Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On má pravdu.DA1 bylo naprosto REALISTICKÉ.
    Hero of Ferelden = Hero Obama of the World *1*
  • Tyvole *1*
    Bacha - hihi to tady prislo vsem nandat - jsem zvedavej, jestli tady zustane aspon jedno vlakno bez jeho nemilosrdnyho zakroku *1* *1* *1*
  • tak to by mě taky zajímalo. Tenhle web je snad primárně o recenzích ne?! Názory recenzentů rozhodně nepatří nikam na blog.
  • Cajk
    A proč by to sakra říkat měl? Sekce maj určitý pravidla, co se hodí do recenze, nehodí se sem. Ale tohle podstrkávání názorů je zrovna na games dost často a docela mě to zaráží. Čtenář si přece názor udělá sám, nemusí mu pořád někdo něco podstrkávat.. Chodí sem i dospělí lidé.
  • "Teda ja taky nechci tvrdit ze to je nejakej nevidanej pruser, jak to mnozi delaji, ale ze je to po vsech smerech odflakly a nudny, to bych cekal ze bude bez debat..."
    To jakože tvůj názor = náš názor *1*
  • Co to bliješ?
  • Proč by sakra nemohl v info článku o vyjádření vývojáře DA2 říct, že se mu hra na rozdíl od jiných líbí?
  • Ve trech, ctyrech ale clovek skutecne stravil vetsinu hry.
    Nejaky nadavani na ukoly "dones/bez zabit/..." vetsinou nechapu, ale tady me to totalne vytacelo. Clovek celou hru behal tam a zpatky, i ty "nejodstrcenejsi" mapy navstivil nekolikrat, atd.
    Nechapu ze se ty hry nekdo muze tak udatne zastavat.
    Teda ja taky nechci tvrdit ze to je nejakej nevidanej pruser, jak to mnozi delaji, ale ze je to po vsech smerech odflakly a nudny, to bych cekal ze bude bez debat...
  • Vyborne, jeden z mala rozumnych a nehysterickych nazoru, palec nahoru
  • Cajk
    Aleši prosímvás nesrovnávejte DA2 s The Witcher 2 a nehodnoťte podle toho, co si myslíte vy. Působí to neprofesionálně, to si můžete dělat v úvaze, nikoliv v info článku.. Občas si tu na games pletete, jakým způsobem se co píše, všímám si toho docela často.. Můžete mít rád Dragon Age 2, ale to můžete říct v podcastu nebo někde na blogu, nikoliv v seriózním info článku.
  • Lokace ani náhodou nebyly 3-4. Pořádně si je spočítej. Zjistíš, že je jich víc než v celém Planescapu. *4*
  • Co to sakra meleš? Zatímco příběh Hawka by se drobnýma úpravami a bez nadpřirozených věcí (kouzla, monstra,...) mohl stát i našem reálném světě, šedý strážce by zapadl jen do pohádek a eposů.
  • Tak toto je trošku *12* . Autor tady omlouvá lenost a ziskuchtivost vydavatelů DA2 a vydává ji za zdánlivou kreativitu a snahu vytvořit něco nového a originálního....Každý má svou hlavu a svůj názor to nikomu neberu, ale zároveň nemůžu prostě přistoupit na tyhle lži o kreativním novém přístupu. Pokud jsou detaily světa graficky chudé, lokace se až trestuhodně podobají jedna druhé (tak 3-4 dohromady byly tuším v celé hře..) a celek působý jako pěkná rychlokvaška tak je to prostě oser..a ne geniální, novej, pro-hráčskej přístup...bohužel. To že pak někteří autoři DA2 plivali na různých fórech na Zaklínače2 z kterého by si naopak měli leckde vzít příklad je už jen taková třešnička na tomhle prohnilim dortu... *11* *10*
  • Dosud ti ve hrách velké kozy a spousta krve nevadila? O jakém divném systému tu sakra mluvíš?! DA2 má furt klasiku.
    V Zaklínači 2 jsou kolové souboje? Jak to myslíš? Na tahy nejsou ani náhodou.
  • Aha. Tohle jsou prodeje velmi oblíbeného COD: MW2 http://gamrreview.vgchartz.com/sales/28848/call-of-duty-modern-warfare-2/
    Dramatický pokles oproti prvnímu dni, co? *1*
    Dragon Age 2 na pc se prodalo víc než jedničky http://gamrreview.vgchartz.com/sales/33504/dragon-age-origins/
  • To joha:abych napsal neco trosicku vic inteligentniho..osobne si nemyslim ze jsem magor, stejne tak si nemyslim ze ty jsi magor ani ze kolega na ktereho reaguji je opravdu ve skutecnosti trotl. Nikoho z vas neznam a pevne doufam ze to tak neni. Moje trapne reakce( ano opravdu jsou) jsou reakci pouze na dva fakty: 1) nesnasim "masovou hysterii" kdy se nadava jenom aby se nadavalo a je jedno jestli to je da2, grafika v crysis2 nebo cokoliv jinyho. Samozrejme kazdy ma pravo na svuj nazor, nicmene vime co zmuze davova psychoza ze? Nejde o to ze hra je dobra nebo spatna, urcite ale neni nejhorsi vsech dob a hodnoceni min nez 4 si realne asi nezaslouzi. V kombinaci s prohlasenim ze si zahral chvili a skoncil to vypadalo na obrazek 12 letyho kluka co to nekde stahl. Pokud je pravda co pise tak se ze srdce omlouvam a urcite chapu frustraci dat litr za neco co se mu nelibi. Na druhou stranu to pravda byt muze a nemusi, protoze statistiky hovori jasne a nekdo tu pirat proste byt musi i kdyz se neprizna. Sam vydelavam a celkem dost, ale za hru litr nedam, mam jine zivotni priority(rodina), pockam az bude za tak 400 a pak koupim - proto nereaguji na hru samotnou, hral jsem pouze demo a ZASADNE jiny bojovy system jsem nepozoroval. No a za druhe, jsem skutecne alergicky na spojeni EPIC FAIL. Az mi nekdo vysvetli rozumne pouziti toho spojeni tak odvolam i toho trotla. Neco takoveho urcite neni prumerna hra ale spis tak potopeni Titaniku. Ctu to denne 10x ve spojeni se vsim moznym, napriklad hodne casto i ve spojeni s Ipadem na kterem pisu a vzhledem k dominanci na trhu mi to nejak nesedi *3* Jo a to byla jeste ta mirne ironicka narazka na stadecko ktere neustale ctu v souvislosti s uzivateli cehokoliv od Apple. Takze pokud se nekdo bude chtit navazet, rikam na rovinu ze Apple ji mi uplne u pr... ale Ipad je IT skvost a proto ho mam - nic lepsiho na trhu nebylo. Uf, zkus to po me prelouskat, zamyslet se a pokud to uvidis myma ocima tak se i omluvit za toho magora pokud na to mas..
  • *1* *1*
  • Tady je to jeden drsňák vedle druhého.Pozor na ně *3*
  • Někdo se tu pídil po statistikách prodejů. Našel jsem níže uvedené. Ještě jsem měl v ruce jedny, ale ty se mi nedaří dohledat.

http://gamrreview.vgchartz.com/sales/44012/dragon-age-ii/
    http://gamrreview.vgchartz.com/sales/44010/dragon-age-ii/
  • Pro mě osobně spíš zápor, je-li to puberťácky vyhrocené, ale hlavně je to něco, co absolutně nemá vliv na hru samotnou, rozuměj, je to naprosto podružný prvek, který bych vedle těch podstatných věcí ani moc neřešil. Ale to víš, hardcore hráči to vidí jinak *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší