluvim o ekonomicnosti platformy, poukazuji tim na to, ze pc je sice vykonnejsi, ale neuzivi se a je z velke miry zavisle na portech konzolovych her.
  • Jack1947
    No to ne, ale hry pujdou hrat mozna casem... proc by meli co z toho vracet se do starych dob. Dulezite jsou hry ktere budou bezkonkurencni a hratelne jen na XONE pochybuji mozna tak nejakym tim nelegalnim postupem casem (jako tou bylo u X360 s X hrami).
  • Malleth
    http://www.escapistmagazine.com/news/view/129937-Report-Xbox-One-Not-as-Sold-Out-as-Microsoft-Claims
  • Loskuták: Já mám iMaca a toho si můžu zapojit klidně i na zahradě před barákem, když si vezmu prodlužku a nepotřebuji k tomu ještě táhnout i televizi
  • Jack1947
    Argumentujes ale ne moc dobrym protiargumentem, ty to vlastne beres tak ze to je samozrejmost "Blbecci zaplatily jste si a tak si to sezerte a vyzerte dosyta dle libosti"
    Hezke takze vidis lidi jako blbce a oni temi blbci a radi hazi penize do neceho cemu vlastne neveri
    a delaji to radi s usmevem a bez zbytecnych kecu. Vzdyt prece nac ptremyslet ekonomicky kdyz to lze jednoduseji vlastne ehm... sloziteji. *4*
  • XOne výkonově neutáhne hry z X360
  • Samozrejme ze mluvim o tom, jak bude vypadat vysledek oproti puvodnimu obrazu ty chytroline. *7*
  • Vidlevkrku
    Nevíte někdo jak to bude se hrama? jestli bude mozne hrat hry na X360 i na Xone, je to opruz mam 50+ originalek na xko360a kdybych si koupil novou generaci konzole, tak by mi byly na hovno, slysel jsem, že bude nejaky programek na Xlive, který to bude umožnovat.....předem děkuji za odpoved
  • Rikaji to svou penezenkou stovky milionu uzivatelu pozemniho vysilani, dvd filmu i konzoli. Kdyby chteli vic a stalo jim to za investici, investovali by.

Je iluzi si myslet, ze lidem jde za kazdou cenu o nejvyssi technickou kvalitu. Podivej se, kolika lidem staci poslouchat mizerne mp3 a zdaleka nejde jen o nahluchle babicky. To je realita, kterou nevidite.
  • Jack1947
    To mas jako to kdyz mas FHD tv a koukas jen na 576p signal pac ve vasi lokalite je HD nepodporovano. Nehazim do jednoho pytle, jenze rozliseni a to co slibovali se neda argumentovat to je proste da se rict at uz technickeho razu ci ne bota/podvod pruuuser a tak se to tak i bere. Pred lety prosim vykon nebyl takovy a ani papirove nedosahoval vysokych hodnot ale toto toto uz ne. Respkt ano ale ne ted. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit