Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gordar
    Kdyby prodeje byly 0, neobtěžovali by se s českým trhem už vůbec, natož aby dělali češtinu.
  • Jo to urcite. Cestinu chteji jenom pro svoji pohodlnost...mizivy procento se pri tom soustredi i na anglickej text.
  • Když ti čeština tak vadí tak při instlaci či v nastavení zvolit, že tam chceš AJ tě NENEPADLO??? *3*
  • můžeš mi říct, kde je ten trolling???
  • v tom pripade zadna skoda,o to vic by se mohlo krast
  • Ty se o tom ale nebavis, akorat tu hazis trolli vyblitky.
  • BoB.2
    Já cpu peníze do amaterskejch překladatelů a ne do her.
  • tak ty co neuměj se spíš naučej v anglicky mluvící hře s českýma titulkama než když nebudou vůbec vědět o čem se v té hře mluví...
  • BoB.2
    *7*
  • Nenaucej...Cesi to proste radsi hrat nebudou, nez aby vynalozili nejaky usili navic nebo spis reknou, ze na to nemaji cas, coz je hovadina, protoze cizi jazyk se da ucit kdykoliv a kdekoliv.
  • NENÍ PRAVDA ŽE BY SE PŘEKLAD NEZAPLATIL jen Investice do nich většinou nepřinesou ZVÝŠENÍ prodejů o částku co stojí překlad! V přepočtu na jednu prodanou kopii pak cena překladu není nijak velká částka. Ale je na to je jednoduchý lék NEKUPOVAT. Příšte by si to rozmysleli nepřeložit kdyby prodeje v ČR byly 0 ale bohužel jsou tací co si pro hru kálet na hlavu nechají *10*
  • Kdybych to nehrál, tak se o tom nebavím. Nejsem ty :)
  • je mi celkem jedno, jestli hry budou nebo nebudou v češtině. Anglicky rozumím textu i mluvenému a mluvím plynule. Naopak si myslím, že je výhoda, pokud nebudou, protože spousta lidí se díky tomu anglicky naučí. Vezmou si slovník, budou hledat slovíčka co jim nerozumí a u toho se budou učit.

Ale musím uznat, že Zaklínače 1 s českým dabingem jsem si celkem užil *5*
  • Tys to ale nehral, takze papouskujes jen par nazoru z jinyho fora.
  • Anebo by se hry u nás vůbec nevydávaly či by byly o něco dražší...jen ať se lidi učí jazyky. Hodí se to nejen při hraní...
  • Hehe tuto me pobavilo:D
  • Gordar
    Docílil bys akorát toho, že by se tu ty hry nevydávaly vůbec.
  • Je docela zajímé, že se tady neobjevila novinka o tom jak je Dragon Age: I je původně mmorpg titulem, pak to osekali na single. Stovky hráčů si stěžují na generované qusty typu dones, zabij, uzavíraní Riftů pořád dokola. Hra je opravdu nafouknuta bublina, která docela rychle spaskla..
  • ringmancz
    protože když dostaneš tabulku, kde jsou texty různě poházený, tak ti dojde, že to nejsou titulky, ale peníze
  • To je dost hloupý. Já jsem třeba radši, když si hru mohu zahrát v originále. Vždycky říkám, že když už ztrácím čas u počítače, tak se tím aspoň něco naučím a rozšířím si slovní zásobu. Navíc, už teď jsou některé herní tituly strašně předražené - inteligentní zákon jako ten, co navrhuješ, by jejich cenu ještě zvýšil a už by to nekupoval vůbec nikdo. A co uděláš jako prodejce, když ti nekupují zboží a ty na tom proděláváš? Půjdeš jinam. Takže na českém trhu se ty hry vydávat nebudou...a hle, jsme tam, kde jsme byli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit