Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ach jo...je tak škoda, že to neni na PC...to bych si zas po dlouhý době (Portal 2 nepočítaje) něco koupil a nečekal jen na Steam slevy...takhle mi zbydou jen dvě oči k pláči. *9* Ale co, aspoň mám víc peněz na chlast *3*
  • Mahcake
    Je to paráda, teď to hraju podruhý celý znova a člověka to prostě nepřestane bavit. *1*
  • prepnite si v nastaveniach hry display na ciernobielu... vtedy je to este len noir ako sa patri :)
  • "Noire stejně jako GTA nebo Red Dead Redemption vychází z enginu Rage, takže si můžete zhruba udělat obrázek, jak se hra chová." L.A. Noire neběží na enginu Rage, viz. http://www.rockstarbase.com/2010/02/15/new-and-exclusive-new-l-a-noire-screens-emerge-game-does-not-use-rage/

Bylo by vhodné pozměnit *3*
  • Generalmagor
    Proč... proč !!! Za co.. nás Pcčkáře trestáš, že to nemůže býti i pro nás.
    • Archengel
      Sám jsem PCčkář, ale tituly co na PC nejsou dojíždím na Xku, tím že jste mi dali tolik mínusek jen ukazujete, že jsem píchnul do vosího a pravda nejvíc bolí.....mimo jiné jako mínuskujete kohokoliv kdo se trošku postaví pirátství...ano konzolisté také pirátí....ale jen okrajově, myslím si, že kdybys vzal 1000 pcčkářů a 1000 konzoláků (náhodných) tak poměr pirátu bude tak 20:1, ne-li více.... *3*
      ps: jen malo lidi bude riskovat zniceni konzole, ci ban a ztracení záruky....
      ps2: miker17 když napíšeš vydání s měkkým ''I'' tak opravdu nevím, co si myslet o obsahu komentáře samotného... *12*
    • Už mě nebaví jak ze sebe konzolisti pořád dělají svatý...Myslíte si že každej pcčkář jen pirátí přitom děláte to samý
      • Tomu se rika obhajoba, ze vzdycky nejvic rvou ti nejvetsi kriminalnici.
        • miker17
          hlavně že hra byla na netu skoro měsíc před vidáním....néé lidičky na konzolích se vůbec nepirátí *8* ubožáci
          • Beefcake
            Jenom měsíc? Nebylo to na warezu náhodou třeba ROK před vydáním : D
            Když napíšeš "skoro tejden před vydáním", tak je to málo drtivý, jo? Snad ale stejně neni potřeba takhle přehánět *7*
            Každopádně je to škoda - tahle hra by potřebovala pořádně vydělat, ať trochu usměrní současný, čím dál retardovanější trendy... : /
    • keny11
      Je to konzolová hra tak proč to dávat na PC.
    • Archengel
      Protože 90% Pcčkářů jsou piráti ? nebýt pár titulů (mimo jiné LA NOIRE) tak tu ted brečím s tebou *5*
      PS: nerikam ze zrovna ty jsi pirat, ale taková situace proste je a je to smutné
  • Je to ta přiblblá politika Rockstaru chápu...ale nevím proč tohle cpát na konzlole.Na PC by se mohl grafickej potenciál rozvinout ještě víc a konzole dostávají akorát zabrat :D
    • keny11
      Protože konzole mají víc hráčů a tím i víc kupujících. Proč by ta hra neměla být na konzoli? Od toho tu konzole máme ale ty holt jen fňukáš že něco nemáš.
      • miker17
        keci to je jen propagace Microsoftu kdyby měli konzole více hráču tak by firmy co dělají hry jen pro konzole nekrachovali nebo nepřestupovali na multy-platforming
        • keny11
          Máš to trochu popletené krachují nebo přestupují firmy co dělají hry jen na PC. A stačí se podívat na prodeje jednotlivých her. Potom uvidíš že na konzolích se víc prodává.
    • posila
      Rozvinou grafiky potencial? Kolik DVD by byli ochotni lidi instalovat ... nebo stahovat ze Steamu? Uz stahnout GTA IV a EFLC ze Steamu je na pekne dlouho.
    • nechcem hovorit ze by to nemalo vist aj na pc, to je mi vlastne jedno, ale chodte uz s tou vasou grafikou do riti
    • Zapomel si dodat, ze na pc by se to lip kradlo.
      • miker17
        to že hra byla na netu týden a více před vidáním je vina PC pirátů jako vždy *6* za všechno můžou PC piráti....za chvíly budou svalovat vinu za AIDS na PC piráty
      • Ja jsem cekal ze tohle musi nekdo napsat... ja bych si to zrovna rad koupil stejne jako RDR.
  • táto hra nie je ako GTA a mafia 2 . je kriminalka o pátraní o vrahoch o ničom inom škoda že to nie je CZ dabing hra by bola o 300 % lepšia *1*
    • Beefcake
      Český dabing?? Proboha jen to ne!
      • Proč proboha? Podle mě je český dabing jeden z nejlepších, ale to vlastně od svém rodovém dabingu trvdí každý. A když ne dabing, tak aspoň cz titulky, ale to u titulu jenž vychází výhradně pro konzole nemůžeme (želbohu) čekat. U Dead Space 1 to šlo, nechápu, že to nejde i jinde. Investice do dabingu, potažmo min. cz titulků u titulu jako je L.A. Noire by byla 100% návratná, ale zřejmě to stojí a padá na rozhodnutí vydavatelele nebo výrobce co povolí k lokalizaci. Škoda.
        • Beefcake
          Dabing zabíjí atmosféru, autenticitu, a herecký výkony všeobecně, ale ok - chápu že to někomu tak nevadí.
          U L.A. Noire, který stojí na motionscan technologii, drahejch hercích, dokonalym lip-syncu, atd. atd., by to ale zabilo rovnou celou hru...
          • Tak proč jsi tento komentář nenapsal anglicky?
            • Beefcake
              Odpovím otázkou.
              Z čeho se vyrábí guma?
  • Hra je naprosto paradni. Pripomina mi Trochu Heavy Rain a Fahrenheit, protoze jde mimo zabehnute zanry. Jedine co po cca 5ti hodinach hry bych vytknul je prave ta velkorysost hry. Ted jsem resil jeden pripad a uhadl jsem asi 2 ze 17 reakci (hodne slabe) a pripad jsem stejne vyresil, skoro jakoby nezalezelo na tom co delam. To me trochu mrzi, prestava to byt challenging. Jinak same klady!!
  • Co řešítě?...
    pro příklad na PC,PS3,XBOXu se napirátí stejně ale na každou konzoli se prodá pár mega kusů kdežto na PC jen něco pod milión proto se dělaji nějaké hry pouze na konzole
    • Místo mínusu by si/ste mohl/a napsat důvod proč si to zaslouží mínus.
  • Je to skvelá hra ale několikrát sem se musel probouzet kafem...prostě je to jak pro braindead lidi....vede vás to za ručičku, město je dost prázdné, nikdy vlastně nejde prohrát....animace obličejů je úžasná ale proč vždycky poznám že je to lež nebo pravda je to až moc okaté, za mě určité zklamání..prostě taková R* hra...když to výjde všichni jsou nadšení ale po zahrání je to už daleko horší....7/10
    • nezapomeň že my konzolisti jsme BRAINDEAD *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit