Přejít na výpis diskuzí
„Kudy půjde Hannibal?“, ptá se Total War: Rome II a přidává informace o armádách
1.8.2013 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
Asi zase začnu hrát Centurio než vyjde Rome. *5*
-
Už se těším až si pojmenuju legie a vylepším je. Jen nevím jestli mít radost z toho, že armáda přežije a nepřijdu o ni. Nebo být naštvaný, že název a standarta legie je jen zastřešení pod kterým se obrazně řečeno střídají jednotky jak na běžícím pásu.
BTW - Něco podobného jsem dělal už v jedničce. Kdy se legie svolávali jen v rámci války (až na malé rychlé oddíly hlídkující u hranic). Jednotlivé legie se pak dělili dle místa vznika a každé město/provincie muselo podle své velikosti poskytnout patřičný počet vojáků.
Proto pak byla armáda složená např. z I. Italské a III. Africké legie...
(ano vím jsem asi divný, ale bavilo mě to) -
rozebírají to třeba tady: http://www.youtube.com/watch?v=KyAo07KhDtA
určitě půjde v registrech nastavit půlroční tahy (stejně jako v medieval 2, kde jeden tah trval dokonce dva roky) ale úplně se rozhodí dynamika celé kampaně (mariovy reformy přijdou až už bude půl evropy dobyté, technologie se budou vyvíjet dvakrát déle (představa řeků, že čekají na vývoj klíčových falang dvojnásobek času je na houby),atd.). já osobně, když jsem si v takto poštelovaným medievalu 2 konečně přičichl ke sřelnýmu prachu, tak už jsem měl skoro dohráno -
škoda že europa universalis nema takovej hezkej vizual jako tohle
-
Můj rekord je 204 v Medievalech.... Third age - elfové *1*
-
Jojo, a ten dabing :D
-
To je sice fajn ale stačí pár tahů a kartágo nebude.
-
Omezení věku 60 a dost popř. 60 a pár let k tomu mě dost štvalo u Medievalu i Shogunu, nevím, jak to bylo v Empire. Bylo by to víc realističtější, neříkám, ať se každý dožije stovky, ale když se generál nebo jiná NPC dožije 70/80/90, proč ne? Je to mnohem většé adrenalin a člověk může spekulovat dopředu. Jednou se mi podařila stovka - konkrétně 103. Ale byla to postava umělé inteligence.
-
Snad bude jeden tah šest měsíců. Osobně mi to sedí mnohem víc.
-
Počkat - počkat - jak jako jeden tah jeden rok?? O téhle informaci nic nevím a dosti pochybuji, že je pravdivá, jelikož na videích je jednoznačně vidět jak se v severnějších oblastech střídá zima a léto....jak by to pak mohl být celý rok?? Jen jestli máš po ruce nějaký zdroj, který to uvádí - poprosil bych o něj....a pak jestli nemáš molotov - za to jim podpálím ústředí (ze vzteku)....
-
Konečně víme jak to bude s generály....prostě je povýšíte v nějakém městě a dosadíte do čela armády....Takže s posíláním posil pravděpodobně problém nebude....teď ještě to omezení armád....rád bych věděl jaký systém to bude mít....
-
Pamatuji, hrál jsem a ještě pořád bych někde našel orig. CD :). Taky mě bavila *3*
-
chci se zeptat pamatujete si či ste hráli stařičkou hru Punské války ? bylo to pokračování Keltštích Králů a myslím si že je to povedená hra u které sem trávil dětství :)
-
"This is madness" *1*
-
http://www.youtube.com/watch?v=F1LiN0M7pOs&feature=c4-overview&list=UUIeaxRCoSLFLHvrCInghqcw
-
tak mě na videích pobavili už vozy...prostě se rozjedou do nepřátelský formace a panduláci už lítaj vzduchem....že by z toho vozu měl střílet lukostřelec, nebo házet někdo oštěpy se asi nepočítá. Funguje spíš jako tank
-
Ach jo, starý neduh Total war pořád nevymizel - a to je naprosto nerálný útok jízdy, která bez otěží útočí jako středověcí rytíři, ačkoliv to poprvé použili až Frankové.
-
sice je fajn, že generálové můžou získávat sexy schopnosti, ale co je to platné, když vydrží sotva 30 tahů (což je pár bitev) než zemřou stářím kvůli systému 1 tah=1 rok. radši bych klasické půlroční intervaly
-
Kartágo padne tak jak mělo. A zbytek světa bude následovat!
-
Asi jsem se zamiloval :D