Lords of the Fallen – recenze fantasticky nápadité soulsovky
-
U tahovek to taky nemám rád, přeci jenom ty hry hraju pomalu z podstaty. Ale když je část hry udělaná jen pro utíkání před něčím, tak to mám rád.
Např. v Price of Persia: Warrior Within se několikrát utíká před Dahakou a poté co se ti to povede, se můžeš vydat na ta místa znovu a prozkoumat je (většinou). Nebo Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth a útěk z hotelu. Ty hry jsou (nejenom) díky tomu parádní.
-
77 na Metě, to je podle mě slušné.
-
no, hra dostává od některých webů pěknou bídu.
-
No já tě obdivuju, že jsi to vůbec zvládl dohrát.
-
Ten časový limit se resetuje, když z podsvětí vyskočíš a zase skočíš zpátky. V některých recenzích si spíš stěžujou, že to je moc jednoduché a nevzniká tam potřebné napětí.
-
Myslis Diablo 4? Tak to, ze si mohu pustit intro jen jednou (!), je z pohledu hry samotne samozrejme detail, ale absolutne nechapu ten duvod. Jinak D4 pro me ztratilo smysl, kdyz jsem zjistil, ze si po dohrani nemohu zahrat kampan na vyssi obtiznost (???) a end-game me nezajimal.
-
To je nejmenší problém co ta hra má...
-
Casovy limit taky nesnasim, klidne i u tahovek, vetsinou nasleduje uninstall. Stejne tak utikat pred necim a nemit cas si vsechno v klidu prozkoumat a posbirat, ale tady to vetsinou kousnu, treba vsech resident evilu by byla skoda : )
Jinak mam vazne radost, ze se to aspon podle recenze takhle povedlo, cekal sem standartne strasnej prusvih.
-
"příběh vám hra nastíní v epickém intru (které si navíc můžete opakovaně užívat při každém spuštění)" - uz je tohle mozne napriklad v Diablu 4 po nejakem update? Hru jsem smazal mesic po vydani, tak nevim, ale tehdy jsem nepochopil, proc si nemuzu pustit intro znova (na PS5), potazmo vsechny odemcene filmecky.
-
Neznasam v hrach napr casove limity ... ale aj to ked sa daco neda zabit a je nutne pred tym utekat cize tu to pre mna konci...