-
Dohráno takže s hodnocením se neztotožnuješ jo?
-
Škoda. Čekal jsem něco více a ne klasické opakovačky a primitivní souboj z Batmana (kde mě to nevadilo, když to je super hrdina a ve filmech apod. tak bojoval)
Dokonce hra píše 100% looted když vše vyberete v lokaci *15* Ten hon za takovou kravinou je tedy strašný. -
LOl to se řeší blbosti jak moc jsou rozmazané hory v dálce, pokud není doskakující textura nebo, rozmazané ne blízko tak bych to vůbec neřešil lol. *7*
-
No cena. 1 díl za 5 euro, jestli budou 4. díly, tak už cena není lepší. Celý Max mě stál 17 euro z oficiální distribuce.
-
Ja vubec nevim o cem se dohadujes. To rozmazani je opravdu vetsinou prehnany a to hlavne protoze je vsechno rozmazany porad a vubec nezalezi na denni dobe nebo lokalite kde se nachazis a navic to nevypada dobre a myslim ze celkove je realistictejsi ho vypnout.
Ta fotka co jsi nasel navic vubec neukazuje rozmazani vlivem teteleni vzduchu ale spis rozptyl svetla kdyz se zvedne prach a ke vsemu je to silene zkompresovany a zrnity.
Ten efekt je ale dobre videt treba na tehle fotce z me Marocke dovolene a to hlavne proto ze to zrovna byla rozpalena rovna planina v prave poledne:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/11312668_10202867411125553_5726943381983007479_o.jpg
Tady pro zmenu prikladam jeste jednu fotku kde neni videt vubec ale zase ma ta fotka super atmosferu:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/11232738_10202863921638318_6737462099673719437_o.jpg -
Ano, to je pravda... Jinak rozhodně je to lepší hra než Blues and Bullets (dle dnešní recenze), i když se jedná o jiný žánr. U této hry přidává kladné hodnocení pouze cena a možná CZ titulky, ale zlaté L. A. Noire, což jsem dohrál včetně DLC, to byla úplně jiná liga...
-
Osamocen jezdíš, když máš jiné auto. Jednomístná bugina, která nemá místo ani pro psa;)
-
Bohužel jsem úplně na začátku této hry, abych vynášel nějaké přehnané soudy. S recenzí budu možná souhlasit až po dohrání hry. Ale to co někteří píšou, že se jedná o přeskinovaného Batmana anebo, že je to další Shadow of Mordor, tak s tím opravdu nelze souhlasit ani v nejmenším. Hrál jsem všechny Batmany až na posledního a taky je dohrál. SOM mám zatím rozehraného, kromě pár detailů a značky WB, nevidí ve hrách zjevnou podobnost, ale pouze částečnou a to především v některých základních aspektech hry. Navíc každou z her připravovalo úplně jiné studio a každá je inspirovaná trochu jiným fantasy (Sci-fi a Comics) žánrem. Batman má svoje vynálezy, Talion z SOM využívá převtělení (duchařina) a Mad Max je šílený a jako jediný z těchto tří pánů si musí schánět obživu, střelivo, benzín a musí si občas svoje vozidlo opravit, navíc nikdy nejezdí osamocen... Co musím také vyzdvihnout je optimalizace hry a v tomto bodě plně souhlasím s recenzentem... Hra mě naopak příjemně překvapila. Viděl jsem i několik filmů s Mad Maxem (filmy jsou daleko šílenější to musím potvrdit. Škoda, že se i ve hře neobjeví Tina T.) a je dobře, že autoři zvolili vlastní přípěh... Takhle měl vypadat Rage i když ten má jiné zábavné aspekty... FPS mě moc a moc bavila...
-
Jj rozmazani se deje ale da se to castecne omezit kdyz vypnes "Heat haze". Potom je pozadi hlavne u blizsich objektu cistci i kdyz vzdalene objekty jsou porad rozmazane ale rozhodne to neni nejak zasadne rusive. Navic ten tvuj screenshot vypada jak kdybys to fotil starym telefonem a tu fotku jsi snedl a zase vyzvracel a az potom postnul sem.
Heat haze opravdu doporucuju vypnout protoze bez nej ta hra vypada minimalne o 10% procent lepe.
Ted navic koukam ze pises o necem uplne jinem ale muzu te ujistit ze textury nejsou v kopcich "natazene". Vypada to tak spis kvuli kombinaci heat-haze efektu, komprese a textury ktera ma znazornovat erozi toho kopce. -
Tvoje hlava je jeviste a tvuj mozek je jen kulisa divim se ze dokazes dychat natoz psat...
-
chcipni
-
Sem nechoď, viď ;)
-
MGS jako smysluplny a zabavny open world?? *1* Lol, doporucuji, abys oslovil mistni redakci a psal recenze, kvalitou hlasek bys zapadl do mistniho tymu *1*
-
To si piš. Odpadá tam sice časovej element, ale je potřeba kliknout na správnou jednotku a poslat ji na správný místo, jinak prohraješ. Jasný QTE, přece.
-
U té druhé fotky je v pozadí co, moře??? Tam žádné tetelení horkého vzduchu nenajdeš, tak nevíš, jak vypadají hory v dálce.
-
Samozřejmě jsem to napsal blbě, světlo samozřejmě ovlivňuje viditelnost. V tomto případě ale hraje větší úlohu intenzita světla, povrch na který světlo dopadá a teplota v okolí. to všechno na poušti je extrémní, proto způsobuje zkreslení. K tomu si přidej hlad a žízeň, což v postapokalyptickém světě nic neobvyklého a pokud neuvidíš létající poníky a jednorožce, tak jsi na tom ještě fajn.
Fotka hor v poušti: http://reversehomesickness.com/wp-content/uploads/2014/04/black-desert-mountains-egypt.jpg -
Ano, svetlo s tim jak vidis opravdu nema co delat. Zajimavy nazor.
-
Víš, co je to horký vzduch? Mimoto do dálky v poušti už kvůli tomu horkému vzduchu nemůžeš vidět dobře, protože zkresluje. Chceš li to nazvat tetelící vzduch. Právě v poušti ti každý řekne, že nemáš věřit všemu, co vidíš. Světlo s tím nemá, co dělat. Navíc písek a odraz slunce od něj zraňuje oči. Takže si je většinou musíš i chránit. Poušť a sněhová plaň jsou co se týče obrazu a zkreslení docela mizérie. A pokud by jsi takto přísně hodnotil okolí ostatních her, tak by propadly. Včetně MGS V, co jsem měl možnost vidět.
-
Mluvím o tomhle
http://i.imgur.com/LlimlcW.jpg
a ten komentář o tom, jestli vidím ostře v poušti bych doplnil svou loňskou fotkou z Maroka a krátkým komentářem.
http://i.imgur.com/75m96uj.jpg
Paradoxně právě na poušti je dost světla a je možné vidět dost ostře. -
Tahovky taky? *1*