Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heh, zásah. *1*
  • Nepochybuje, že pre teba by bolo "dostatočné" aj 800x480 a 24fps. Tak si tipnem, ty asi nemáš prachy na herné pc preto, lebo míňaš všetko za očného, však?
  • Veskoslav
    Pominu-li fakt toho, že konzole je zastaralá a nezvládá výkon, co pc, ať už v rámci grafiky, kdy neumí ani FullHD či podpoře hry hráčů po netu, tak je vidět, že ti vlastně nevadí mít něco zastaralého v pravěkem rozlišení. A opravdu hry neposuzuji podle grafiky, když občas hraji i hry jako Sc či AoE.
  • Psychotic
    Ano, přesně tak *3*
    Jak jsem řekl, vysoké rozlišení má smysl, ale rozhodně není důležitější než animace. A mimo střílečky ovládané myší je 30 FPS dostatečné.
  • To vieš, niekto má tie nároky fakt nízko. Stavím sa, že pre neho je to super "podívaná."
  • Dobra poznamka ohledne Wii U. Jak to tak vypada,tak jak MS tak Sony mu vazne nahrava k masivnimu uspechu,protoze bude letos asi jedinou novou konzoli (se zda se dobrym vykonem).
    Aspon bude na poli konzoli zase jednou legrace.
  • Jj, to zvladaji, proto BF3 jede na konzoli v 720, ma low textury a 32 hracu misto 64 *5*
  • Na to viež, že sa to dá urobiť - na konzole z roku 2005 - v 1000x600 rozlíšení a s 30fps. *1* *1* *1*
  • Konecne nejaky rozumny nazor akceptovatelny obema stranama barikady *4*
    Mam jak herni PC (mainstream,nic extremniho) tak Xbox360 ale stejne nejvice vzpominam na ZX Spectrum 48Kb a taky me mrzi,ze mi ve sve dobe unikla Amiga (holt nebyly penize).

Jedine co mi na konzolich vadi je,ze ovlivnujou i PC hry. Z ekonomickeho hlediska to chapu,z hracskeho me to stve.
  • Psychotic
    To bezpochyby jsem. Hraju hry.
  • Psychotic
    To jsou řeči chudáků, co si nezahrajou žádnou pořádnou novou hru, protože i když mají mega-dělo za padesát hadrů, tak jim ji na něj nikdo nevydá.

Rozlišení a počet polygonů neznamená nic. Fyzika, animace, celkový feeling ano. A to lze udělat i na konzolích.
  • A v čem je nevýhoda? Když to zvládájí tak proč ne?
  • Nejak se mi nechce verit, ze MS nebo Sony necha proste Wii U na trhu kdyz se jedna o konzoli, ktera bude mit vykonove navrch a za cenu 300 dolaru. A vubec ty zpravy o novem cipu pro Xbox720, ktery byl udajne vyslan do vyroby. Ja osobne tipuju aspon novy Xbox behem Q4 2012 nebo nekdy na jare pristiho roku.
  • God-of-War
    Máš recht a moje plus *5*
  • Ty asi žiješ v realite...

...alebo si skôr cieľová skupina tých konzolových gameplayových skvostov.
  • Sračkoidni grafika... hm když myslíš že takový Uncharted 3 je sračkoidní tak nevím...
  • Řeknu to asi takhle. Já jsem jeden z těch zazobanejch only-PC hrářů ( *15* ) a konzoli jsem nikdy nevlastnil, protože bych ji stejně moc nevyužil (hrát na TV je strašně rušivé a jak je člověk daleko od té obrazovky, tak se ani tolik nevžije do té hry). Všichni mí PC bratři tu nadávají, že konzole brzdí vývoj her atd. Sakra, to jste nějací bohatí ne? Když by jste chtěli každý rok utrácet tisíce za nové a nové komponenty? Na grafiku her (na PC) si není co stěžovat, protože je naprosto normální a vypadá většinou hezky. Už tak šel vývoj her příliš moc rychle dopředu (příliš rychle začaly narůstat investice do vývoje). Asi jste moc rozmazlení...

Ale hlavně že kostičkovanej minecraft hrajete co?? *1*
  • Veskoslav
    A nebrzdí snad? V čem je výhodné jet na 7 let starém železe? A tvůj projev je ještě trapnější, když jsme u té trapnosti.
  • To mu ani nehovor, že v dobe keď tie konzoly vyšly, tak mali fakticky highend grafiky (x1900xt a gt79xx) - a do new gen konzol pôjdu total lowendy typu 6670 apod.

Takže tí, čo nakúpili i5ky a gtx560ky a podobné mašiny sa môžu radovať.
  • posila
    "Xbox je uz 2005 a obe konzole v sobe tak nejak maji cipy, co uz rok-dva predtim musely byt na svete."

Na svete asi byly, ale ne ve forme komercne prodavanych produktu. U vyvoje konzoli jsem nebyl, ale podle wiki je ATI Xenos v Xboxu nejpodobnejsi cipu R520, ktery byl v serii karet Radeon X1000. A prvni karty z teto serie se zacaly prodavat jen o mesic driv nez Xbox. Proto se mi nechce verit, ze by do jeste neoznamych konzoli davali cipy z dnesnich low-endovych karet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit