Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Chápu, co jsi tím chtěl říct, ale zrovna přirovnání k nekuřáckým hospodám se nepovedlo. Co znám nekuřácké hospody, tak jsou věčně narvané...
-
Level potrebuje zasadni rez - 200 Kc za casopis nedam a neznam nikoho kdo by byl ochotny dat. Mozna bych dal cas od casu 50 Kc za tistenou verzi a 1 EUR za nejake elektronicke predplatne (PDF) ktere bych zaplatil na rok dopredu (tzn 12 EUR) s tim ze prvni cislo bych si prolistoval zdarma, ale musi (!) to byt konkurenceschopne proti Internetu.
Jak toho chcete docilit netusim, protoze CR+SK je maly a chudy trh. -
bude svůj koutek mít i Karel Drda? :)
-
To máš rozhodně pravdu.
Ale relativní jsou do té míry, jak se ti daří pokrývat náklady a vytvářet nějakej smysluplnej zisk. -
To je hlavní věc.
-
Taky se pridam k volani po Levelu bez DVD prilohy. Hraju dneska uz prevazne na konzoli a tak se mi opravdu nechce platit tolik penez za plnou hru, kterou si ani nezahraju. Priklanim se tedy taky, jak uz tu bylo receno, k casopisu bez durazu na novinky, s nejakymi exkluzivnimi rozhovory a reportazemi. Nevadily by mi ani recenze na nove AAA hry, pokud by byly zajimave napsane a neomezovaly by se na pouhy vycet kladu a zaporu dane hry (idealne bez ciselneho hodnoceni, ale to bych asi chtel moc). Kazdopadne preju nove redakci, aby tato zachranna mise byla uspesna.
-
Klíč je v tom, že "dobře" i "hodně" jsou relativní pojmy.
-
Aby se to dobře prodávalo, musí se to líbít hodně lidem. Co se líbí hodně lidem, je většinou mainstream. A herního mainstreamu je plný internet - a zadarmo. Samotného mě tedy zajímá, jak se tenhle projekt vyvine.
-
na zachode ctou jen prasata
-
ale pokud by byla nejaka elektronicka verze za 49,- tak bych si ho mozna obcas koupil
-
si porid tablet
-
stejne si vetsina koupi jenom jedno cislo ze zvedavosti a pak level stejne chcipne
proste lepsi zustanou (score)
*5* -
Bylo by super kdybych novy level nasel i na google play. Cisteny casopisy si uz nekupuju, bohuzel ani k nim nemam pristup, ale kdyby se prodaval elektronicky tak bych do toho bez vahani sel.
-
Taky to stálo pěkný prachy. Pak si pamatuji jak přijel kámoš, ze Slovenska a čuměl, že zde máme Level levnější a strašně ho to štvalo *15*
-
takových peněz co sem utratil za level časáky na základce=D
-
Jáma pekel nebude bude Fekální koutek *15*
Mně by zajímalo pro jakou věkovou skupinu byl level v posledních letech cílen a zda by to co píšeš fungovalo. Pubertální hlášky zdá se fungují pro danou skupinu lidí, proto nevím zda by to pak kupovala jiná skupina. -
Tak já to bral čistě osobně. Recenzí je kopa ale kvalitního textu málo a Rybka vyčnívá na zdejší scéně. I když jak píšeš, je to pouze recenzent tak prostě dělá píše i něco jiného.
Například zahraniční odborné časopisy to mají skvěle udělané. Informují o novinkách, zhodnotí nějaký výrobek a je tam hodně rozhovorů, úvah, a dalšího textu které není recenze. Ale říkám, že to beru tak jak bych to rád viděl a nevím zda by to v ČR uspělo. -
Na, tady máš koláček: O, hezky si pochutnej a mysli na samé příjemné věci. *4*
-
Například když to čtu někde kde sedí okolo lidi, tak se menší formát také hodí. Opravdu mám rád borce co si roztáhnou noviny přes všechny sedačky a čumí do toho a stejné tomu nerozumí.
I když možná má velký formát nějaká pozitiva i kterých nevím. Obrázky tam jsou hezčí atd. Ale mně jde o text, proto jsem zmínil i úvahy. Nejspíš nejsem cílová skupina dnešního levelu. -
Co máte pořád s těmi úvahami? To je jak někde ve škole. *15* Chce to silnou oporu v české herní scéně. Aby tam psali články lidé, co o těch věcech vědí něco víc, než herní recenzenti, což je samořejmě i Rybka, ale to nestačí. Rozhovory, profily studií, kde co kdo dělá, i nějakou malou hru na mobily, všechno to, co tvrdili tolik let lidi z levelu, že to nikoho nezajímá a ani to nikdo neumí udělat. Časopis musí mít oporu i v distributorech, studiích, které uvidí, že to už není jen takové hraní si herních recenzentů, ale že je jim takový časopis k něčemu i dobrý a budou ho podporovat.