Přejít na výpis diskuzí
Mamutí video ukazuje mnoho věcí z The Elder Scrolls Online
8.11.2012 | Aleš Smutný
200 příspěvků
-
jestli je nejaka mezera v nejakym zanru je uz myslim dlouha leta jedno. Pokud se jim TES online podari vydat bez bugu a problemu ktere provazeji vsechny nove mmo maji velkou sanci uspet. Svet TES ma hooodne lidi rado , myslim ze v soucasne dobe vic nez svet Star wars. Grafika mi prijde ok . Pokud maji v planu jen jeden mega server a masivni bitvy bude stridmejsi grafika spis ku prospechu veci. Pokud dodaji do hry hned od zacatku end game content , nebude moc bugu , maji uspech zarucenej. Vzhledem k tomu ze Bethesda ma penez vic nez dost a zkusenosti taky , mohlo by jim to vyjit.
-
Jo máme tu hromadu MMO, ale žádný pořádný nový sandbox nebo MMO bez levelů nebo MMO z divokého západu nebo středověké MMO s pořádným bojem .... bych tu ty nebo mohl psát az dozítřka ... jenom nechápu proč když už se někdo rozhodne udělat MMO tak udělá generické fantasy MMO s pár prvkama které zase tak moc nepřinesou ... když už je moc inovativní tak na to plácne sci-fi skin *9*
Mě TESO vůbec nezaujal ... já sem chtěl co-op do TES a místo toho tu mám MMO o které sem nikdy neměl zájem. -
No spíš mě napadla otázka: proč to hrát? , ale pak jak to přešlo do lokací s tím ultrahezkým domečkem, už jeden důvod určitě je.
Jinak teda mají dobrý systém povolání/rasa, což teda ale spíš určí balanc hry. Z toho videa z toho stejně moc poznat nejde, max průměrná grafika, sic to vypadá ale na dobrou atmosféru, a pořád to věrně připomíná atmosféru TES, takže zatím tak průměrné nadšení, uvidíme :) -
Ještě aby pindal. *1*
-
Já se nedivim že orka vynechali pokud bude vypadat jako v oblivionu. *1* *9*
-
Tvůj problém je ten, že jsi "češtinář" tady na tiscali nebo CzTorrent. Neustále otravuješ s češtinou a vše okolí ní, ale napsat větu bez chyby je pro Tebe obrovský problém. Proto se nediv, že si Tě lidi dobírají.....
-
No nevím. Už teď je "přemomováno":) Máme tu SW ToR: Podle mě jedno z nejlepším MMO na příběh, ale bohužel zabité v rámci PvP prvků, ale doporučuji vyzkoušet:) Pak je tu nové GW 2, které nejenom má mnohonásobně lepší grafiku než připravovaný TES online, ale má unikatní systém zbraní, skillů a úkolů. Pak tu máme zajímavou Teru v rámci soubojů a bojového systému. Aion se systémem craftění, zajímavou a krásnou grafikou a takřka neomezenými možnosstmi výroby zbraní a zbrojí. K tomu dosluhující Warhammer a L2. Obě mají své přednosti i zápory. Star Trek online má taky co mluvit. Skvělé sci-fi MMO Eve online je taky hráčem na poli MMO. A pak tu zůstavá ještě WoW, dosavadní "král":)
Nevidím tedy mezeru pro novou a obzvlášť TES, kdy se jeho hry vyznačují větším množstvím menších a větších bugů. U singlu to člověk přežije, ale v MMO? Navíc to vypadá, že grafika je jak z roku 2009 a podobá se enginu Lineage II:) Zaujalo to vlastně někoho? Nebo Vás to spíše naštvalo? -
opravil si to a nepindá, to se cení
-
Sory že žiju.
-
PEGI TWELVE... vypinam. *6*
-
Ti řekne, že je disgrafik a tím to pro něj hasne:)
-
Jo taky mě TES jako MMO vůbec nezaujalo ... pokud totálně předělají sysém na kterém fungoval TES a nechají jenom méno tak proč to hrát?
-
mě se to líbí :-) ještě na to mít comp
-
Bud to bude pecka nebo propadák.
-
Nevyděl? Bobe, už to s tím kurvením češtiny fakt trochu přeháníš. *7*
-
on to myslel ironicky ;)
-
No jak jsem tak koukal na gameplay, je pro mě prostě ten systém soubojů ve Skyrimu pořád lepší :) Je to těžký, nikdy se nejde zavděčit všem, a bohužel pro mě, mase se pořád víc líbí konzumnější styl.
-
Nějak jsem tam neviděl nikde orky.
-
morrowind když vyšel tak se mu rikalo offline mmorpg. Takže se online do tes snad hodí. Ale ani nevím proč sem na to alergickej. Možná že je to zas další fantasy a že na plnou hubu rekli ze to ma byt kopírka wow.
-
Opravdu málokterá hra dokáže stratit moji pozornost v den oznámení. Těmto klukum se to povedlo a tohle není trolling. Neoriginální nezajímavý koncept, kopírka hloupého wowka, špatná pověst po Skyrimu a Falloutu 3.