Přejít na výpis diskuzí
Mamutí video ukazuje mnoho věcí z The Elder Scrolls Online
8.11.2012 | Aleš Smutný
200 příspěvků
-
Co jsem pochopil, jeden obří server bude pouze pro pvp oblast. A do této pvp oblasti se bude moci připojit jen několik set hráčů. Trochu se tak bojím front atd. Uvidíme.
Otevřený svět ala LOTRO to určitě nebude. Jen doufám, že to nebudou krajinky typu GW2, které působí někdy až moc uzavřeně. -
V Battlefieldu 2 bylo na některých mapách více či stejně trávy jako v Oblivionu. Přesto to FPS nesráželo. Tráva byla v Oblivionu řešena velice špatně. Naštěstí se rychle objevil fix od fanoušků.
-
Jako vážně nevidíš v GW2 žádné lolitky? Já jich denně potkávám spoustu.
-
Jak jinak udělat 3D fantasy MMORPG? Jaké jsou tu další hry podobné TESO?
TESO je takové, jaké byly TES hry. Je takový RPG systém, questy budou asi velmi podobné, svět bude TESácký atd. Co jako čekat od TESO? Já tedy nevím, ale logicky bych čekal TES Online. -
Tak ale divíš se, že sou lidi skeptičtí a nevěří tomu? Tolikrát už sem se u MMO zklamal, že už fakt nic od TESO nečekám. Třeba mile překvalí, ale nevěřím tomu ...
-
to by bola celkom sranda keby fungovalo ~ tgm a player.additem 000000F alebo coc testinghall ale je to vidieť že je to nejaký iný engine čiže je po zábave :/
-
Proč ti dali mínuska? Vždyť si napsal pravdu, kterou nikdo nemůže vyvrátit! Nebo v GW2 nejsou obří meče a lidi tam nevypadají jak buzny s nagelovanýmia vlasama? *3*
-
No já si myslím, že pokud chcou dostat všechny lidi na jeden server tak jim nic jiného nezbude ... je možné že se jim ty přechody ze serveru na server nějak podaří zamaskovat i v otevřeném světě ale moc bych tomu nevěřil.
-
Tvému příspěvku tleskám. Klidně bych si tě mohl najmout jako svého mluvčího. Napsal bych sem naprosto totéž.
Ano, plivete na hru a nevíte o ní nic. Od jakéhosi cody jsem tu četl cosi o WoW clonu a hned mi došlo, jak málo o TESO hráči ví a jak přespříliš na ní plivou, nadávají atd. A tohle neplatí jen o českých forech ale i o forech anglických a německých, co jsem se tak koukal. Takže ano, tohle MMO je asi nejméně očekávané, asi nejvíce špiněné a přesto mu já věřím, nebo minimálně si počkám, jak bude opravdu vypadat. Nebudu plivat na něco, co může být skutečná pecka a první opravdu nové MMORPG. -
Jo, určitě dobrá poznámka. Naštěstí některé regiony už byly ukázány dříve a tvůrci TESO se musí držet těchto předloh. Snad jen Cyrodiil udělají trochu jinak, než byla v Oblivionu.
Já se trochu bojím, aby neřešili regiony stejně jako v GW2 nebo v Age of Conan - tj. uzavřené a relativně malé oblasti. To mi moc k TES nejde. Jistě tu nějaká uzavřenost bude, ale snad ne přespříliš... -
Podle ofic. informací tohle pořád zvažují. Podle mě je model WoWka už dnes zastaralý a špatný. Doufám v model ala GW2.
-
Pokud jde o fantasy MMORPG, je jich tu fakt hodně a skoro by se dalo říci, že až moc. Ale na TESO tu místo prostě je. Už kvůli svému světu a propracované historii a dlouhé herní historii si TES zaslouží svého zástupce na poli MMO her.
TESO je přesně tím MMO, které by mohlo "zacpat" zbytek místa na poli fantasy MMO.
1. Je velký nedostatek poněkud stylizací umírněnějších MMORPG, kde by to nebyly samé culíky, podivná stvoření podobná pokémonům apod. Stylizací je tedy TESO jinde než celý současný mainstream (kterým je WoW a nyní nejspíše i GW2).
2. Kromě stylizace by se měl lišit i bojový systém. Žádná klikačka typu WoW. Boj by měl být blíže ke GW2 ovšem s tím, že bude více akčnější a bez autotargetingu. Půjde tedy ještě dál než GW2.
3. TES má propracovaný herní svět, svou historii, kulturu, rasy atd. I tímto by se poněkud více lišil od mainstreamu. Neříkám, že mainstream je bez vlastního lore, s lore TES se ale měřit nemůže. To je prostě fakt.
Naprosto zásadní pro úspěch TESO bude obchodní model tohoto MMO. Pokud by to bylo něco typu GW2, domnívám se, že by mohl přijít velký úspěch. Pokud to bude model ala SWTOR, úspěch bude určitě menší a TESO by se mohlo stát dokonce propadákem, i když svými kvalitami by mohlo předčít GW2. -
Na arechage se hodně těším ... až to vyjde v nějakém použitelném jazyce tak se na to hned vrhnu
-
tarif mi nevadi, kdyz by to byla dobra hra
-
Jde vidět, že o hře víš úplný kulový, když můžeš vědomě napsat takovou blbost - cituji: "kopírka hloupého wowka". *7* *7* *7*
-
Zajímá mě, jak bude tato hra řešena pokud jde o placení. Ideální by byla jednorázová platba, popřípadě free-to-play, rozhodně ale ne systém jako u old republic - tarif.
-
this is elders scrolls not world of numbers
-
po poslednich mmo uz tomu moc neverim
-
Tak kdyby to někdo udělal podle vývoje Třesavce - z naivního týpka až po bezcitné děsivé stvoření, tak to by bylo naprosto boží. Ale nová postava by asi dávala větší smysl, to je fakt.
-
Ono vždy jde nakonec lokaci upravit a dát na to příběh: Válka, nájezdy hord, nová rasa, co to přestavěla, zeměstřesní, Bohové, co změnili pohoří atd. Ale asi máš pravdu v tom, že nejspíš se toho +- budou muset držet.