Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většinou stačí držet se manuálu k desce.
  • Já ti nevim, tvůj příspěvek je plný pooopravd, mýtů a omylů. Konzole nepotřebuje být pc, ale nějak moc se o to snaží, na telku si můžeš připojit i pc asi 100 různými způsoby, pokud věříš bludu, že z gauče se hraje líp než z křesla, konzole je luxus co běží v polovičním rozlišení a framerate a má asi tak setinu funkcí pc *1*
  • jak tak čtu, tak budeš asi jeden z těch co si při odmontování šroubků poškodí hw, jak sám píšeš *1*

promiň ale zacvaknout ram ti nepude jen pokud jí tam dáváš blbě, nebo si nad tim svačil hamburgr a kus masa ti spadnul do slotu.. nevim jak to děláš.. to samý procesor.. má tam krásný výřezy abys věděl jak ho tam zasadit a pokud je tam správně, tak ten chlívek na něj prostě zavřeš... HDD nepasoval do rámečku? to ale kamaráde nesmíš rvát HDD do rámečku na disketovou mechaniku *1* rozměry by ti měly napovědět *2* jestli ti skutečně nepasoval HDD do rámečku, doporučuju příště tu bednu na pc koupit v obchodě místo toho aby sis jí vyráběl sám *1*

fakt nevim co se na ten tvuj blábol dá říct.. stačí ti vědět, ž kolečka patří do kulatých otvorů, čtverečky do čveratých, tak jak se to učej předškolkový děti. pak už jen trocha motorických schopností a jsi doma. tebe bych chtěl mít doma.. výměnu žárovek nech radši na manželce *1*
  • Hnisavec
    Konzoly sa predavaju ako nikdy predtym...ps4 lepsie ako ps2 co je najuspesnejsia velka konzola historie. Naproti tomu herne PC pada dole.predajmi..high end karty kazdorocne klesaju predajmi. PC neumiera...pccka sa predavaju stale dobre ale nie su to herne pc ktore by nejako mohli ovplyvnit razantne predaje aaa hier kde uz treba i kvalitne zelezo. Konzola je luxus ktory si clovek zvacsa kupuje ako doplnok k ntb tabletu..k nejakej velkej telke kde sa vyvali po praci doma na gauc pripadne sa mu uz nechce drbkat so.sprasenymi pc portami. Preto konzola nepotrebuje byt pc...konzala musi byt uzatvoreny system kde vlozi clovem hru a hra okamzite. Mrkvosoft uz nezachrani ani svatema voda tuto generaciu nieto este taketo stupidne blaboly
  • Opičky a opičáci .... Vypadá to že prostě chcete jen svůj Apple ;) Blbuvzdorné PC s tajemnými boxíky , které nezničíte ... a Přitom PC koncept vzešel z podobného ideálu jen o několik desítek let před tím :/
  • řekl jsi to sám ... DDR3 není DDR2 ;)
  • to je asi ta fáma co ji dlouho rozšiřovali konzolisti asi od té doby co někde zaslechli že tradiční hraní umírá chudáci mysleli že je řeč o PC o ono to byla budoucnost konzolí...
  • tyjo tak už nám leta PC umírá až nám nakonec totálně chcípnou konzole a bude jen to PC *1*
  • Rika se, ze MS se chtel s XBOX One dostal lidem do obyvaku.

I proto X1 neni jen konzole, ale umi i dalsi veci. Kdo si pamatuje predstaveni X1 tak vi na co byl kladen duraz. Na ovladani pohybem ci hlasem, ovladani TV, cable boxu i domaciho kina, napojeni na domaci sit via DLNA, snadne prepinani mezi aplikaceni, no a hry fantasticke hry taky, vcetne cviceni s kinect a hrami pro deti co to jeste s ovladacem nezvladnou. kinect jaksi vyprchal. Azure could? Rikali 100 000 serveru umistenych po svete. Skype, Netflix, MS Music, Twitch nevim co. Multi-medialni.

Dostat se lidem do obyvaku - kde mozna maj zjisteno, ze lidi travi casu nejvic - je zreme zajimave z pohledu giganta ktery se uz dostal do drtive vetsiny PC. Z tohoto pohledu MS racionalni plan ma. Nevim jestli s upgrady X1 ale jiste s cross-platform.
  • Dokud se nevytasí s konkrétní věcí nemá smysl tu mlátit prázdnou slámu. Dneska už je zcela běžné, že je v domácnosti počítač i konzole a pokud někdo vymyslí systém, že si koupím jednou jednu hru a zahraju si ji na počítači i na konzoli sedmé, páté nebo desáté generace.. tak pro mě ztratí veškerá konkurence smysl, protože to je to, co mi teď nejvíc chybí. Konzole jsou sice už cenově přijatelné, ale co si budeme povídat technologicky rychle zastarávají a životní cyklus jak tu někdo uvedl 3-5let je nesmysl PRÁVĚ bez zpětné kompatibility her. Upřímně když mám nakoupíno xy her na konzoli A1 tak se mi moc za tři roky nebude chtít kupovat novou konzoli A2 protože na ní nebudu mít co hrát (což byl prakticky první rok problém dnešní generace konzolí).
  • Možná si pamatuješ na oznámení Xbox One a pak na youtube někdo udělal sestřih o Xbox One tv tv tv *1* .Xbox 360 byl úspěšnej sice asi né finančně když kvúli ring of red museli narvat miliardu dolarů do oprav Xboxů ale v počtu kusů.Mimochodem první Xbox byl ve ztrátě 6 miliard dolarů ale Microsoft tohle asi netrápí.Jako nechápu proč po 360 prostě nekoupili nějaké ekluzivity vždyť tu jde hlavně o hry no ne?Kdyby to nechali jak to původně chtěli to jest Xbox+kinect na pevno tak si myslím že nemají ani polovinu co teď a nemožností prodávat bazarovky to dodělali.Už jenom kvůli kinectu bych to nechtěl když se nedal vypnout a vidělo to i ve tmě(velký bratr?).O ceně Playstationu mi ani nemluv když byl launch trojky tak jsem za to dal 17 000 tisíc ale zase to mělo bluray no.Konkurence je potřeba to máš pravdu. *1*
  • Zrzzek
    Oukej, dost jsem to zjednodušil... *1*
    Nicméně s tou poslední větou se nedá nesouhlasit...
  • Jj, v tom máš asi pravdu. MS si to podělal sám, ono by ani nešlo o to, že má lehce slabší HW oproti Sony (hry nakonec stejně vypadají dost podobně, kromě exkluzivek), ale tím děsivým marketingem v začátku. Multimediální fce jsou super, osobně je i docela využiju, ale hry jsou základ. Přitom 360tka byla megaúspěch, stačilo jen tak nějak dobře navázat. Místo toho to byl samá televize furt, nové GUI strašný ze začátku, no lepí to za pochodu :-). Ale jako fandím, už jsem z toho důvodu, že díky konkurenci nestojí nový PS 20 tisíc :-).
  • Já mám sedmičky a jsem naprosto spokojený vůbec se mi nelíbí trend kdy jsou hry jenom pro Windows 10.Jako chápu že Microsoft chce aby desítky měli všichni ale když měl Rise Of The Tomb Raider vyjít původně jenom na desítkách tak jsem byl fakt naštvanej naštěstí je to i na Steamu.Sice si Tomb Raidera až vyjde na Ps4 můžu zahrát tam ale já to chci hrát na pc s českýma titulkama.Časem si samozřejmě desítky pořídím ale až já budu chtít nikoli že mě k tomu někdo tlačí.Hodně lidí si desítky pochvaluje a rozhodně jsou lepší než osmičky a visty.
  • Oficiálně se neví kolik je prodáno Xboxů někde píšou 17 někde skoro 20 milionů.Což je sice docela dost jenomže Playstation 4 má teď nějakých 35 milionů a propast mezi oběma konzolemi je čím dál větší.V Japonsku je Xbox v pytli ale to bude tím že Japonci mají rádi Nintendo a Sony a nikdo jiný nemá šanci.V Americe je situace pro Sony zatím lepší mají tam skoro 70 procent trhu.Sice Halo a Gearsy udělají velké prodeje ale když má Sony časovou exkluzivitu na season pass pro Call Of Duty tak Microsoft utře.Evropa byla vždy soňácká a např. v Anglii mají 90 procent trhu.Je samozřejmě možné že Microsoft nakonec dožene Sony jako to bylo obráceně v minulé generaci konzolí ale spíš tomu nevěřím.Xbox si asi stejně koupím uvidím kolik bude stát bundle Xbox One+Gears Of War 4.
  • No jo. To sotva říct. Lidi se rozhodujou hodně na základě emocí. Když to MS dobře zabalí a okecá, může mít úspěch. Win 10 jsou taky úspěšné, přestože jsou to nejhorší (a zároveň nejlepší) Windows.
  • To by ses divil, kolik lidí přitom odšroubování šroubků poškodí okolní HW. Ani nemluvě o některých PC, které vyžadují trochu více montování a více šikovnosti. *4* *3* Do smrti nezapomenu, když jsem se pokoušel jednou zacvaknout RAM. 3 šly bez problémů ale ta čtvrtá ne a ne. Asi 30 minut snah, než se to nějakým štěstím podařilo. Podobně jsem zažil u GPU i CPU, kde byl problém CPU zamknout. Jindy zase nepasoval správně HDD do připravené zásuvky atd. Modulární PC bych klidně bral.

Modulární PC má smysl. Modulární konzole ne.
  • a pritom ramka, ddr3, je zrovna ted za hubicku
  • Zrzzek
    A já myslel, že umírá PC hraní... *1* *1*
  • 1. Na frekvenci RAM v gamingu téměř nezáleží. Rozdíly jsou minimální a CPU ani GPU nebrzdí. Omezením je dnes jen procesor a deska. Pokud si kupuješ běžný herní PC, nemůže ani toto být omezením a pasuje k procesoru v podstatě libovolná grafická karta.
    2. Vývojáři musí vyvíjet hry pro většinu spotřebitelů a většina nebude používat zřejmě dobrovolné HW moduly. Takže nakonec se úroveň her moc neposune. Maximálně by přibylo nastavení pro hry a spár posuvníky. Na kvalitu her to ale podle mě nebude mít vliv.
    3. Stačilo by zkrátit životnost současných konzolí na 4 roky například. Konzole se velmi rychle dostanou na cenu kolem 8 až 9 tisíc, což je cena kancelářského PC, na kterém si zahrajeme sotva piškvorky. Takže je to sakra dobrá cena a nemělo by být problém takové peníze najít jednou za 4. roky.
    4. Trochu nechápu, co si tím chtěl říct. Máš různé typy telefonů - některé nevýkonné, jiné výkonné. Starý iPhony jsou šroty stejně jako jakékoli jiné staré telefony.
    5. Toť otázka. Naopak se bojím, že by se jim hůře ladilo OS s HW, protože by to museli dělat na různý typ HW - i když určitě by nenechali takovou svobodu jako u PC a byla by tam omezení - např. k výběru mezi několika moduly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit