Přejít na výpis diskuzí
Mamutí video ukazuje mnoho věcí z The Elder Scrolls Online
8.11.2012 | Aleš Smutný
200 příspěvků
-
Delas v Bethesde ze uz vis ze jeden server bude padat? To ze Zenimax Online vydava MMO neznamena ze Bethesda game studio nemuze udelat TES VI , nebo snad kdyz Bioware udealli star wars vysrali se na Mass Effect? Takze nevidim duvod proc by na ne lidi meli bejt nasrany. S lolitkama a kralikama jsem to myslel obrazne , pokud nejsi blbej tak vis jak to myslim a nerikej mi ze v GW 2 nepobihaj lidi z ruzovejma vlasama:) A s MMO prisly vcas v kontextu TES sveta a jeho uspechu u hracu , na ostatni MMO sere pes , kdyz hra bude dobra tak nevidim duvod proc hrat treba Secret World kdyz nestoji za nic.
-
Velice trefné +1
-
Líbí se mi, že i přes trochu cartoon styl je to pořád TES a třeba Cyrodiil tam vypadá docela atmosfericky. Real-time combat system vypadá taky dobře takže aspoň nějaká změna oproti WoW klikačkám, jinak ale nemá čim zaujmout, podobných MMO tady bylo/je hromada. Ne že bych to Zenimaxu přál, TES mam rád, ale asi to moc velkou díru mezi MMO neudělá. Důvodů proč hrát zrovna tohle je (zatim) prostě málo.
-
Zacina to vypadata zajimave *5*
-
S MMO právě včas?:-D To mělo přijít někdy v roce 2009, ne teď když je MMO navrcholu a hráči jsou rozuteklí u ostatních titulů. Jinak v GW 2, SW TOR, Secret Worlds, Warhammer online nevidím žádné růžové zajíčky či lolitky. To jenom tak na okraj. Grafika je zastaralá, jeden mega server je naprosto nereálný a bude padat. Masivní bitvy se pak budou lagovat, tudíž to bude o ničem. A blbci jsou, protožezaprvé vydávají MMO, což jim spousta lidí nikdy neodpustí, zadruhé to má být "klasické" MMO, tudíž žádná revoluce a zatřetí kdyby se poučili, tak by nevycházeli jejich hry pravidelně zabugované.....
-
Orkove tam na 100% budou, jako soucasti frakce Daggerfell Covenant ( spolecne s Bretons a Redguards ).
Myslim ze v Daggerfall a Arena byli orkove nepratele, protoze se zapletli do nejaky valky, ne proto ze by byly primitivni rasa, jako goblini. -
Teď to jen nezprasit :) ......
-
Já prošel krom Areny všechny TESky a jsem velký fanda, ten svět už znám skrz naskrz, vesměs i historii, mám vztah i k různým rasám, některé nemám rád apod.... za všechny ty (pro mě skvělé hry) TESky jsem si k tomu světu vybudoval vztah a myslím si, že takoví lidé, jako já budou tvořit min. 1/3, což je podle mě solidní základ na start MMO, podobně tomu bylo u WoWka, či SWTORu, prostě to jsou mmočka s velkou základnou fandů, které nabrali na single player hrách, dobrých hrách....nooo a když hra bude kvalitní, tak se z té 1/3 fandů stane dosti početná základna hráčů a máme to.
-
V prvních dvou TES byli orkové součástí bestiáře a hratelnou rasou se stali až v Morrowindu (asi hodně rychlá evoluce :), takže jestli je TESO zasazený 1K let před Skyrimem, tak to bude rasa podobná goblinům.. A stejně doufam že budou vypadat líp jak v Oblivionu
-
Jedna z mala MMO kde nebudou pobihat lolitky , ruzovy kralici a lidi nebudou ´mit na hlave santovskou cepici. Svet TES je zajimavej a ma obrovskou zakladnu hracu , a promakanou historii , takze maji ns cem stavet. Po uspechu Skyrimu je TES v kurzu a s MMO prisly v pravej cas , ne jako Bioware s krizkem po funusu kdy zajem o SW opadl na vsech frontach.
Grafika je celkem dobra , vzhledem k tomu ze ma byt jen jeden mega server a masivni bitvy.
kamen urazu vsech MMO je takzvanej end game content , zadny novejsi mmo se s tim poradne nevyporadalo. Pokud v Bethesde nejsou blbci tak se poucily z chyb ostatnich a udelaj to spravne. Ale jiste nnei nic , kazdopadne za me osobne jim fandim a budu jeden z tech co to urcite vyzkousi:) -
Tak si dej Darkfall, kterej vychází tuším 20.
-
To já bych si střihl Warhammer svět v CryEnginu 3:-D
-
No uvidíme ... já to asi zkusím, přee jenom značka TES pro mě celkem dost znamená ale bojím se aby z toho nakonec ta kpírka nebyla.
-
Já bych si dal třeba Mount and blade MMO ... pořádný propracovaný svět, rytířské zápasy, hodně bych omezil verbování žoldáků, aby z toho nebyl úplný clusterfuck a místo mapy velká otevřená středověká krajna plná pálení, plundrování, znásilňování a napichování hlav na cool ... to by bylo kůl
-
no ja som nemal žiadny problém s tím že dostane veľa questov vždy som robil hneď to co som dostal nemal som veľa questov ostatné aj tak som vypol. no a morrowind mal takisto dosť chýb a nevybalancovany
-
Měsíc sem si už dal ... jedna z vyjímek asi se vrátím po novém roce se podívat jak to tam funguje.
-
No, počkejme pár let, třeba udělají Warhorse pokračování svý hry MMO *5*
-
Tak zkus Secret World;)
-
tak kopírka WoWka to určitě nebude, spíše bude kombinovat jiné uspěšné MMOčka a k tomu prvky z původních TES, takže by to mohlo být zajimavé
-
No vypadá to, že ne ...