Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 11...
  • Napsal jedinou věc a to, že bojový systém Zaklínače se mu zdá oproti jedničce jednodušší. Toť vše. A soudruh Hauzy z toho udělal antickou tragédii...
  • Tak tím věkem a snižováním iq jsi ze svého příspěvku, který byl relativně na úrovni (až na to čachrování s milionama), udělal ubohou a primitivní snůšku keců.
  • skôr by som to povedal takto berte to ako príklad všetko je vymyslené čisto pre filozofiu
    ked bioware vydávalo kvalitné RPG (radšej nemenujem každý má rád iné) tak malo 1M fanúšikov prípadne to nazvyme platiacich hráčov
    potom si povedali my ich chceme viac ale ak pôjdeme cestou ktorá bude baviť iba ten jeden milion hráčov zostaneme na suchu tak urobíme niečo jednoduchšie pre širší sektor hráčov a vydajú hru ktorá priláka celkov 1M starých hráčov a 3M nových takže už sú na 4M aj to im je málo ale popri tom už sa ozýva 1M starých že už to nieje ono ale stále im fandia a čakajú čo bude dalej
    tak urobia zase niečo nové ale stým že z 1M starých zostane 100k a prilákajú 5M nových a sú na tom stále lepšie ako keby robili niečo pre 1M bohužial ja by som bral keby to tak bolo ale viem že to tak nebude nikdy lebo všetko sú prachy prachy prachy, ale páni by aspon mohli myslieť aj na to tí čo ich podporovali niekoľko rokov a dali im možnosť stať sa jedným z top tímov a naj tímov na RPG hry bohužial realita je taká aká je a nemyslím že sa niekedy dočkáme ME3 a DA3 ktoré vrátia nádej tomu 1M hráčov ktorý stále čakajú na poriadnu pecku pre ich srdcia
    ak niekto sníva o BG3 tak ja len dúfam že to nikdy nevyjde z dielne bioware pretože ak majú naštvať tých čo ich zbožnovali nech sa toho radšej ani nechytajú, lebo ak hej navrhol by som verejné kamenovanie

toť vsjo proste mladšie generácie hráčov majú radi niečo iné ako bolo kedysi a hráčov je viac a viac, IQ sa znižuje a preto aj hry sa robia podla toho, nemám im to za zlé keby som mal firmu ako je bioware asi by to dopadlo tak isto
  • Ta sugesce byla tak násilná, až mi z toho vyrašil monokl...

Intelektuální nikoliv, pouze rádobyintelektuální s čímž je spojené tvoje pruzení ohledně nesmyslů.
  • Dobrý, ale DAII je úplná novinka, nejde jí srovnávat s hrou, která je stará 15 let. to sorry *5*
  • Cahir: Intelktuální? Na tomhle článku je nějakej sraz buranů nebo co. Když člověk vyjádří nelibost k tomu jak byl článek podanej a co se lidem snaží násilně vsugerovat, tak má jit na wiki? Grow up.
  • "je zajímavé, že u nás zase nevadí mnohem primitivnější zpracování soubojů v Zaklínači 2 ve vztahu k jedničce"

Mate na mysli nutnost blokovat, uskakovat, odrazet na misto klikni ted v zaklinaci 1?
  • tak môj zlatý máš tak max 20 rokov a nemáš páru aké časy boli pred 10 rokmi, ja vytýkam aj grafiku z toho pohladu lebo viem že hry nemôžu zostať pri tom čo bolo kedysi a ked vidím že sú kvalitnejšie a lepšie rpg hry ktoré sa dajú nazývať RPG hrami tak mi tu nemelte decká o tom o čom nemáte páru

ok neviem čas ako dlho sa robili hry ako písal jeden ked je svet vymyslený a engin je hotový tak hra vyjde rýchlo to je ok ale tie hry mali oveľa lepšie príbehy a bavili ma lepšie ako tento DA2 počin

ohladom DLC je to smutné že sa všetko točí iba okolo penazí lebo ked kedysi vyšiel datadisk mal tak 20 hodín hrania naviac z novými nápadmi, vylepšeniami dalším kusom príbehu teraz je to na zaplakanie ak mám platiť za každý kus blbosti
    DAO mám komplet aj zo všetkým DLC ale DA2 mi stačí warez platiť za brak nemusím to zaplatia iní a nemienim podporovať bioware ktorý sa naozaj otočili svojim dávnym fanúšikom a platiacim hráčom chbtom pretože nebyť nás tak z bioware by bolo prd a nie popredná firma na vývoj hier
    to že nemôžem spoločníkom meniť zbroj a poriadne sa o nich starať to je jedna z nevýhod ktorá nevadí deckám z malým IQ ktoré potrebujú iba akciu nič viac nerozumejú tomu čo je RPG
  • misho8723
    To čo sú za štatistiky preboha? .. tie čísla u iných RPG hier, sú asi len tak z hlavy, čo :D však len po mesiaci predala DA jednotka na PC cez 1,3 mil. kusov a schválne sa pozrite na tej stránke, že koľko tam je :D
  • -> reakcia na diskusiu podomnou
  • Ale to mesto by az tak nevadilo, keby nebolo tak primitivne urobene. Napr v zaklinacovi 1 (sorry *1* ) si tiez velku cast hracieho casu stravil vo Wizime. Krasne naprojektovane, perfektne vytvorene, otvorene a rozmanite mesto je uplne vpohode, problem je ze v DA2 su 4 (ok 5) lokacii ktore vyzeraju navlas rovnako len maju inak zatocene tunely, mezdi jednotlivymi castami sa presuvas portalmi, nevytvoris si k castiam mesta ziadny vztah (naprv uz len orientacia v chramovej stvrti bola vyzva, tuto ides za sipkou rovnou cestou k dalsej skupinke mobov), vsetky budovy su tak 3 - 4x vyssie nez by bolo pohodlne (co skutocne len umocnuje koridorovost) atd... Na DA2 nieje zle ze je to tunel, zle je na nej to ze je to skaredy a nudny tunel.
  • Ok přiznávám, že v tomhle budeš mít nejspíš pravdu....je to prostě tak, že svoje názory by měl dávat na papír tam kde to má svoje opodstatnění a ne všude dokola rozkřikovat při každé naskytnuvší se příležitosti. *4*
  • Kdyby se dvojka prodávala tak dobře jako jednička, bylo by těch prodaných kopií několikanásobně víc. Srovnávat to v absolutních číslech samozřejmě jde, ale to jsem na mysli neměl.
  • Nevim jestli je to haneni ale pise tam nesmysly o akcnim pojeti Zaklinace 2 vuci prvnimu dilu. Pritom oapk je pravdou.

Doufam ze velmi brzy vyjde DA3 a bude to povedene RPG,ktere da lidem na druhy dil zapomenout,protoze me ty diskuze o kvalitach/nekvalitach DA2 zacinaji unavovovat.
    Jenze to je jen zbozne prani. Oni si urcite jeste nenechaji ujit datadisk.....nebo dva...
  • Na to jak ostrým tónem jsi tu dosud psal, je to trochu zvláštní tvrzení.
  • *4*
  • Na pobřeží mají nějaké dveře? *8*
  • Haloooo!!! Mesto je v pripade DA2 v podstate cela hra. navic mesto je porad jen jedno!!!! mesto,del si ho klidne na 20 lokaci,porad to bude jen jedno mesto.
    Ostatni lokace nestoji ani z azminku,jen za nadavani. Jednou je jdes zleva.,podruhe zprava,jednou jsou zabetonovane (doslova) dvere vlevo,podruhe vpravo,.....ale porad to tam vypada stejne.
  • Mám tu dát screeny poprsí ze starších her? I těch které lidi považují za těžce "nekomerční". :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší