Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Á veskoslav opět připravil své vemínko k podojení *7*
  • Jeff
    O obsahu nemluvím. Spíš o to, jakým způsobem je to napsaný. Připadá mi to až směšný. Ale jak říkáš - každému sedí něco jiného. *3*
  • x_ander
    No hezké by to bylo každopádně :) Já si stejně jako u dvojky počkám, až budou všechny DLC venku, a pak si celý ME3 dám znovu.
  • Xcomik
    Určitě ale tak hezké by to bylo že? :-) Každopádně nějaké zajímavé DLC se tam fakt rýsujou nakonec podle mě se všema DLC bude ME3 stejně dobrá jako ME2 jen to prostě ještě chvilku potrvá.

Kdyby to pak v celkovém počtu mělo se všemi DLC o 10-12 hodin více bylo by to dle mého názoru celkem fajn
  • x_ander
    No ikdyby ten seznam byl pravý, tak těm datumům nevěřím.. vydat tolik DLC během následujících 3-4 měsíců je nesmysl...
  • Keyz
    Drsné holky :)

Potkat takový xicht někde v noci tak nevím no *15*
  • Xcomik
    Podle téhle informace by tedy měli tenhle měsíc vylézt:
    - Mass Effect 3 Guardian DLC (předpokládám nová hratelná postava + k ní nějaký jeden quest jako u Kasumi Stollen Memory) jen můj odhad
    - Weapon DLC pack (nové hračky do hry to je celkem zajímavé)
    + Omega

No to se maj hoši co činit Jedno Big jedno small a jedno medium DLC za jeden měsíc. Paráda
  • x_ander
    Ale jak říkám, kdo ví co je na tom pravdy. Tohle se objevilo někdy v září a je z toho jasné, že minimálně release dates nesedí. Na druhou stranu údajně stejný zdroj proflákl Leviathana a Omegu předtím, než byly oznámeny... no uvidíme :)
  • x_ander
    No podle leaknutého DLC seznamu tam něco takového je... otázka je, jestli se tomu dá věřit...
    - Mass Effect 3 Guardian DLC: 800 MS/BioWare Points - The truth is close. Discover the mysteries and secrets hidden in the heart of every civilization. DLC release date: November 2012
    - Mass Effect 3 Retaliation DLC: Multiplayer DLC and last.
    - Mass Effect 3 Assassin DLC pack: (DLC name may change)
    - Weapon DLC pack: DLC release date: November 2012
    - Mass Effect 3 War Assets Cinematics DLC: free DLC, DLC release date: not yet known
    - Mass Effect 3 Take Earth Back DLC: free DLC - Expand your experience in the battle for Earth. DLC release date: probably December 2012
    - Mass Effect 3 Light DLC {DLC name may change}:800 MS/BioWare Points; Activate mass relay and discover uncharted corners of the Milky Way.
    - Mass Effect 3 Rebirth DLC: free DLC (requires all DLC), DLC release date: February 2013, This is the last DLC
  • x_ander
    To nic nemění na tom, že to zní blbě...
  • Stále ještě pevně a navině věřím, že až budou bioware vydávat poslední DLC přidají tam navíc jeden konec *3*
  • Viktor_H
    Jestli ti to vadí po formální stránce, chápu, každému sedí něco jiného... Obsahově to ale pracuje s dosud uveřejněnými informacemi, s tím autor článku nic neudělá.
  • Jeff
    Co to je za WTF článek? Tohle má být preview? Aria je číča, dělá bubliny a v půlce hry bude mít jiný názor? Vždyť je to napsaný, jako, když Vám zfetovanej trafikant s DVDčkama vypráví o Rychle a zběsile.
    Být to v nějaký jiný rubrice, tak ok, ale preview na games.cz? WTF?! *15*
  • Viktor_H
    smazáno.
  • Cosi
    Názvy zbraní, vozidel a jména se nepřekládají. Reaper - název vymyšlený . Illusive man - Přezdívka. Proto se překládají. Stokrát probírané téma na : http://masseffectbeta.herniweb.cz/
  • Ok, je možné, že jsem je zaměnil. Pointa je, že na tom dělá ten hlavní ME tým.
  • x_ander
    Přesně tak. Jako chápu, že ne každý umí anglicky natolik, aby si užil hru v originále (ale stejně se mažte tu angličtinu naučit!), kor hru tak příběhovou a ukecanou jako je ME. Ale překládat jména a názvy je prostě lame. A pokud se nepletu, tak snad měla vzniknout pro ME verze češtiny, která právě jména a názvy nechávala v originále. Ale jak to dopadlo, to jsem už nezjišťoval.
  • Rozdíl je, že česk tvorba je proti anglo-amorické dost mizivá a maliličká, takže my češi nejsem zvyklý tvořit v češtině názvy. Tato v anličtině se to dělá už douho, takže lidi to tam berou jako stanradt a nezní jim to blbě. Zato nám, alepson těm, kteří přijali anglo-americkou tvorbu zní jakýkoliv pokusy o "češtině je totálně cool a všechno se musí přeložitů typu "záhadný, smrťáci" apod. příšerně trapně. Smrťáci :-D Bože to je strašný :-D
  • Viktor_H
    Hlavní tým Bioware je v Edmontonu. Montreal pomáhá s vývojem všech projektů (podpůrná role), Aaryn Flynn ale tuším kdesi na blogu mluvil o tom, že i v Montrealu se bude rozjíždět vlastní projekt...
  • Přesně tak, nepřekládal bych to. Prostě bych spoléhal na to, že lidi ten význam nějak poberou a ti, co nemumí anglicky mají smůlu. Názvy a jména nepřekládat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit