Přejít na výpis diskuzí
Mike Laidlaw děkuje, vysvětluje a neomlouvá se za Dragon Age II
27.5.2011 | Aleš Smutný
279 příspěvků
-
for Z
-
Ok, tak je to jen NEKOMPROMISNÍ HRÁČ - stejně je drsnej.
-
Někdy holt vývojáři zvolí do dema nešťastné pasáže, čímž většinou trpí hry s pomalejším rozjezdem. V případě DA1 podle mě demo nemá příliš velkou výpovědní hodnotu.
-
Souhlasil bych s tím, že je to špatné RPG na poměry Bioware. Obecně vzato to ale tak špatná hra není. Dlouho jsem se bál to koupit, ale klienti se pochlapili, zaplatili faktury a tudíž jsem se pochlapil i já. *4* A hra mě bavila. O poznání méně než jednička a pořád jsem si přistihoval při přemýšlení, jak snadno to mohla být lepší hra, kdyby na ni vývojáři měli víc času, ale bavil jsem se a to je u mě základní kritérium hodnocení. 0/10 nebo 1/10 jsou hysterická hodnocení, která odrážejí míru naštvání z dvojky ve srovnání s jedničkou. Já hodnotím 6/10. DA:0 8/10 (nejvýše u mě stojí PT s 9,5).
-
Velké kozy a spousta krve jsou ve fantasy RPG klady nebo zápory ? *4*
-
Kvalita DA2 je v tomhle případě bezpředmětná - mimo mísu. Já se jen snažil poukázat, že to, co si člověk nade mnou nepřeje u ME, se už dávno stalo. A podle mě je to takhle v pořádku. Inovace musí bejt, jakmile se něco zastaví, začne to zahnívat...
-
On je taky RPG HRÁČ ZE STARÉ ŠKOLY.
Ale s tím ULTRA HARDCORE si nejsem jistý vzhledem k tomu, že na easy zabíjí bosse 20 minut. -
Mam pro dotaz? K cemu je demo,kdyz ne prave k tomu a by clovek poznal klady/zapory hry? Jestli ho to bude bavit ci ne?
Ani nemusis odpovidat.... -
Sranda musí být ne.
Nejlepší je ta čast kde nám to říká na rovinu, že je to RPG HRÁČ ZE STARÉ ŠKOLY *1* -
Ano mas pravdu. Nektere dilci veci byly lepsi nez v prvnim dile. Ale k cemu to je,kdyz celek vyzni hooodne spatne?
-
Zbytečný na tyhle trdla reagovat. Pobavil mě hlavně pan hardocre hřáč, který nezapomněl několikrát zdůraznit svoji, že je hardcore, ale jako "argumenty" proti DA2 nakonec použil ošklivou grafiku a nemožnost měnit společníkům zbroje *7*
Třeba DA:O se dělalo několik let, ale do toho se počítá vymýšlení světa, různé úpravy a hlavně časté odkládání. Jakmile už máš omáčku vytvořenou, vývoj hry trvá o poznání kratší dobu. Jak dlouho se dělal F:NW, rok a půl, dva roky?
Zamýšlet se nad argumenty lidí, kteří postrádají logické uvažování je zbytečné... -
Wow tak to seš NEKOMPROMISNÍ (protože jsi tak rychle smazal DA2 z disku, dobře ty - s ničím se nepářeš, bojim se tě) ULTRA-HARDCORE HRÁČ (protože hraješ tak strašně těžký rpgéčka jako je Zaklínač, bojim se tě ještě víc).
-
Jenže oni ji už aplikovai *3* Udělali ME1, pak provedli změny v ME2 a teď chtějí vzít to nejlepší z obou - ME3 bude konglomerát předešlých dílů.
No a tohle přesně Laidlaw říkal ohledně DA... Ať si každej blekotá jak chce, byly totiž aspekty, ve ktrerých bylo DA2 mnohem lepší než DA:O -
jen ti rád osvěžím paměť s délkou vývoje her - Fallout 2 se vyrobil za rok, BG1 dva roky (jestli se nepletu), Planescape: Torment se dělal rok a půl *3*
-
bioware BYLI moji nejoblibenejsi :-//
-
20h v campe :-) to si trochu prenal ne?
-
Prosim nech tuto politiku neaplikuju na Mass Effect 3... prosim, moc prosim!
-
nezmohl se na blbější žvásty stejně tak, jak na blbější pokračování, co to je za kecy: zatuhnout v minulosti ..., vždyť DA1 nemá ani konec dodělaný, vezmu-li jaký to byl pěkný příběh, na který každý chtěl navazovat - na hru o nějakých záchranách světa, omleté kilovačky a sbírání sarapetiček vám už dávno kašlu - proč se to ještě drží ? protože se nic jiného nedělá
a mimo jiné - na ten napředělatejnej ksicht zaklínače se prostě dívat nemohu, vypadá jak frajírek z paneláku, co se lakuje na veksláka -
Mne sa zdal Draug ako najtazsi boss z hry... Nemoznost odrazat udery a fakt ze Quen ti zrusi jednym uderom bola dost frustrujuca... ja som sa tam vacsinu fightu kotulal :D
-
Imho DA2 je pokus o zcasualnenie DAO ako to pred tym urobili s ME,akurat,ze to urobili na picu +odflaknutie vsetkeho co sa len dalo,prostredie,boje,obtiaznost atd... jedine,co sa mi ako tak pacilo bol boj z mojej strany,proste sa na tie postavy lepsie pozeralo,pripadne aj rozdelovanie bodov do skillov mi prislo lepsie ako v DAO,kedze som nemusel brat vsetko a hlavne roguny a warrovia to mali trosku rozmanitejsie ako pred tym,resp. tych schopnosti bolo menej ale dali sa lepsie vyuzit,nabuduce si rozmyslim ci dam Biowaru svoje peniaze,no a to,ze pan z bioware povie,ze to po*rali som ani necakal...