Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdenda666
    No ty si jich tady napsal velkou spoustu.Od prvního, že je to největší fail až po nejhorší RPG všech dob.
    Dobře ty *3*
  • Drom
    stejne jako v zaklinaci 2? a tvuj point je?
  • trochu mojich poznatkov z toho čo som tu zatial čítal, narovinu poviem som zo starej školy a všetko čo tu napíšem je môj subjektívny názor, ktorý bohužial mám aj budem mať pretože sa mi veci páčia tak ako to chcem ja
    začnem tím čo tu niekto písal že bez ME by DA nikdy nebolo tým čím je, tak ten pán, lepšie povedané decko nemá ani šajnu čo napísal pretože na DA začali pracovať bioware hned po vydaní BG2 a datadisku, v tej dobe ME nemali asi páni z bioware ani v hlavách
    porovnanie zaklínača a DA2 no všetko je to o tom ako sa komu čo páči, ja ako zo starej školy hardcore RPG hráč, ked išli pecky ako fallout 1,2, BG 1,2, IWD, Planescape Torment a podobné musím povedať že DAO som bral ako super vec aj ked samozrejme už bola modernejšia trochu jednoduchšia ako tituly vyššie menované ale páčila sa mi a hral som ju 3x, ked malo vyjsť DA2 mal som očakávania veľké bohužial hned po vydaní dema som bol sklamaný,
    1. zmrdi z bioware zámerne neodomkli inventár, pretože ako tu niekto písal že žili z predobjednávok a keby ukázali hráčom že v inventári sú ku..a obmedzené možnosti pre spoločníkov tak polovica tých predobjednávok by im bola zrušená
    2. odohral som 15 hodín DA2 a musím povedať že ma to ani trochu ale ani trošičku nebavilo či už po príbehovej a ani vizuálnej stránke
    RPG tituly ktoré sa nazývajú RPG ako DA2 osobne to nepovažujem za RPG ale za diablovku
    keby napísali veľké titulky akčné rpg nemal by som námietky ale čistokrvné RPG to si robia v bioware asi srandu?
    rovnaké ikony pre brnenia, zbrane a podobné veci ved to je robené pre deti do 12 rokov, ja som od nich čakal nádheru ako bývalo zvykom v starých RPG hrách že nájdem super meč ktorý má vlastnú historiu, vlastnú kresbu alebo hoci čo ale nie to čo predviedli teraz v ikonách preto v porovnaní u mna zaklínač jednoznačne vyhráva, aj ked má veľa chýb tak je to fantastický príbeh (hlavne knihy od sapkowskeho) a samozrejme vizuálne spracovanie, aj keby som v zaklínačovi išiel kilometer rovnú chodbu a okolie by bolo spracované ako tie úvodné boje v hrade kde som sa hodne kochal pohladom na okolie tak DA2 nemá šancu z jeho rovným chodníkom a okolím
    proste bioware strápnilo DA2 ako sa dalo už lepšie boli knihy DA ktoré sa mi čítali super ale druhý diel je totálny prepadák z pohladu starších hráčov, možno mladým sa to páči a to je preblém pre dalších hráčov lebo bioware pravdepodobne bude vydávať takéto idiotiny každý rok a bude ich viac a viac
    DAO robili 5 rokov alebo viac? už neviem presne, každé jedno perfektné RPG bolo vždy vyvíjané dlhé roky ale oni dokázali DA2 zmáknuť za jeden rok, samozrejme výsledok sa jasne ukázal, u zaklínača by to asi vyzeralo tak isto keby bol vydaný rok po prvom dieli, sorry ale som sklamaný z prístupu bioware ktoré vyrábalo top RPG hry, DA2 nieje zlá hra ja by som ju hodnotil tak 5-6/10 ako RPG hru, ako nie RPG môže mať kludne 8-9/10, sú to iba slovíčka ale mne to vadí že taký brak niekto vydáva za RPG, proste chýba mi to krásne spracovanie zbraní, brnení, inventára samozrejme tabuľky číselká a podobné kraviny ktoré u mna neodmyslitelne patria k RPG systému , dalšia vec je levelovanie, proste za ten čas čo som hral DA2 mi vôbec neprišlo ani na um niekoľko krát že som postúpil na vyššiu úroven lebo každé zvýšenie úrovne prišlo ani neviem ako a nemal som ten sladký pocit ako pri starších RPGčkach kde som si vychutnával každý jeden level a bolo to aj cítiť na tej hre ale v DA2 som nepocítil vyšší level ani náhodou, ohladom dialogov, tu niekto písal že je dobré že sú označené ikonkami ako sa hawk cíti a podla toho si vyberieme odpoved ved to je totálna blbosť a to ukazuje že je hra robená pre deti do 12 rokov a pre ľudí z IQ do 50, ved toto všetko fungovalo aj v starých RPG hrách, bolo viac možností na odpoved každá tak isto zodpovedala tomu ako hráč chcel hru hrať či drsne či ako neviniatko ibaže tam chýbali tie ikonky pocitov a tak si človek musel prečítať všetko a podla toho sa rozhodnúť lenže na to bolo treba viac času, vedieť čítať a mať IQ na úrovni aby hry ako Fallout dohral bohužial DA2 dohrá môj 10 ročný synovec ktorý nepotrebuje nad tým premýšlať a príbeh mu je u riti to je z mojej strany všetko, ako na začiatku píšem môj subjektívny pocit k DA2 a aj celému bioware
  • Zřejmě si to co jsem napsal nepochopil.Nevadí snad příště *3*
  • To Zdenda: Zajimave, ze kdyz dojdou argumenty, je najednou z cloveka pirat. Mel by ses nad sebou opravdu zamyslet.
  • Jasne, zatimco vsichni ti recenzenti co tomu dali 9/10 a vic urcite vedi, do to je hra s devitkovym hodnocenim. A ne, DA2 opravdu neni dobra hra.
  • Nejhorsi je, ze on si ani neuvedomuje, jak totalne to pohnojil a o kolik hracu tim Bioware pripravil. Hracu, ktere budou sakra potrebovat, aby se jim ten megaprojekt Old Republic vubec zaplatil.
  • Ach jo, další, co má o ostatních jasno, aniž by četl, co píšou.

Tak zaprvé: DA2 autoattack NEMÁ a je to clickfest (platí na dvou ze tří platforem - jak jsem psal jinde, na Xboxu i PS3 je to button smasher jak vyšitej, žádný autoattack tam není a každý attack musíte "poctivě", tj. jako magor, provést stiskem tlačítka). Zaklínač aspoň používá ta tlačítka dvě, k tomu blok a pohyb po bojišti... (Další tlačítka na speciální ability, ale to má DA2 také.)

Reaguješ do vlákna, kde ffff píše rozumně, klidně a bezkonfliktně, ale pochopitelně máš jasno, jací jsou všichni hateři. A tvé úvahy zdejší diskusi neodpovídají vůbec: Já třeba češtinu ve hrách z duše nesnáším.

Na Witchera se neplive hlavně proto, že to je poctivě odvedený pořádný kus práce, na rozdíl od DA2, které je odfláklý šlendrián. How simple.
  • Ani ne.Takhle totiž omlouvají chyby hateří DA nedostatky Witchera.

"fakt ze si obhajujes Witchera a utocis na DA hovori za vsetko"
    A jaký jsi byl ?
  • A nedoslo ti, ze na konzolich nebyl zpocatku autoattack? Takze se muselo mackat az do zemdleni? Jestli ti tohle pripada legracni, tak by ses mel lecit...
  • Hmmmm. Jiny nazor? Hmmmm. Ze by to byl jeden z tech kterych je tu 90 procent? Trotl ze stadecka je reakce na krasne souslovi epic fail ktery ctu asi 10 x denne na ruznych forech. Jojo epicka chyba je krasne vystizny na vsechno *4*
  • Fascinuje mě, jak mi někdo vnucuje svůj názor tím, že se mi snaží překládat slova druhých.

1. Já tam čtu, že daný tým je hrdý na všechny ty hrůzy které napáchali. To že mi v jedné větě řekne i to, že berou připomínky, je jen pokus o nekonfliktní žvásty. Jinak by nebyli na ten odpad hrdí = že na připomínky kašlou.
    2. Krok špatným směrem vysvětluje jako pohled do budoucnosti. Ale hlavně říká, posunuli jsme se do prostoru s větším potenciálem .... = kupte si další díl, ten bude super.
    3. Ocenit jeho návrat do komunity? Sry, ale za to ho finančně oceňuje BioWare, je to jeho práce.
    4. Podle mě byl pryč jen proto aby si zahrál Zaklínače 2 a zjistil jak má RPG vypadat.

Závěr:
    Podle mě má teď nůž na krku za to jak to zdupali a za to jak je polští chlapci válcují. Zbytek jsou jen kecy okolo. A srovnávat DA 2 se Zaklínačem 2? Zase jablka s hruškama? Tak z takového srovnání jsem opravdu Smutný.
  • Sorry jsem EPIC FAIL *6* *6* jsem rad ze jsem to konecne mohl pouzit..p.s. Jsem rad ze si tu hru tady koupil kazdy diskuter, to jich bw proda vic jak COD zrejme *1* No nic, pujdu se vsude podivat jeste potreti abych vedel vsechno jeste vic az nejvic!
  • fakt ze si obhajujes DA2 a utocis na Witchera hovori za vsetko
  • Aha.On je to v obou případech tunel ALE Witcher má hezčí prostředí takže jako by to tunel nebyl.
    DA je stejně lehké na normal obtižnosti jako Witcher 2 ALE Witcher2 má "jiný" soubojový systém (logicky...ovládáte jednu postavu ) takže mu tu obtižnost odpustíme.
    atd. atd.
  • cha
  • Drom
    tak me je to fuk, je mi jasny, ze je to tady samy fanboy zaklinace 2. Ja si uzil obe hry a obe maji sva pro a proti. Vetsina tech extremistu jsou stejne jen trollove :)

Nejlepsi je,jak se tu kazdy ohani Bioware a pritom o te firme vedi nejspis kulovy. Tym co delal puvodni DA je prevazne tym, co delal BG1/2, NWN, Kotor, Jade Empire a pote se klicovi lide presunuli do Austinu a plne se zamerili na SWTOR. DA2 uz delaji jini lide. A mass effect serii dela uplne jiny tym.
  • neotváraj si hubu na oblivion nevieš podla toho čo píšeš ani čo to je, podla tvojich rečí máš tak 17-19 rokov odohrané prd a DA2 vidíš ako naj RPG ktoré sa iba tvári tak
  • Když se ti nelíbí level design mé matky, proč jsi zjišťoval gameplay? *1*
  • ak je zaklínač tunel tak s tak krásnym prostredím že DA2 sa môže skryt pod koberec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit