-
Tak Dragon Age celá série je co do obsahu a děje x-krát provařená polívka toho samého, co už tady stokrát bylo. Doporučuju jít zpět do devadesátých let a hned je vidět, co zkopírovali z čeho. Bohužel, kopie vytvořená z kopie nikdy nemá hratelnost, děj a atmosféru skutečných RPG originálů.
-
Přesně tak. Proč máme dávat ke dvěma litrům za hru, když za ani ne půl roku bude za polovic? Oni konzolisti jsou prostě jen nevrlí, ptže si koupí pár her a jako by si pořídili další konzoli *5*
-
ten Ubisoft jsi zmínil jen pro trolení že ano.. dávat zrovna je za příklad, no nevim, moc šťastné to rozhodně není *7*
-
a to ti nevadí za chvíli postaletí recyklovaný as, cod, .... doplňovaný předraženýma dlc, nemluvě o bídné optimaliizaci?
-
A mame tu dalsi prizdisracskou recenzi stylu lezem do prtele mainstreamu. "Ona me ta hra vlastne bavila, ale všichni rikaj, ze je repetitivni a davaj sedm, dame ji taky." Stejne jako majstrstyk Dragon Age: Inquisition: "Vlastne se tu všechno opakuje neustale opakuje dokola a ani technicka stranka není nic moc, ale svet rve jak je to super, dame taky devět."
Mrknu sem párkrát do roka, ale co recka, to perla. Goodbye games and thanks for all the fish! -
Naprosto souhlasim s autorem. Díky za čtivou recenzi *3*
Pokud jsem nepřehlédl, tak jen dodám, že kromě sniperky (připevněné na kárce) je jedinou střelnou zbraní brokovnice, do které je věčně nedostatek nábojů, což je dobře. Dále by se hodilo zmínit např. princip opravy auta (společník), doplňování zdraví (jídlo, voda) apod.
Jedná se zkrátka o poctivý port pro PC. Perfektně optimalizováno. Vše běží na full se stabilním frameratem. Jediné, co my PC hráči opravdu nepotřebujeme, je autorem zmíněné vedení za ručičku po celou hru, co kdy zmáčknout apod. Ale to bychom už asi chtěli moc *5* -
Přesně, on ten vizuál okopírovanej z filmu fakt není na škodu, protože je jednoduše famózní =).
-
Tak jako kdyby ten film byl aspoň špatnej, ale on není a to, že se tahle hra drží jeho výtvarnýho stylu, není podle mě vůbec na škodu. Osobně si nedokážu představit jiný studio než Avalanche, který by se s herním Mad Maxem dokázalo poprat líp. Myslím, že tohle je rozhodně jedna z těch lepších filmových adaptací. A že se veze na vlně filmu? No a. Ono je totiž dost dobře možný, že nebýt čtvrtýho dílu, tak po herním Mad Maxovi neštěkne ani pes.
-
Přesně tak!
-
Očividně nevíš, ale nejsi sám. Ale tak co, lidi se nechápou běžně :) Prostě mi nevyhovuje koncept hry co vychází "zároven" s filmem a ti,m že vypadá uplně jako nový film, má stejné nepřátele a art style atd... čím se snaží přiživovat. Mad max má neuvěřitelnou možnost variability tak proč ji takhle pohnojit.
-
A hraješ to na PC? Jen jeslti to nemůže být detailama, já to mám na Xboxu a nikdy sem si takhle vyblitejch textur nevšiml. Neříkám, že to je ultra krása, ale nevybavuju si to..
-
Nóó, to už je rozumnější cena a pro den vydání vlastně výborná.
-
Já to v den vydání kupoval za 430,- na G2A,což je podle mne dobrá cena.
-
Tak to fakt nevím, co chceš. Nechceš Maxe podle nového filmu ale Maxe ze světa Mad Maxe??? Ve hře ten svět není??? Nejsou tam nepřátelé podobní těm ve světě Maxe??? Musíš taky myslet na to, že určitě museli mít nějakou licenci na to, aby tuhle hru udělali.
-
Takže tu sám tvrdíš, že je to hra podle nového filmu, tedy "filmo hra" využívající vlnu jenž se zvedla se čtvrtým dílem. Argumenty typu, že by to nebyl Max jsou směšné. Tohle co tu momentálně bráníš je uplně ta nejhorší možná varianta a navíc to čeho jsem se nejvíc bál. Nechci Mad Max podle nového filmu, chci Mad Max hru ze sěta Mad Maxe. Né jen rejžovačku peněz, pijavici sající z úspěchu filmu nedávno promítaného v kinech. Takže ano určitě to má svojí cílovku, kterou nejsou fanoušci Maxe.
-
Vykrádání nového filmu??? Kdyby vymysleli nového nepřítele, zase by se snesla kritika, že to s Maxem nemá nic společného a že tenhle nepřítel ve filmu nebyl. Je to prostě Mad Max a tak je lepší tam dát to, co bylo ve filmu než experimentovat a přestřelit s něčím, co by se tam nehodilo.
-
Vypadá to zajímavě. Sice nedostatky má, ale mám docela chuť si to zahrát. Ovšem počkám si na slevu, 555.- za el. licenci (nedejbože 900 za krabici) se mi zdá přece jen moc. Pěkně ořežte sádlo na 299.- a jdu ji koupit.
-
Já nikde neříkám ani nepíšu, že hra je špatná. Já jen kritizuju to zasazení a "vykrádaní" nového filmu nebo jak to nazvat (lennost, vymyslet vlsstní originální nepřítele a design?). I ten Humungus by působyl svěžeji než to co zrovna ted každej nedávno viděl ve čtvrtém pokračování. Prostě to pak působý neoriginálně.
-
Zas kdo z dnesnich dejme tomu lidi do 25 let videl,zna nebo znal trilogii Mad Maxe nez oznamili 4 dil malokdo. Jiste fanousci zanru a fandove do filmu jiste. Pak se nemuzes divit ze se tvurci svezli se 4 dilem.
Hraju na PS4 a musim rici, ze optimalizace zdaleka neni tak perfektni jak teda na PC platforme. Pri prochazeni Tvrzi atd pohoda az na jednu kde mirny pokles videt byl,ale niceni konvoju v pozdejsi fazi hry nebo dokonce zavod v hlavnim pribehu byl chvilema snad i pri 15fps. Hra neurazi nenadchne je to lepsi prumer. -
Jakou chceš kritiku, když napíšeš, že filmová hra nesmí do tvého pc, takže jsi ji ani hrát nezkoušel a už víš, jak moc špatná je???