Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223: ale chapeme sa..tak ked ale nahradza koniec ale nie je koncom tak aky potom ma koniec Shepardov pribeh?? A kto povedal ze Shepard sa zobudil na Zemi? Preco by to nemala byt Citadela? Catalyst povie na konci ak mas malo EMS ze ho vybuch pri Destroy zabije, ak je vela EMS tak to nepovie. Takze naozaj nevidim logiku v IT teorii. Je to uplne zbytocna vec z vypravacskeho hladiska a nedava vobec zmysel. Niekedy sa treba pozerat na veci jednoducho a nevymyslat sialene teorie. To je ako Dallas, niekomu sa nepacilo ze Bobby zomrel tak z toho bol na koniec len sen. Toto je podobny pripad..
    • rancor1223
      Ne, pořád se nechápeme, IT vysvětluje Destroy konec(ten jediný který alespoň trochu dává smysl). Nenahrazuje ho. Konec mají vymyslet vývojáři a navazoval by na scénu kde by Shepard ležel na Zemi v troskách.
      A tím se dostávám k tomu, proč Shepard nemůže ležet na Citadele. Citadela vybuchla - přiznejme si, že to byla slušná řacha. A Shepard byl poměrně blízko k jejím motorům, tzn. ještě větší řacha > mrtev. Pokud by vůbec přežil výbuch, letěl by vesmírem bez helmy > mrtev. Pokud by záhadně někam na Citadele spadl, kde se tam vzaly železobetonové trosky? Citadela je postavena z neznámého materiálu a v ME2 bylo jasně řečeno, že nikdo kromě keeperů nemůže do její konstrukce zasahovat. Tzn. Shepard musí ležet na Zemi. Ale jak by se na Zem dostal? Sletěl by z orbity? Ne, to fakt ne. Jediný způsob jak by mohl tady ležet na Zemi je, že by ji nikdy neopustil = IT.

Popiš mi prosím jak se na to mám podívat jednoduše.
      • Jak víš, že to jsou železobetonové trosky? Co ty reaperské kabely? Co má být, že Citadela vybuchla? Kdo rozhoduje o tom, zda hlavní hrdina přežije? Autoři, nebo logika? Viděl jsi někdy nějaký akční film, co tam jsou schopni hrdinové přežít? Shepard je na Citadele. Vidíme ho, že se tam pomocí Conduitu dostal, pokecal si tam s vesmírným spratkem a pak si vybral oblíbenou barvu konce.
  • Pane Poláčku, nepročítal jsem diskuzi, nevím jestli na ten Váš Fail už někdo upozornil, ale ten čtvrtý konec není happyendem!!! SPOILER ALERT: Pošlete Starchilda do... A cyklus pokračuje. Což znamená, že všechny vyspělé rasy jsou Smrťáky sklizeny a jediné, co zbylo jsou Liařiny majáky po celé galaxii jako varování a zdroj informací pro další generace! Podobně jako to udělali Protheani...
    • Prehledl jsi neco, v te scence, jak dedula povida diteti jasne zaznelo, ze diky majakum prezili...
  • prvni mass effect sem prestal z nejakeho duvodu hrat a uz sem se k nemu nevratil a v momente kdy prisel treti dil se vsim tim hypem kolem sem podlehl a vratil se k prvnimu a prosel si celou serii a musim rict, ze konec me pripadl naprosto normalni a nechapu ty narky kolem.....ale strasne lituju lidi co museli cekat takovou strasnou dobu na kazde dalsi pokracovani :-)
  • Konec bohužel s prominutím posr*li. Ale zase tenhle konec byl nepravděpodobnější, protože by bylo divné jak by to bylo dál. Zatím je mi to jedno, čtvrtý ME tu bude doufám taky a hodně doufám, že ho udělají opravdu pořádně jako Trilogii ME. *3*
  • Já nevím. Konce mi prostě přišli takové nemastné neslané. Všechna mass relay byla zničena. Už když jsem na to koukal, tak jsem si říkal: To snad ne. Jak budou cestovat vesmírem? To všichni zůstanou na jednom místě a všechny kolonie poumíraj? Já dokážu pochopit, že jim nějaký ten detail unikne, ale tohle? :( Joker se řítí tunelem mass relay, (v moji představě hodně velkou rychlostí), najednou je tunel přetnut a Joker "havaruje"? Hmm neměl by být roztrhán na kusy? Najednou jsou na nějaké planetě.. všechno moc hezký, sluníčko, palmy.. ale prosím? Snad každého napadne - co tam budou dělat? Velké finále je to, že skončí samy opuštění na planetě. To mi přišlo hodně smutný. :( Všechny 3 konce bych smrsknul do jednoho a rozhodně bych udělal nějaký další. Ten pocit ucelenosti tam prostě není. Celou dobu se ženu za záchranou lidstva a zničením invaze tajemných reaperů abych pak došel k tomuhle? Pro mě velké zklamání.
  • Takže už červený alfa,omega paprsek nevyhubí celou galaxii ? *1*
  • Keyz
    Komedie no *5*
  • No nevím - Nějak mne ty závěry nový nepřesvědčili o jedinečnosti a originalitě ME série...

Myslím, že kdyby byl záběr na šedesátí-devítiletého Sheparda s pěkným pivním milanem jak přes zubní protézu šišlavě řve a hrozí holí na děti co že si to dovolují běhat po jeho trávníku, jemu bývalému epickému hrdinovy, tak by to bylo aspoň zajímavější - troška nadsázky a důvtipu tomu chybí.

Ale je to standart - tuctově dobře odvedený standart. Trošku jako když zajdete na nový filmy Ridleyho Scotta. *4*
    • Cahir
      Nový film Ridleyho Scotta je průs*r. ME má alespoň prostor pro interpretaci a dělá to z něj tudíž hlubší záležitost. Prometheus je prostě.... prostě povrchní a hloupej.
      • Povrchní a hloupé je ME také. Umění či hluboké metafyzické dílo to opravdu není. To však ale téměř žádná hra (respektive žádná, ale některé se na to snaží alespoň "na oko" hrát)
      • skaven123
        ahaa, takze alien bolo filozoficke veldielo a nie prvoplanova vyvrazdovacka *7* *7* *7*
        • Cahir
          Tady je ale řeč o tom, jestli je chyba měnit v rámci nějaké série styly. Aneroth tvrdí, že je. Já tvrdím, že ne, protože Alien série (pro mě první tři díly) jsou horor, těžkotonážní military sci-fi a klaustrofobická psycho-haluz a přesto to všechno funguje a dává nakouknout do univerza jakoby pokaždé z jiných úhlů pohledu. Mně se naopak líbí, že zatímco ME1 je tak trochu SW klon, epos řízlej hardcore sci-fi, zatímco dvojka je taková více blade-runerovská...
  • miker17
    Mass Effect 3: The Real Actual Ending
    http://www.youtube.com/watch?v=Co4SVlvuCxw&feature=plcp
  • Dost mne mrzi ze tam nebyl daleko vickrat harbinger v 2 tam "byl" skoro furt a v 3 jsme o nem moc neslysely skoda
    • Je možné, že sa (nielen) o ňom dozvieme z ďalšieho DLC - o Leviathanovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit