Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě bych uvítal kritiku ve formě psaného textu než jen duchaprázné mínusy, pak člověk neví s čím dotyčný nesouhlasí a nemůže tak debatovat.
  • Protože Max mě stál 600 Kč v den vydání a odmítám dát 1500 za MGS :)
  • Tak dle několika recenzí se potvrdili moje obavy. Vykrádačka posledního filmu, neboli "filmová hra" a v tom případě těžkej nezájem. Předešlá trilogie, jakoby neexistovala (co se týče designu a světa) a soustředí se na universum, jenž načrtnul pouze nový film a tou je fanatická sekta a uctívání V8, stejnej design nepřátel, grafika (art) atd je i ve hře... Takže Bohužel jako velký fanoušek původní trilogie a i vytečné čtyřky, nezájem. "Filmová hra" nesmí ke mě na PC. To je něco jako naistalovat si Fifu.
  • no tak vsem je jasne ze nejvetsi blbecek je tady max zarucene vzdy pobavi
  • GGG je spodina, Jack má polehčující okolnosti
  • jj, mad max nema ani mikrotransakce, to ma kazda solidni hra na ps, to je znamka kvality
  • TheGGG
    je to lepší open world než nějaké GTA a podobná govna pro gangstas 5+
  • TheGGG
    ale prrr, MGS je ve VŠECH ohledech lepší než MM, to je prostě fakt.
  • kdybych vedel o nejakem schopnem letsplayerovi tak na to kouknu, možná
  • Jack1947
    Ty bys ani nekoupil, vlastně už máš dohráno najewtubu ne? *3* *7*
  • Protoze v MGS jsou mikrotransakce a terenaky dostanou hodiny kdyz uklouznou na konskejch koblizkach?
  • odpověď je však ty jsi úplně stejný trotl
  • TheGGG
    otázka je proč tady tolerovat maxe, když už máme jacka?
  • on to dohrál ty si zatím musíš počkat na crack nebo koukat youtube videa *1*
  • otazka je proč by nekdo hrál maxe, když je venku MGS?
  • Ristoro
    Přesně tak, tohle neberu jako nějaké ulehčení hry, ale šetření času.
  • takže to má i jisté survival aspekty? to by tu hru prodalo pro mne
  • Podíval bych se na filmy s Mad Maxem... o moc jiná náplň tam není, než o hledání a pomstě... Pokud to zjednoduším... Batman to opravdu není a Fallout taky ne, spíš bych to srovnával s Rage z jiného úhlu pohledu... To, že to někdo dohrál, to ve výsledku znamená, že ho to nějak zabavilo a byl zvědav jak to dopadne. Opakem je, když někdo hru nedohraje... A každá hra jednou skončí...
  • To pise asi preto, aby si vedel, ze uz tam nic pouzitelne nenajdes a nemusel si tam behat jak tlk dokola. *7*
  • Nejhorsi je ze ja tuhle kritiku uplne chapu ale ta hra me tak strasne bavi a porad se nedostavuje ten pocit te opakovacky protoze me proste ta hratelnost uplne pohltila.
    Takovej shadow of mordor me prestal bavit po trech hodinach :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit