Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 ještě jednou a lépe aneb naposledy o konci
28.6.2012 | Petr Poláček
367 příspěvků
-
Chtěl bych se zeptat na jednu věc. ME3 jsem ještě nehrál, chystám se na to o víkendu, ale zajímalo by mě, teď když jsem viděl na obrázku v článku jména mrtvých na desce, jestli jdou členové posádky, jako třeba Tali, zachránit, jestli závisí na rozhodnutích nebo jestli se tomu prostě člověk nevyhne a je to pevně daný?? Děkuju za odpovědi.
-
-
To Krieg: SPOILER Ano, vyjma 2 - 3 postav jdou zachránit všichni. Včetně Tali. Hodně to ale záleží na volbách v předchozích dílech.
-
-
a jak? prave s wrexem to nemelo jit snad vubec (pokazdy prokouk ten podfuk, kterej ja stejne nechtel udelat, ten genofag dost brzdil jejich potencial)
-
-
ja mel i bez salarianu 12500 WA, mne to stacilo
-
-
No tak jsem na jeden web přispěl povídkou a chtěl pokračovat po koncích ME3, ale ten extendet cut to posral. Vše zůstalo stejné na fantazii nezbylo nic, tak asi jedině příběhy z doby během ME3. Po koncích už nic.
Navíc zničení je de fakto best ending, protože o to šlo celou dobu a Shepy žije a má modré děti s Liarou nebo jiné s .... -
Článku by se hodil nadpis spoiler alert!!!
ME právě hraju a už první odstavec mnou dosti zacvičil *16* *16* *16* -
-
Dobře, o mé demenci se dá dlouze a zábavně polemizovat (sám se takové diskuzi nebráním). Jen mi celý ten humbuk kolem "konce" přijde přinejmenším zvláštní.. Do konce jsem ještě nedohrál, ale nějak to dopadnout musí. Od začátku je příběh silně vyzdvihován a konec je zatracen. Ale proč? Autoři to tak zjevně chtěli. Konec série Harry Potter taky nebyl me gusta, ale prostě jsem to přijal jako autorčinu vizi. Kdyby se mi nelíbil její postup, nečtu to. Kamenujte, banujte mě dle libosti, ale pokud se vám to nelíbí, nehrajte to *3* . To je nejjednoduší rada.
Kniha bratrstvo run od M. Peinkofera měla ten nejhorší konec jaký jsem kdy četl. A neuháněl jsem autora ať mi napíše konec, který se mi bude líbit. Kniha šla do police, kde z ní pravidelně na Vánoce setřu prach. Problem solved..... -
Chudáčku. *7* *1* *1*
-
nadpis se mi zda jako velke varovani nebo si tak dementni ze nepochopis ze kdyz se napise nadpis o konci tak nepochopis ze tam budou spoilery?
-
-
Tu sratchiczku jeste nekdo hraje???
-
Kura, ten konec Promethea se mi nelíbil, budu si asi stěžovat, doufám že ho Scott natočí znovu. *7*
-
-
Proc by to tocil znovu, kdyz planuje dalsi jeden ci dva filmy? Nez zacnete placat blbosti, tak si neco zjistete.
-
-
A Ty zkus pochopit můj koment a pak plácej blbosti.
-
-
Co mam pochopit? Ze srovnavas zacatek trilogie s koncem trilogie? To chapu, tim vic to nedava smysl. Co treba mne se nelibi, ze Harry Potter zemre, ja chci jiny konec? Ale moment, to uz tu bylo a neumre. Tak nic.
-
-
Tak polopatě, zdá se že v závěru už jsi pochopil. Dosaď si jakýkoliv film u kteráho se ti konec nelíbyl. Myslíš, že na hysterické stížnosti fanusků budou tvůrci filmu reagovat tak, že uspařádají suprčupr dotáčky a za dva měsíce vypustí do kin alternativní konec? Asi těžko...
A když už se BioW. snaží a udělá DLC s dalším koncem propukně další hysterie a znovu je všechno špatně. Někdo( v tomhle případě asi většina) nikdy nebude spokojena. Být já tvůrce tak se na to vy*eru abych dodělával kuli fandum konec podle jejich predstav, když se stejně nezavděčím. Jen doufám, že jim to přinese nějaký zisk. Mě se ten konec libil :/ -
-
No filmy se sice kvůli hysterii fanoušků nepřetáčí, avšak kvůli hysterii kravaťáků, kteří do toho cpou peníze, ano - např. I am legend. Režisérovi se asi moc nelíbilo, že mu zvysoka kašlali na jeho vizi a donutili ho konec předělat. Přičemž ja považuju režisérův konec za lepší než ten následný. Přirovnání k Mass Effectu sice není úplně přesné, ale stejně mám dojem, že tady šlo taky o názor kravaťáků než o tvůrčí vizi.
-
-
-
Né JIndro Veliký... já to právě pochopil a ano.. špatnej trolling.
Hráčům se nelíbilo ME3 tak si to vyřvali, ale já hru beru jako něco jiného než film.
Navíc u filmu ti nikdo neslíbill, že tvoje rozhodnutí ovlivní konec a že jich bude :)
Proto hold Prometheus je pro mě osobně špatnej film.
-
-
-
to je i na trolla špatné :) try hard
-
-
try thinking
-
Kdyz cloveka nepochopis tak je to hned troll? *4*
-
-
jsou to ale škarohlídi, že? Jen tak mimochodem, kolik vám profi bavičům tiscali platí, za vaše vystoupení zde v diskuzi? rád bych se přidal :D
-
-
Mozna tomu sam neuveris ale neplati nic. Dokonce se nas snazi zbavit za kazdou cenu *16*
-
-
-
-
-
Osobne nechapem zmysel celej tento nafuknutej aferky. Hraci by si mali uvedomit, ze placu na nespravnom hrobe. Ak bude komunita prilis kibicovat do koncov a pod., dostaneme iba diktaturu vacsiny. To nie je podla mna zrovna najstastnejsie riesenie. Kym sa komunita pohybuje na urovni fan-fiction, potom ok. Ale ovplyvnovat definujuci prvok? To uz je prilis daleko. Potom uz mozeme rovno na zaciatku vyvojoveho cyklu vyhlasit hlasovanie o ocakavany koniec....
-
Pod tenhle clanek bych se zamazanim par detailu frknul razitko.
Ale nemohl bych si odpustit daleko jizlivejsi ton. Jestli tohle vetsina nespokojencu fakt chtela... jezisku na krizku...
TOLIK patosu, TOLIK zbytecnyho vysvetlovani, TOLIK zhappyfikovanej ending ... Pouzivat fantazii, nebo prijimat kompromisy holt asi boli.
Ja to rozhodne stahovat nebudu - dve YT videa stacily.
Jen jeste proverim ten REFUSAL ending. Nekdo tu tuhle zminoval, ze by tam snad mely byt naznaky potvrzeni indoktrinace. Tak jestli kecal! : D Ale to by toho asi byl clanek plnej.
No i bez IT by puvodni konec zdaleka nebolel tak, jako tahle naplast na hubu lidi, jejichz vkus se s tim mym ani nepozdravi... : / -
-
IT předeším nevyvrátili a to je hlavní *3*. Jinak ano, náznak tam je, celkem slušný.
-
-
Ja by som to bral skor ako vyvratenie. Ak by bol Shepard indoktrinovany tak by nemohol sa len tak vzopriet a ist si prec takze..
-
-
Je to sen, projekce, proč ne? Nebo je to poslední vzdor mysli.
-
-
Ano ano jasne,vsetko je sen, tento koniec je sen, dalsie tri konce su sen, z jedneho z nich sa zazracne prebudi a co potom?? Nevravia stale ako je to koniec Shepardovho pribehu a uz nic viac o nom nebude? Toto vy povazujete za ukonceny pribeh? Ze sa nedokonci vobec nic a Reaperi aj po skonceni su tu stale? No a ako ich teraz porazit? Zistili sme ze konvencnou metodou sa to neda takze.. ako hmm? A tiez na co by sa babrali s koncami a este ich aj prerabali ak to je len sen? Preboha ved pouzite trochu zakladnej logiky..To nema zmysel. TO je len vas sen, to vy ste tu akurat tak indoktrinovany a snivate
-
-
Ano, je mým snem aby indorinace byla pravdou.
Ale domnívám se že se tady nějak nechápeme. IT pouze vysvětluje to co nedává smysl - konce. Sama o sobě koncem není. Jen nahrazuje vše od zásahu paprskem až po probuzení na Zemi (což je jediné logické vysvětlení toho jak by se Shepy na Zem vůbec dostal - v první řadě by ji vůbec neopustil). Po probuzení Shepyho na Zemi by teprve došlo na nějaký konec.
-
-
-
-
-
-
Nerozumim jak nekdo mohl byt spokojen s koncem me3, mluvite tu o zapojeni fantazii - proti tomu rozhodne nic nemam, co me ale opravdu vadi je nesmyslnost celeho konce (nemluvim o 3 moznostech a nasledcih). Celkove se hra stava uplne jinou od te chvile kdy nastoupi na scenu Starchild...ME se jevil vzdy jako sci-fi, kteremu se dalo verit, vse bylo logicky vysvetleno, vse do sebe zapadalo a pusobilo to v ramci sci-fi realne - najednou se tu vsak zjevi Starchild ktery cte vase myslenky - jinak si podobu toho ditete neumim predstavit a vy dostanete do rukou naprosto nesmyslnou moc ovlivnit doslava vse zive i nezive, takze vysledek ? Magie,buh,nebo co vlastne byl starchild ? Uprimne jsem si myslel ze hra konci kdyz jste umiral a koukal na zemi kde se bojovalo, nebyt tech dalsich nekolik minut, myslim ze by nikdo neremcal...
-
Mno DLC něco vysvětlilo (alespoň co se stalo s ostatními rasami ) ale jinak ? Tvůrci smrťáků? Proč je tam ten hologram usmrkance? Odvolání Normandy, když mají velitele na Citadele? Jak se ostatní na Normandy vůbec dostali? To že si na tabuli dali cedulku se jménem Shepard ještě neznamená že je po něm ( co to video s nádechem ve zbroji Sheparda ) Mimochodem ta tabule se jmény je na Normandii tak že ani nemohli vědět jestli Shepard natáhl brka. A i kdyby natáhl brka tak co ? Projekt lazarus od cerebra ho může zase vrátit mezi živé ( vždyť jsem Sheparda pohřbili hned na začátku 2ky ). Popravdě nejvíc mi vadí spíše fakt , že je konec, že už nebude pokračování že se nedozvíme něco o tvůrcích smrťáků a konec konců i fakt že vypiplanej charakter je v hajz... *10*
-
-
Kamaráde, sorry, ale polovina tvých dotazů je tak neuvěřitelně tupých, že musím reagovat.
Tvůrci smrťáků? To tam říkal Catalyst, ty stvořila nějaká pradávná civilizace.
Hologram usmrkance? Shepi měl celou dobu ty sny s malým klukem, takže se to nějak přizpůsobilo, aby s ním mohl mluvit a bylo by mu to blízké.
Odvolání Normandy? Však věděli, že se Shepi nejspíš nevrátí, že musí něco udělat, a zachránit je, ale s velkou možností že zemře.
Jak se dostali na Normandy? Vždyť je tam animačka jako kráva, jak je vyzvednou před tím parpskem.
Ty máš dost, frajere... -
-
Nějaka pradávná rasa - a to ti stačí ?
Pravděpodobně že zemře - to je jako šance 50 na 50? tak se oni rozhodnou že mu a ni nedají žádnou šanci?
Mno ten usmrkanec - aby se mu snáž komunikovalo s osobou kterou prohodil na začátku 2 věty se mu promítne protože s osobami na Normadii putoval 3 díly tak už si s nimi nemá co říct a nechce je ani vidět? Mně akurát s ním napadla souvislost že byl Shepard idokrinován (proto ty sny a nakonec ten hologram) -
-
Hele a když ti řeknou že ta rasa se jmenovala třeba " trollové " tak už budeš spokojen ? stejně nebudeš vědět nic o tom čím a kým byli..
-
-
Tady nejde o jméno tady jde právě čím byli jaká to byla kultůra proč likvidovat budoucí rasy a nenechat je rozvíjet. Odsuzují rasy aby neměli budoucnost. Co bylo toho příčinou že zvolili toto extrémní řešení? Že mi řekne 5letý fracek že je řádem v chaosu?
-
-
Já bych si to vyložil po svém. Třeba mi napadlo : Tvůrci Reaprů mohli být první AI která revoltovala a ve výsledku prvního boje s organiky chladně vypočítala toto. KDo ví.. možností tam je hafec.. ALe od toho ten konec už nebyl. Čím víc znáš odpovědí, tím víc je otázek.
-
-
-
-
-