Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu fanoušky týhle hry *4* první díl byl pro mě utrpením, druhý díl byl dobrý, ale ani si nepamatuju jeslti jsem to dohrál a trojku si nechám ujít. natož milion dlc k tomu.. kdyby to byla 1st person tak by mě to bavilo, ale ten krycí systém mi leze fakt na nervy
    • To je v poriadku, my zase nechapeme teba...ze kvoli kriciemu systemu... *7*
    • Já zas hraju hry radši s krycím systémem, než klasické FPS.
  • Tato hra je od zacatku jeden velky fail. Rikam to odjakziva *6*
    • Hra je super, keby bola fail nemala by taky ohlas, si ty ale troll.
      • No fail neni, ale dvojce nesaha ani po kotniky, o jednicce uz vubec nemluve.
        • No ja sem je nedavno hral vsechny 3 za sebou a jednicka je pro me suverenne nejhorsi, hlavne tim ze vetsina misi se odehrava ve trech stejnych lokacich. Pribehove mise fajn, ale je jich malo, zbytek nic moc.

Porad je to dobra hra, na svoji dobu urcite vyborna, ale pri srovnani s dalsimi dily je nejvic odflaknuta ;-)
          • A co bys chtěl ? Jednička byla přece jen primárně na konzole...
            • No ja sem mel stejne reakce jako vetsina lidi, nostalgicky sem si pamatoval ze jednicka je nejlepsi. Kdyz si to pak clovek zahraje vsechno v rade, zjisti ze si pamatuje jenom ty dobre veci a ty spatne moc ne.
  • Kozy
    Jo a ještě nechápu, proč všichni tvrdíte že se Shepy probudil na Zemi? Mě to teda jako beton nepřijde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit