Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc chces, aby zil dal, kdyz ho kupovat nebudes?
  • Kromě toho, doména level.cz už patří Naked Dog.
  • budete najimat i autory z puvodni sestavy LEVELu?? Myslim ze by to nebylo na skodu
  • Tím jsem myslel dejme tomu 50, 70,...

Určitě nebudu dávat za časopis 200,-.
  • Nečetl jsem LEVEL dobrých deset let, ale přeju vašemu úsilí hodně zdaru a spokojené čtenářstvo. *4*
  • No osobně v tom moc rozdíl nevidím - jestli si prolistuju několik desítek stran časáku a nebo třeba tady na Games pár desítek stran archivu.

Já si teda občas kupuju do práce časáky jako třeba 21. století, nebo něco o historii,... ale to proto, že na webu (v tomhle stylu a v této míře, na jednom místě) nenajdu.

Herní tématika je v tomhle napřed (pochopitelně, protože cílová skupina hráčů je snad z 99%na internetu) a ten web mi poskytne stejný pohodlí jako časák + informace navíc pokud chci (zdroje, odkazy, diskuze,...).
  • janchor
    sk: Taky (hlavně EDGE).

Je fakt, že jsem zároveň konzerva, kterou zatím nebaví číst z displeje, tudíž je pro mě papír o to atraktivnější. Dobrej časopis vnímám jako artefakt.
  • Inquisitor
    LeveL znovu po deseti letech určitě kupovat nezačnu, ale snad se zadaří a v nějaké podobě bude žít dál.
  • thatguy
    Par desitek korun? Jako ja osobne nechci aby se z Levelu stal tuctovej lifestylovej casopis za tri petky. Ono budme uprimni, ceska hracska obec neni zase tak rozrostla a i kdyby stal level treba 40kacek jak treba Respekt, vsichni by si ho i tak nekoupili, neuzivil by se a padl by do hnoje. Tohle proste mainstream nikdy nebude, cist casaky o hrach.

Jsem ochotnej dat klidne stovku mesicne za kvalitni pocteni na kvalitnim papire s kvalitni redakci.
  • jine herni papirove casopisy ?
  • Tím webem se ale myslí hrej.cz ne?
  • janchor
    Ne, protože mě nezajímají. Ale čtu jiný časopisy a z mýho pohledu zajímavej herní bych četl tuze rád.
  • to sice ano, ale problem obecne je v tom, ze si dokazu predstavit spoustu lidi, ktere zajimaji auta, letadla, veda a technika, historie, ufo, strelne zbrane, vareni, pestovani rostlin atd....kteri pouzivjai internet maximalne v praci a dal je vicemene nezajima a ze si radi koupi casopis. Ale pocitacove hry a lide co se o ne zajimaji = internet.

A hlavne UPLNE vsechno co napisete do papiroveho casopisu muzete dat jako clanek na web a klidne tam dat odkaz prehled mesice s vyberem 20ti starsich clanku....
  • thatguy
    V prvni rade dekuju za zachranu, Level bych si znovu zacal strasne rad pravidelne kupovat, moc doufam, ze bude proc *4*

A za mne..uvital bych vic odbornych game studies clanku, temat, rozhovoru, uvah a zamysleni nad tematama z herni branze, reporty z konferenci a akci a tak. Klidne i nejaky clanky z oblasti vyvoje, myslim ze by si to naslo sve obecenstvo. Recenzi je na netu habadej, stejne jako obrazku a preview. Hlavne at se to dobre cte, kuci. A prvni cislo si kazdopadne urcite koupim.

Drzim palce! *3*
  • Robotron3
    Dotaz, to by mě zajímalo, ty třeba čteš Level, nebo Score? Kupuješ? :)
  • myslim ze prave psali, ze ten casak se prodava samostatne a web, ze zustava puvodnim majitelum
  • Robotron3
    To je dost svéráznej nápad. Herní weby mají šanci právě když patří do nějakého většího domu. Samostatně by neměli peníze, podporu, reklamu, návaznost na prokliky, nic.

Sorry, teď jsem si všiml, že odpovídám na trochu něco jiného...
  • ucho
    a nepatří náhodou k tomu časáku i web level.cz...?
  • janchor
    Číst souhrn a procházet archiv jsou trochu jiný zábavy, než listování časopisem.
  • jak to vlastne je ? games.cz patri tiscali ? treba se panove chteji postupne nenapadne osamostatnit a zalozeni vlastniho herniho webu by jim asi neproslo...takhle maji vlastni v podstate konkurencni casak a jeste s podporou tiscali ;]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší