Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne vážně, jak to dopadlo s tím Zaklínačem 2? *2* CDP sliboval postihy pro piráty už před vydáním? CDP snad stojí nad krachem? Vyjádřil nespokojenost s prodeji? Nevzniká snad na základě úspěchu 2ho dílu port pro Xbox 360. Financovaný zisky od PCčkářů?

Mě jako platícího hráče naprosto nezajímá kolik joudů na PC a konzolích si hru stáhlo. Videoherním společnosti by s nimi vůbec neměli ve svých plánech kalkulovat. Pirátění je stav mysli a daní piráti nemají žádný reálný ekonomický význam. Klíčové je, kolik je kupujících. Dle herní prodkuce pro PC zjevně více než dost. Že chtějí vývojáři a hlavně vydavatelské korporace vždycky víc je přirozené.
    • oprava: ta věta o postizích bez otazníku.
  • matty-the-gamer
    Tak ta čísla jsou naprosto klamná. Znám plno lidí, kteří si za 1 rok stáhnou jednu hru 3x ze stejných odkazů (protože se jim líbila). Pak nikdo neví kolik z těch lidí si hru po stažení koupilo. A taky nevíme kolik lidí si hru koupilo a pak si museli hru nakonec stáhnout aby jim vůbec šla (viz. GTA IV a ACII- originálky se sekaly jak pes, pirátěnky jely jak po másle. A navíc jsou to jen čísla z torrentů, dosti lidí také stahuje z různých free share serverů atd.
    • Jo asi si zapoměl, že tohle je jenom z torrentu, nejsou sem započítána stahnutí z rapidshare atd.... Takže reálná čísla jsou někde jinde (víše)
      • matty-the-gamer
        Výtažek z mého textu: "A navíc jsou to jen čísla z torrentů, dosti lidí také stahuje z různých free share serverů atd."

Ne nezapomněl. *3* A mimochodem slovo "vÍše" se píše s tvrdým Y. *15*
  • Jedna z mála her, kterou jsem taky upirátil. Pak jsem děkoval bohu. Horší hru jsem už dlouho nehrál. Jedničku jsem si koupil a byl jsem velmi spokojen. Dvojka nebyla ani krok zpět ale snad úplný útěk někam do *****.
    • conflig
      Já z tebou naprosto souhlasím, po bezvadné jedničce sem byl rozhodnutý si 2ku koupit, ještě že jsem tak neudělal.
  • Plníte si povinnost vůči herní asociaci? Lidi kteří si kupují originálky tím otravujete a lidem kteří kradou jsou tyhle články stejně tak ukradené. Zkuste někdy napsat článek o tom jak většina výrobců doslova kašle na PC zákazníky
    • a v jak nehratelným stavu většina her vychází
      • jojo takový ID soft by moh vyprávět 7 let vývoje a nakonec to před vydáním nikdo nestestne??? zákazník pak víc jak měsíc čeká než vyjdou ovladače a patche aby si vůbec zahrál tomu se říka epic fail
      • Jediný co si pamatuju bylo Rage teď nedávno, fakt škaredě mi to graficky blblo. Ale za chvílu se to vyřešilo (napřed alternativní rady od pirátské komunity, potom oficiální opravy) a nakonec mě ta hra bavila a dohrál jsem ji rád. Aj když...byl jsem ze začátku fakt naštvanej.
  • There is going to be a shitstorm. I´m going to my bunker. Wake me up when it´s over.
    • Na tuto diskuzi jsem vážně zvědav :)
      • ja taky :-) na BW se pod podobnym clankem strhla klasicka diskuze a kradezi SW, rohlicich, autech a paragrafech a to tam nemaji anonymni diskuze :-)
      • no snad bude sranda xD
  • Ani není divu, kdyby ta hra stála za to tak by si ji koupilo určitě víc lidí.. Než jenom já.. A lituju toho.. 900,- kilo v prd3li
    • To je argument ty vo*e. Ty chodiš po obchodácich, kde kradeš věci a pak to zduvodnujeě tim, že jsou špatny?
      • Kdyby se ty věci dali kopírovat stisknutím klávesy tak klidně... A mimochodem v obchodáku když si koupím rohlík tak mi ho nepoplivou, a neřeknout nesmíš si ho očistit protože je to naše vlastnictví..
      • kostejnesmrtelny
        Další ubožák co nerozumí rozdílu mezi duševním a hmotným vlastnictvím... *15*
  • Veskoslav
    Ale nakonec se přiznám. Mám originální Crysis 2 krabici. Ale koupil jsem ji v akci za 250 Kč v Tesco:-D (kupuji tam velmi často, jelikož nevím proč, ale občas tam mají hry za hubičku. Např DA za 299 Kč atd.) Za tu cenu toho nelituji, ale za těch 1399, co to bylo na začátku, to bych si prostřelil nejraději hlavu:-D
  • No tak lidi, kouknete se na ty cisla... mely by jste se nad sebou zamyslet! ... je na case to tahat z warez fora, at ty statistiky nejsou tak hrozny ;-)
  • Taky sem si stáhl BF 3, zahrál a koupil origo a teď už mám i DLC.
  • To by me zajimalo, jak agregovali ty hodnoty z trackeru. Ted jsem si jich par nasel, setridil podle poctu stazeni a na prvnich par strankach byly vsude flagy fake. A jeste k tomu tam byla cisla v desitkach tisic stazeni (pritom datum registrace bylo treba pred hodinou). Bral bych to s hodne velkou rezervou.
    • Jednoduse - vzali cislo z prvniho trackeru, vynosobili tisickrat a voala - mame realne a pravdive cislo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit