-
Nie, ja vyzdvihujem to, co je pre mna najzabavnejsie. Nikde ale nepisem,ze tie ostatne veci mi nejak vyrazne vadia, nieco ma bavi viac, nieco menej, ale vsetko to dokopy v hre funguje celkom dobre a zabavne (aspon zatial). Navyse nei je auto to hlavne na Mad Max? Ked nemam rad jazdu autom, alebo ma to nebavi, tak asi nebudem hrat hru, ktora je na aute zalozena. Vyzdvihnut prave to auto mi pride najlogickejsie, pretoze je to hlavny prvok celej hry a predsa to vsetci chceli, poriadne spracovanu jazdu starou karou, alebo sa mylim? O tom predsa tie filmy su. Niekedy mam poct,ze ludia vlastne ani nevedia co chcu, len proste nieco chcu a to co pride sa im nikdy nepaci. Ako som uz pisal, neni som uneseny zo vsetkeho, co ta hra ponuka, ale vzhladom k tomu,ze mi urcite dost doelzite prvky hry pridu vazne perfektne spracovane, tak som ochotny prozmurit oko nad tym, co ma tam mozno az tak nebavi. Trebars vozenie aut do garaze ma moc nebavi, mam to svoje predsa. Ale robit to vobec nemusim, nikto ma k tomu nenuti, Tak isot ta nikto nenuto k tomu, aby tam pobehoval a vsetko cistil. Mozes sa len vozit a ist z pribehu do pribehu, ale pripravis sa tym podla mojho nazoru ovela a cela ta hra potom straca zmysel, ale ta moznost tu je. V tom je predsa vyhoda freeformovej hratelnosti.
-
Ti programátoři musí být teda borci, když dokázali přeskinovat kriminálníky z Batmana na auta :o.
-
Souhlasím, lépe jsi to napsat nemohl. Je ostuda, když třeba takový The Crew, což je čistě závodní hra, má otřesné zvuky motorů, nemastné, neslané. Když jsem poprvé usedl za svoji V6 v Mad Maxovi, vykouzlil se mi úsměv na tváři. Hra je to fakt výborná. Když se člověk dostane do těch adrenalinových honiček, na všechno kolem zapomene.
-
Můj teda ne. Hrát hru, kor singleplayerovou, na jeden zátah 20 hodin mi přijde jako šílenství.
-
5 dní po vydání mít odehráno 37 hodin? Máš vůbec život chlapče?
-
Pokud bys jako znovuhratelnost bral například možnost rozjet hru znova, ale zachovat se při postupu jinak, pak opravdu nic - příběh je lineární a žádná rozhodnutí neumožňuje.
Rovněž by mě zajímalo, kdo nesouhlasí s empirickým faktem, že lze po dohrání pokračovat. Interesantní. -
len by som ta poopravil open world niesu v kurzu, ale urcuju kurz vyvoja
-
takže nic.......... *6*
-
Drahý maxi, zkus se nejdřív mrknout, co to QTE je. Pokud snad narážíš na nutnost při soubojích stisknout správnou klávesu ve zhruba správný čas, pak jsou QTE naprosto všechny hry na světě.
-
nj kulisy to ma pekny, jen tam zapomeli pridat tu hru (tedy pokud ti nestačí QTE souboje) *3*
-
?
-
Taky dobrej komentář :-) Jak MGS vypadá divna s prapodivnými věcmi (chickem hat), gameplay dává smysl, hratelnost na 100%.
Už celé roky jsem se nebavil tak, jako u MGS. Zažívát přívaly euforie, které si pamatuju u Deus Ex a Far Cry.
Jen mě na všech gameplayích zaráží, že si nikdo nepovypínal berličky, tipu "vidím nepřítele skrze zed"... To pak všechen ten stealth ztrácí smysl. -
A Hideo Kojima ukázal, že i open-world může fungovat smysluplně a zábavně. Nepřeplácaně a přitom dynamicky. Hlavně ta jeho AI, to už jsem dlouho nezažil (FEAR). U MGS mi vadí jen absence civilistů.
-
Jo už mi to došlo po druhém přečtení. Navíc tam nejezdili jenom americká auta. Byl tam Brouk, Mercedes atd. I když u Hnisavce si myslím, že filmy neviděl stejně jako tu hru nehrál.
-
hrdzava amerika = zrezly americky auto
-
nejslabsi je thunderdome, slatanina nejrubsiho kravatackyho zrna
-
Až na to, že Mad Max se odehrával v Austrálii.....
-
Mam aj MGSV a pre mna uplne nezaujimava hra, ale moc som u nehral, len sledoval gameplay, ked budem mat chut, tak ju neskor skusim (bola zdarma ku grafike). Ale nejak extra ma nezaujima. No musim povedat, ze ani Mad Max ma z videi nezaujimal a povodne som mal rovnaky nazor, ako trebars aj ty. No po chvilke hrania som ho zmenil uplne. Mozno to tak bude aj s tym metalom nakoniec, tazko povedat, zatial ma ale netankuje. Takze sme si tie nazory a hry pekne vymenili. *3*
-
Lol ale ty na hre vyzdvihujes len jediny prvok a to ze ta subjektivne vzrusuje len bezcielne jazdit hrdzavou amerikou po pusti. Btw. O tom bol prvy Mad Max a je to najslabsi diel quadrilogue
-
Pro tebe hra roku, pro mě zatím nejnudnější dílo roku.Je to můj názor, stejně jako máš ty ten svůj.Já jen doufám, že takových eklhausů bude vycházet co nejméně.Ještěže vyšel ve stejný den MGS, jinak bych byl nasratý za vyhozený prachy a nemít co hrát.