Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Jinak další argument pro papír z toho rozhovoru
"Ne každý potřebuje sledovat novinky denně online, časopis tak poskytuje dobrou možnost jak získat průřez minulého měsíce"
Na internetu přece taky není problém si najít nějaké shrnutí minulého měsíce. Nebo projít archív libovolného herního webu.
Neříkám že si novej Level na zkoušku nekoupím - bude samozřejmě záležet na formátu, na ceně,... určitě si to nekoupím pokud by to bylo ve formátu jako teď - teda cena ve stovkách korun a se zbytečným DVDčkem.
Pokud to bude stát pár desítek korun, bez DVD, možná nad tím zauvažuju. Ale osobně tomu prostě moc šancí nedávám, ačkoliv bych si přál opak. -
Návody? Dyť ty v dnešních hrách prakticky nejsou potřeba...
To už by tam rovnou mohly bejt cheaty, který ti zlehčej už tak dost primitivní hry. -
Pěkně řečeno.
Pěkně řečeno.
V rozhovoru na Eurogameru k levelu padlo mimo jiné toto:
"přečíst si náročněji zpracovaná témata, pro které na internetu není takový prostor"
To je přece uplný nesmysl. Je to právě naopak - na internetu je prostor pro náročnější témata, to u papíru ten prostor není. Papír je prostě omezenej. To co snese papír, to snese i internet, ale ne vše co se snese internet snese i papír a proto je internet jako médium na míle před papírem a nikdy se to už neotočí. -
To samozřejmě může. Ale tím spíš nechápu předjímání, že Draken, kterej podniká už nějakej ten pátek, neumí používat kalkulačku.
-
Přeju vám pánové hodně štěstí.
I když, moc nevěřím že se něco změní. Lidi si možná koupí první číslo, udělají hurá akci, v prodejích překonáte Score. Pak ale očekávám opět úpadek, protože osobně nevěřím, že tam dokážete dát něco zajímavějšího než co ti lidi najdou na webu a opět nastane to co nastalo dřív - lidi nebudou mít důvod to kupovat.
Ale jak říkám, přeju vám hodně štěstí, protože pokud má zůstat nějakej papírovej magazín, tak chci aby to byl Level a ne trapný Score s vtípkama pro lidi mladší 13 let. -
To může být tim, že spousta lidí může vidět do podnikání, aniž by měli zkušenost s vydáváním časopisu *2*
-
Mě zase fascinuje, jak lidi, kteří časopis nikdy nevydávali, vidí do podnikání.
-
no nerikam ze nemuzou uspet, ale museli by zapomenout na to jak dneska vypadaji upadajici herni casopisy a vytvorit neco uplne noveho a unikatniho
treba proc si papirovy casopis nekoupim ja ? V prvni rade je to z duvodu zastaralosti informaci...cist recenzi na mesic starou hru ??? koho to jeste zajima v dnesni dobe, kdy vetsina lidi uz tu hru ma 14 dni dohranou
dale je to cena...casopisy do vlaku jako 100+1, history, nebo napriklad Auto -tip...14ti denniky stoji vsechny cca 40Kč
navic co muze papirovy casopis nabidnout navic oproti tomu internetovemu ? no moc me nenapada...kdysi to bylo tak, ze ty internetove mely dost pochybnou kvalitu, ale dneska uz to je vsechno stejna uroven. Mozna plakaty, funkcni repliku svetelneho mece ?
vsechno co lze napsat na papir jde napsat i na net...level proste nemuze byt casopis pro hrace, protoze ti maji veskere informace z netu...to musi byt casopis s herni tematikou pro vsechny ostatni, kteri v prohlizeci nikdy nenajednou na games.cz -
tak to je hodně mimo. v době, kdy je návodů k průchodu hrami plný internet a v době záseku člověk hledá odseknutí právě na internetu, je návod v časopisu naprosto k ničemu a zbytečně zabírá místo...
-
Návody? Sice jsem je kdysi v Excaliburech čet možná ještě raději než recenze, ale dneska fakt ne... Dyť se ty hry na easy hrajou sami *15* Navíc na youtube máš na všechno gameplay a videonávody...
-
Dnes uz jedinou sanci vyuziti tisteneho casopisu, kterou vidim ja je v navodech! Pokud 90% casopisu budou tvorit navody, muze se to ujmout vse ostatni se driv clovek dozvi z internetu a i ty navody tam samozrejmne najde, ale mit navod vytisteny je pohodlnejsi nez porat preklikavat obrazovku a hlavne clovek ma spustenou hru a k tomu se diva do navodu, zaroven, jenze otazka je jestli dneska je dostatek her co potrebujou navod jak se vse zjednodusuje tak nevim driv se hra bez mapy nedala ani dohrat dnes? Ale jo dokazu si predstavit uzitecne navody na spousty her...
-
Level jsem si nikdy nekoupil a i jeho zánik/nezánik jde mimo mě. Ovšem nedovedu si představit, že by chlapci z games.cz dokázali tyto dvě věci oddělit. Obávám se, aby to tomuhle webu spíš neuškodilo....
-
No jasně, za dva dny, co na to měl, je to strašně pragmatické a promyšlené rozhodnutí. *3*
-
samozrejme protoze kdyz nekdo pouzije slovo pragmaticke tak to zarucuje ze ma vsechno promysleny - ha ha. S klidnym srdcem ti muzu rict ze sem presvedcenej ze vubec nevi do ceho dou. Uz jen rychlost s jakou se to stalo naznacuje ze zadnej plan neni. A to ze nekdo pise do casopisu este zjevne nemusi znamenat ze vi jak se vydava. Promin ale tady zjevne presahla nostalgie ,nadeje a faktor "doufam ale neplanuju".
-
a jak nejlépe bys chtěl docílit toho, aby nad časopisem všichni nezlomili hůl? ztráta současných čteřánů je to, co teď potřebují ze všeho nejméně... a snad nevěříš tomu, že někdo něco kupuje, aniž by alespoň trochu netušil, co dál...
edit: jinak jsem nakoukl na ten rozhovor a lžeš.
"Rozhodnutí bylo moje, částečně pragmatické, částečně nostalgické"
snad znáš význam slova pragmatické... -
Jak to tak vidim, tak vlastne vsetci ti, ktori level opustili a nechali ho napospas, si vlastne teraz zmysleli, ze ho ukradnu po za chrbat ludom, ktori sa za tu dobu, co oni na level kafrali starali...to asi nie je moc pekne...
-
Podle rozhovoru na eurogameru to přesně tak vypadá. Nejdříve koupí a pak teprve uvažují, jak na to.
-
Fascinuje mě, že vidíš do uvažování ostatních. Kdyby v tom neviděli potenciál, těžko by do toho šli. Fakt si myslíš, že si neumějí spočítat náklady a případný zisk a nemají představu o tom, jakým směrem to vést?
-
Jo, mám z toho rozhovoru stejný pocit. Nezbývá než napsat to, co už jsem jednou napsal. Doufám, že Draken ví co dělá.
-
btw este tak maximalne hodit to na tablety tudy se moderni casaky ubiraj a maj aspon trochu nadeji.