Přejít na výpis diskuzí
Mamutí video ukazuje mnoho věcí z The Elder Scrolls Online
8.11.2012 | Aleš Smutný
200 příspěvků
-
Tu tu nadáváš na věštce a přitom poslední větou ses k nim přiřadil:-D
-
Jakej zase následovník? Na téhle hře se už pracuje několik let (moc bych se nedivil, kdyby vývoj na ní začal ještě před vývojem Skyrimu) a dělá na ní studio nezávislé na single TES hrách. Následovník single TES her bude dělat zase stejné studio jako Skyrim.
-
Líbí se mi, že se tady na Games.cz pohybuje zdatná komunita věštců. Megaserver bude padat, tohle bude špatně, tamto bude špatně, tohle nevyjde, tohle bude na nic, ... Bla bla bla. :)
Kdybyste se zajímali o hru alespoň maličko víc, věděli byste, že se nachází v pre-alfa verzi. Spousta věcí na videu bude v konečném důsledku vypadat úplně jinak.
Jsem velký fanoušek série TES, hrál jsem všechny díly kromě Areny, a je hezké, jak hru, která má vyjít za rok poplivete a pošpiníte, aniž byste věděli cokoliv bližšího. Ale vlastně je to dobře. Lidé jako vy nám v ní určitě chybět nebudou.
Pár z vás tu opakuje, že Bethesda zatím vydala jen zabugované hry. Rád bych vám připomenul, že ESO Bethesda nevyvíjí, jen se podílí na korekcích lore.
A že v GW2 nejsou růžoví zajíčci? Ono stačí, když vidíš ve fantasy světě postavu ve slunečních brýlích (které byly v jejich úchvatném CashShopu), a dokáže to dost zkazit den. Tohle v ESO opravdu nehrozí. -
Až bude beta, tak si to vyzkouším. Počítám s tím, že to nebude nic extra, takže mě můžou jen překvapit.
-
Počky rok, dva a vyjde ArcheAge. Budeš stavět lodě, domy, hrady, dobývat území, pěstovat průmyslové plodiny (pšenice atd.), ovoce, zeleninu, zvířata, sadit stromy a další věci.
A to všechno v plně otevřeném neinstancovaném světě, jak má MMO být.
Ne jak některý asociální glorifikovaný kooperativní akční hry jako například... -
Ach jo, toho jsem se bál. Ono to nakonec začíná vypadat docela k světu. To zas bude rozhodování jestli do toho jít nebo ne. MMO všeobecně moc nemusím, ale na druhou stranu zase možnost prozkoumat dle libosti (a toho co programátoři udělají) celý Tamriel - to je pro mě hodně lákavé.
PS: Kruciš, proč tam aspoň symbolicky nešplíchne decka krve po zásahu? To mi na MMO hrách vadí - potvorák dostane šupu obouručákem a krev nikde. Na mě to působí divně. -
hruza .. dalsi tuctova sr..ka .. opravdu "vyborny nasledovnik " tes ..
-
Reboot Darkfallu.
-
Ale v Areně a Daggerfallu to byli stvoření neschopný dát dohromady větu, takže určitou evolucí asi prošli.
-
To je zajímavá představa že bych někde pobíhal jako Krvavá Devítka nebo Bayaz nebo dokonce kulhal jako Glokta? Je to teda lákavé, ale nějak si nedovedu představit, že by to někdo dokázal věrohodně převést do herní podoby. Na to je to až moc temná dark fantasy.
-
Takze kdyz je nad slunce jasne ze jeden server neutahne 250k lidi a kazdy to vi , tak proc to teda delaj? Aby se znemoznily asi a pak jim to padalo? :) Pokud vim tak v TES bez modu ruzovy vlasy mit nemuzes. Ale o to nejde , proste jsem tim chtel rict ze TES online vypada uveritelne a nema komiksovou/anime/celshading/nebo jakloukoliv jinou stylove zprznenou grafiku.
-
Ještě jsem zapomněl na sérii Gothic,ta to splnila taky,a ještě k tomu byla úplně boží :D
-
Stejně si myslím, že bude centrální+lokální servry, protože dělat jeden cetrální na všechno je nesmysl.
-
"this is our combat system, you left click to slash or hold to power up and right click to block"
wtf did I just....... -
Vždy jsem si přál rpg hru z tak temného fantasy světa,až bude vypadat jako by byl reálný(něco jako knihy od J.Abercrombieho).Skyrim se o to pokusil,(Zaklínač to vlastně splnil),ale moc se mu to nepovedlo.A toto už je úplně vzdálené,pokud bych si nepřečet název článku a videa,tak bych si myslel,že je to nový díl Fable(to jak občané města oslavovali hráče byla úplná třešnička na dortu)...Doufám,že mě za můj názor neukamenujete mínuskama.
-
Já bych řekl, že to nebude problém ... bude to instancované. Podle toho co řekl v tom videu sem to pochopil, že bude několik verzí světa které budou oddělené ale pojede to na jednom serveru ... nakonec z toho bude takovej bordel jako nikdy protože tě hra někam hodí a ty vůbec nebudeš vědět kam.
-
Já myslel, že byli mučeni temnou silou a ta je pokřivila.
-
Pokračování? Já sem hrál původní DF a hra nebyla zase tak špatná.
-
Orkové žádnou evolucí neprocházeli. Jde o elfy, kteří byli do své současné podoby zakleti...
-
Jeden server ti prostě neutáhne třeba 250 000 naráz......To pochop, i kdyby to slíbili, tak pochybuji, že zrovna oni to dokážou. A v TES nemůžeš mít fialové vlasy, zelené vlasy?:-D