Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravým tlačítkem mlátíš rychle, levým silně, qéčkem metáš či sesíláš znamení, erkem petardy a pohybem, kotouly a úskoky se snažíš nedostat přes hubu. Tu komplexnost by mu záviděl i God of War. *3*
  • hej tie rozsiahle krasne lokacie su tunel asi tak jak ales smutny rozumie tomu co pise
  • Pravda je, že Z2 je stejným tunelem jako Dragon Age 2, ale zdá se, že mu to fanoušci odpustí. Mně to nevadí.
  • "(je zajímavé, že u nás zase nevadí mnohem primitivnější zpracování soubojů v Zaklínači 2 ve vztahu k jedničce)" ty si cely primitivny. hral si tie hry vobec? v jednotke si mal tri styli a kotrmelce, konec. tu mas sice dva styli a kotrmelce, ale k tomu mas aj vykrivanie. boje vobec nie su primitivnejsie.

a co sa tyka samotnej spravy bez tvojich "zmysluplnych" komentov a dedukcii, tak jedine co je na tej sprave dolezite je to ze povedal "a kto by nechcel sirsie publikum", na to sa odvolaval uz viackrat, to je jedine podstatne.

Co to teda znamena? Sirsie publikum znamena = casual hraci. A co znamenaju casual hraci pre akoze povodne duchovneho nastupcu jedneho z naj rpg ever? Vysmech a skazu. Hra zamerana na casual hracov, este k tomu RPG, to znamena len znizovanie kvality vsektych dolezitych prvkov a zvysovanie akcnosti a mnozstva krvi.

Nikto sa nemoze cudovat ze chcu priakat casual hracov, kedze to znamena podstatne viac penazi, ale tym proste povedali ze: "Ospravedlnujeme sa nasim skalnym fanusikom ktori s nami boli od zaciatku kvoli nasim uzasnym hram, ale take hry uz cakat nemozu. Proste sme s nimi skoncili, lebo chceme miliardove zisky. Majte sa."

To si mal povedat, nie tie svoje keci.
  • Drom
    v tom pripade je ale klikacka kazda hra, protoze nejak se ovladat musi :D teda az na hovadiny na kinect *1*
  • Co se tyka tech vyvojarskych vizionarskych clov o budoucnosti a vyvoji znacky tak se radeji zrdrzim komentare... ale rad bych se ho zeptal jestli je schopen vyjmenovat alespone nejake hry, v nejake serii, ktere po uspesnych pocatcich menili system a snazily se o moderni vyvoj a dokazaly byt jeste lepsi nez ty puvodni... ja asi ne. Za to muzu vyjmenovat mnoho serii, ktere byly zabity vyvojarskou zaslepenou touhou po zmene...
    DA2 jsem zatim nehral, tedy se k tomu radeji nebudu vyjadrovat dale.
    Ovsem, kdyz uz byl jak v clanku tak v diskuzi nakousnut Zaklinac tak nevim... Taky jsem jeste nehral, ale kolega kazdy den chodi do prace cim dal nasranejsi... malo volnosti, zezacatku dlouho tunelovy linearni system, mnoho boju reseno stylem"tady jsi zavreny s peti vojaky a dokud je nezabijes dvere se neotevrou" a co me teda dostalo uplne tak asi hlavne pri boji s bossy pouzite klasicke konzolacke animacky "zmackni W, ted zmackni A ted S" jestli si ze nedelal srandu tak to mi pripada jako spatny vtip... Totez u miniher boxu a paky... zadny skill a taktika hrace netreba, staci mackat co ti hra ukazuje... Co to jako ma byt? Mno zahraju si to, ale ted uz se bohuzel netesim...
  • Sice je mi jasné, že všechno víš a všude jsi byl minimálně dvakrát, včetně u mne doma, kde jsi okoukl mou sbírku kradených DVD, BD, knih, známek a aut, nicméně mně je 36, vydělávám peníze a RPG od BioWaru jsem měl vždycky rád, čili tě to sice překvapí, ale ano, dal jsem za to litr (spíš víc) a hrál jednu kapitolu. Kdybych to hrál dál poté, co jsem zjistil, že je to kravina, jenom proto, že jsem za to dal litr, byl bych s dovolením deb*l.
  • Aha, tím se ale leccos vysvětluje...

Na konzoli totiž (já hrál na Xboxu) žádné "označení a konec" není. Hezky každý úder nebo kouzlo tebou ovládané postavy spustíš mačkáním "A", ability se vyvolávají ostatními tlačítky. Jinými slovy, když si v DA2 na Xboxu/PS3 označíš nepřítele... neděje se nic. Odsud klikfest (i když správněji by možná bylo "pressfest", ale to už JE slovíčkaření). A na rozdíl od Zaklínače, kde máš rychlý útok, silný útok, komba, útok zdálky, útok zezadu, tady máš právě jenom to jedno tlačítko na "útok", které dokola mačkáš jako magor. (A sem tam přidáš speciální abilitu, ale to u Zaklínače taky.)
  • V podstate mas pravdu. Pokud skutecne porovnavas jen ty dve hry. Ale podle me se jen nasilim snazis Zaklinacsky styl boje nekam zaskatulkovat. Zbytecne.

Sakra ze me je spamer.....Stydim se:) Uz tu od eme nic neuvidite. slibuji *1*
  • Ja myslim že normal měl být nastaven na průměr hráčů. Hráči z fóra nejsou reprezentativní skupina. Pokud člověk dohrál víckrát jedničku tak podle mě je rozumný počítat, že už prostě patří do hard. Rozuměj kdyby například normal obtížnost v singlu starcraftu nastavili podle toho co považují pravidelní hrači za normal, tak se z toho půlka lidí zblázní.

Pokud jde o zaklínače, tak tam se mi obtížnost moc nelíbí. Hlavně ten prolog se mi nelíbil. Vzhledem k tomu, že změnili herní mechanismy se mi opravdu nelíbilo, že nedají hráči alespoň prostor k seznámení se s novými mechanismy, když už se úplně vykašlali na tutotial. Myslím, že nikdo nemá rád seznamovaní se se hrou pomocí nahrávacích obrazovek.
  • Hmmm. Jiny nazor=trotl ze stadecka co si ukradl hru? Hmmm...
  • S tím Zaklínačským soubojovým systémem v článku to je nějaký vtip?
  • Aha, takze dalsi co to ukradl na netu a ted nadava - aneb uz vidim ze jsi za to dal litr a hral jednu kapitolu. Spojeni epic fail se fakt smeju, vypada to ze je pouziva cim dal vic trotlu na netu, dalsi do stadecka *12*
  • Drom
    ja ti to neberu, ale musis uznat, ze jestli je neco z her DA2 a Zaklinac 2 clickfest, tak je to spis Zaklinac nez DA2, uz jen z podstaty systemu, nerikam, ze je jedno lepsi nebo horsi, ale je to prosty fakt.

V DA2 jednou oznacic nepritele a tim veskere klikani konci, v zaklinaci je kazdy uder kliknuti.
  • 2Drom@tiscali.cz-sice jsem rikal ze uz na to kaslu,ale neda mi to.
    Pro me jsou clickfest hry jako Sacred,Dungeon Seige,Oblivion. Stojis a mackas utok. V Zaklinaci 2 by jsi s takovymhle stylem umrel za 10 vterin.

Muzu se jen opakovat. Nazyvej si to jak chces. Hra se slovicky. Dulezity je celkovy dojem ze soubojoveho systemu a pokud se zase budemem bavit o DA2 a Zaklinaci 2,tak ta druha hra je pro me jasny vitez.
  • Ok. Beru na vedomi :)
    Normal obtiznost byla v hrach vzdy urcena pro zkusene hrace RPG titulu,kteri vedi o co jde. Hard a vyssi byla vzdy vyzva. Posledni dobou je normal na urovni easy. Ja obtiznost pri prvnim hrani nikdy nenastavuji.
    Proto diky treba za Zaklinace(bavime se jen o obtiznosti-to abych predesel flame :) ),kde je minimalne na zacatku i obtiznost normal vyzvou.
  • Drom
    kazdy klik mysi je uder mecem do nepritele - clickfest
  • Zaklinac 2 clickfest neni. Urcite se nektere souboje daji uhrat jen klikanim mece,ale....

Ech zapomen na to. muzem se hadat do nekonecna. Pro me je dulezite jestli je celek zabavny nebo ne. Nazyvejte si to jak kdo chcete.
  • Drom
    naopak, ruzne nastavitelne obtiznosti jsou v singleplayer hrach extremne dulezite
  • Obtížnost ve hrách neni od toho abychom si pokladli blbé otázky. Myslim si že bez volby obtížnosti mohou existovat je nějaké indie hry. Hra s trochu složitějším systémem, tam spadá prakticky jakékoliv rpg, prostě volbu obtížnosti potřebuje. Mě přišly obtížnosti dobře rozvržené. Easy bylo pro hráče, kteří žádné rpg nikdy nehráli, normal pro lidi co nehráli jedničku a hard je pro ostatní.

O problémech hry teď nepolemizuju, jen o té obtížnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit