Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mirekdusinojc
    Osobně bych restart viděl trochu na způsob Polygonu, i když nevim, jestli je to finančně únosné. Ale jak už se říkalo mnohokrát, s aktuálností na webovém formátu ten tištěný nemůže soupeřit. Proto bych byl radši, kdyby se "nový" Level věnoval více věcem mimo recenze a preview a nabídnul hlubší pohled do vývoje her, zajímavé články kolem her a pod. Prostě takový herně společenský plátek. I když to je asi docela utopie na dnešním trhu a zůstane tak mým zbožným přáním.
  • celoush
    Přemýšlel jsem a asi bych uvažoval o koupi, pokud by:
    - cena byla kolem kila
    - žádné "tvrdé" přílohy.. když už musí být, tak stačí klíč pro Steam
    - žádné infantilní kecy pro puberťáky a rádobyvtipné hlášky ala Drda
    Co bych rád viděl jako obsah je na dlouhé povídání, ale uvědomuji si, že nejsem asi úplně cílovka. Nicméně pokud to bude tradiční časopis o počítačových hrách, tak si ho asi nechám i nadále ujít.
  • Tak když nosíš kabelku, je jasný že se ti tam toho moc nevejde. Normální lidi nosej baťohy. tašky přes rameno na laptop atd. a tam se časák standardního formátu vejde v pohodě. Jestli to bude malý jako Next Level, tak jdu od toho.
  • smejki
    Každej měsíc scvaknem sešívačkou tři herní manuály, prdnem na to logo Levelu a novej formát je na světě! #rock
  • Keyz
    A bude to velké jako Next Level. Nemá smysl tahat velký časopis který se nikam moc nevejde. Navíc na co DVD když lze dodat nějaký kód ke stažení. A vůbec hry jsou dneska levné, že snad nemá ani smysl je tam dodávat.

Bral bych pouze text + nějaké úvahy jako píše M. Rybka, aby se člověk i občas zamyslel.
  • Jasně, proč si listovat na záchodě papírovým lesklým časopisem, poslouchat ten sexy šustivej zvuk, pomalu obracet stránky.. když si to můžeš číst na tabletu. Dej si facku, vážně.
  • pokud to povede skutečně původní trio a vykašletze se na plné hry a smrsknete cenu do stovky tak si level začnu okamžitě kupovat neb mě nebaví pořádk oukat do monitoru.
  • Mám z vás radost, ale Level si kupovat nebudu. Žádné číslo jsem neviděl od té doby co byl zrušen mini Level. Říkejte si co chcete, ale 200 za jeden časopis je moc, ještě když nechci dvd. Kdyby byl Level prodáván třeba na publero.com jako e-časopis za 50-60 Kč tak bych si jej koupil. Na publeru je slovenský časopis GENERACION, který je zadarmo. Klasické časopisy už nekupuji, jen ty v elektronické verzi
  • GlaDOS
    Když myslíš. Já si vždy před několika roky, když se menším a nezávislým hrám v časopisu nikdo nevěnoval, rád přečetl něco od Tomuse. Stejně tak Jaromír Möwald psal dobře. Dle tvého nicku samozřejmě nechápu, proč se vlastně namáhám odepisovat.
  • Já si myslím, že tato "mladá krev" co dělá Hrej, by měla jet solo a vzkříšený Level by měla spravovat stará garda. Osobně to nevnímám jako konkurenci (games vs hrej), ale spíš jako dva oddělené tábory, kde herní zpravodajství dělá každý jiným stylem, ne líp nebo hůř. A z toho může vytěžit především divák, protože třeba tematické vidcasty a retroplaye, které dělají kluci z Hrej, jsou naprosto perfektní, ale stylově se tak nějak nehodí pod hlavičku Levelu. Za mě by bylo férové, kdyby Level dělali lidi z Games a kluci z Hrej časem přijdou s něčím vlastním - vůbec bych se nedivil kdyby třeba za rok za dva spustili herní internetovou televizi, vzhledem k tomu, že v současnosti už něco vysílají každý den. A mít v ČR kvalitní herní časák a k tomu kvalitní herní TV, vůbec bych se nezlobil a podle mě by se to moc dobře doplňovalo. Proto bych ty redakce vůbec nespojoval - takto máme jako čtenáři/diváci/posluchači více materiálu.
  • http://www.eurogamer.cz/articles/rozhovor-s-ondrejem-prusou-o-restartu-levelu
  • HAHA - Michal Rybka? Pomyslný poslední hřebík do rakve je kompletní.
    Pan soudní psichiatr Rybka je totiž příslovečná zlatá rybka redakce, která vždy se štěstím sobě vlastním taktak propluje uzávěrkou s narychlo nadatlovanou esejí.
    A na konec přiloží sugestivní reklamu na dříve zakoupenou plnou hru Levelu, kterou si pochvaluje a hraje nepřetržitě snad už 10 let.

viz. také zde: http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/magazin-level-nekonci-co-to-znamena-pro-games-cz-62786/?rootId=1166711&itemId=1166711
  • Kein
    Přesně argumenty typu "Ne každý potřebuje..." můžou způsobit to, že nový level skončí tak rychle jak začne. Připomíná mi to člověka co se rozhodne otevřít nekuřáckou hospodu, protože ne každý, přece, potřebuje kouřit a pak se podivuje, že mu tam nikdo nechodí.
  • Ctělo by to 250 stránek, v pevné vazbě a 5 plných her. To vše za 99 kč *2*
  • Si ho radši pak kup, místo těch nicneříkajících plků na netu.
  • Bez urážky. Ale doufám ,že ne. Prodejnost se snižovala také kvůli zoufalé redakci. Jejich recenze byly nudné a trapné. Ať si zůstanou na Hrej.
  • GlaDOS
    Cha. Hraju hru, zaseknu se, Shift+Tab, na Steamu mám ke každé hře tucet herních průvodců, nějaký si otevřu a zase skočím do hry. Pohodlnější, než listovat papírem.
  • GlaDOS
    Minimálně Tomáš Krajča by zůstat mohl. Jeden z mála tam po velkém odchodu zůstal a teď by kvůli tomu měl odejít? Snad ne.
  • Inquisitor
    Proč bych nemohl? Přece můžu někomu přát úspěch i když se na tom nijak nepodílím.
  • Nostalgic ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší