Přejít na výpis diskuzí
MS a Sony nespěchají, s novými konzolemi si dají načas
30.1.2012 | Petr Poláček
270 příspěvků
-
Co je na pc srovnatelneho s mgs?
-
Máte zajímavý názory konzole brzdí vývoj atp.Tak 1. Stále vycházej PC only tituly a ukažte mi na nich tu převratnou grafiku proč pc only tituly nevypadají tak božsky.2.Proč to svádíte na konzole to je totální debilita ne copak konzole dělají hru? tady je problém úplně jinde to že se na pc nevyplatí ani předělávat grafika to už o ničem vypovídá ne zamyslete se. 3. DĚKUJTE konzolím že tu jsou a dotujou Pc herní scénu protože bez nich by jste si nezahráli skoro nic pouze budgetové tituly to je fakt pánové.
-
No ako sa dalo cakat PC sa zase vrati na vyslnie.... A uz to moze byt tento rok. Vdaka hram ako Diablo a druha cast SC2 a GoW 2....
Konzole brzdia a vzdy budu brzdit vykon pretoze sa vyrabaju pre zabrzdenych... Az na par svetlych vynimiek sa na konzole robia same odpadky....
Kde su tie casy ze hra mala super dej a hlavne ste museli pri nej pouzivat aj rozum... :(
Cim dlhsie budu na trhu tieto strare zeleza tym lepsie pre nas PCkarov...
DICE, BioWare, Bllizard a verim ze aj coskoro Valve budu vsetko smerovat v prvom rade na PC. -
Vyvoj nestagnuje, vychazi skvele hry.
-
Hlúposť, aj lacný crt bol oveľa lepší ako dnešné mainstream lcdčka. A to ani nehovorím o tej 60hz obnovovacej prekvencii.
-
lacné crt v minulosti boli rovnaké vraky ako dnešné lacné LCD panely. Mal som x CRT monitorov, aj z oblasti profi za vtedy nehorázne peniaze... dnes mám zkalibrovaný poloprofi panel a nemenil by som za žiadny CRT z minulosti.
-
Nepochopil jsem, jak v Tvem svete souvisi nutnost vyvojaru podridit se vydavatelum s existenci konzoli. V mem svete je to tim, ze mame natolik vykonny HW, ze hry stoji vytvorit desitky milionu dolaru a takovou sumu asi jen tak nejaky vyvojar nevytahne z vlastni kapsy. A vetsina investoru chce svoji investici alespon ziskat zpatky, tak proste reknou "Udelejte dalsi dil tady te serie, ktera se dobre prodavala" nebo neco podobneho. Ano, porad existuji vyvojari, kteri v par lidech delaji tu svoji hru, tak jak si ji sami vymysleli a ziji mesice nebo roky z uspor z predchoziho zamestnani ... ale vetsina takovych her bezi i na mobilnim telefonu a snad vsechny by bezely na tech 6 let starych konzolich.
-
Konzoly tu boli skor ako hry na PCcka... takze defacto mas pravdu *7*
-
Vlastně si nejsem jistý, jestli to bude mít ten efekt, který tady popisuješ... Nemyslím, že by vývojáři začali masově vyvíjet hardcore (rozuměj ne-casual) hry pro Wii U. Zvlášť, když by se sotva naučili slušně optimalizovat (rok či dva) a vyšly by nové, mnohem výkonněší konzole s lepším prodejním potenciálem.
-
To ja si nexet next gen konzoli poridim urcite uz jenom kvuli Husitum, jenom jeste nevim jestli od MS nebo od Sony, protoze to je jako z deste pod okap...
-
Správně. End of story. Necháme to tak. Přeju hodně štěstí.
-
Kdyby to nebyl ciste jenom bussiness na delani penez, tak by vedle sebe mohly fungovat klidne 3 generace konzoli podle ceny a hry by jely na ruzny detaily na vsech 3. Jenze to by te pak nikdo nenutil do upgradu. Takze i pres to, ze si myslim ze je potreba konzole novy, tak uznavam ze nutit nekoho do upgradu je komercni hnus.
-
Takže tak - "konzoly sú super, lebo na nič lepšie nemám."
End of story. -
*4* To mi neuniklo, já bych toho tu chtěl napsat mnohem více, ale už jsem tak ospalý a unavený, že ani nevímm co píšu... Ale máš pravdu, když si vzpomenu na starý textový adventury... kde tam byla nějaká grafika? *4* ... A jak se to pěkně hrálo... *4* Náplň (hratelnost, atmosféra, příběh, herní prvky atd.) her je to co dokáže vyzvednout z průměru. Grafika je jen taková třešnička na dortu. *4*
-
Najvtipnejšie je na tom to, že ani dnes lcd ani z ďaleka nedosiahli kvalitu crt monitorov spred desiatich rokov. Je to tak preto, lebo ľudia radšej budú klamať sami seba akoby si pripustili, že sa pozerajú na totálny črep.
Rovnako je to aj s konzolami. -
Pokud bych se dostal u přístroje s nativním rozlišením 800x480 k více špičkovým hrám, než u současných konzolí nebo PC, pak stačilo.
A máš pravdu, na herní PC "prachy" nemám. Můj 4 roky starý počítač za 18k i dnes rozjede všechny nové strategie a družinová RPG a na vše ostatní mám konzoli. Nevím, proč bych měl své peníze vyhazovat za nové PC. Zvlášť, když brzy vyjde nová generace "topinkovačů", která mi účet vyprázdní dostatečně.
Ehm... nevím, proč se s tebou vlastně bavím. Buď jsi zaslepený teenager nebo prostě a jednoduše troll. Tak či tak racionální argumenty nezberou. Končím. -
"Tísíce a tisíce? Jednou za 4 roky měním pc v ceně od 10 000 do 14 000."
To jsem myslel tak, že ty tisíce a tisíce by se za to platily, kdyby konzole "nebrzdily" vývoj her nebo vůbec neexistovaly. Jinak už mám PC taky staré 3 roky (kromě grafiky).
"Nebo ty máš doma něco z elektroniky, co je tak staré?"
Jo, jo, starej zlatech obří PC monitor *15* sice je to těžká, hnusná stará bedna, ale i po 10 letech pořád skvěle (bez jediné opravy) funguje, namísto těch strašně cool plochých obrazovek co se rozbijou za rok tím že do nich moc ťukneš... *4* -
pravdu mas, akorat tu unika fakt, ze technologicka stagnace je proti koncepcni regresi uplne zanedbatelna :) aneb, k cemu je mi hra, ktera vypada lip nez realita, kdyz po ostatnich strankach je to kaleni do tureckych zachodku ....
-
predstav si svet bez konzoli (nic proti nim), pripadne svet, kde by se konzole kazdy rok upgradovali a zvysoval by se jejich vykon adekvatne s rustem PC vykonu (ktery je samozrejme mnohem rychlejsi nez se prezentuje dnes) ... vyvoj her by probihal uplne na jinych principech, ano stale by slo o prachy, ale soutezilo by se i technologickem pokroku (ostatne tak to bylo kdysi) ... vyvojari/vydavatele by byli tlaceni vyrobci HW, inovovalo by se jak po sw tak po hw strance .. dokad by se nedoslo k mrtvemu bodu .. diky konceptu konzoli tak jak je ted doslo k mrtvemu bodu mnohem driv a zustal uz jen boj o prachy, ve kterem jsou vyvojari otroci velkych vydavatelu ... spis o tom ze by nechteli je to proste o tom, ze nemuzou ... myslis, ze IW typci jsou uneseni z toho ze musi delat dalsi stejny COD ?
-
Tísíce a tisíce? Jednou za 4 roky měním pc v ceně od 10 000 do 14 000. Mobil měním, co dva roky. Ale konzole budeme měnit co 8-9 let? Nepřijde ti to na hlavu? Nebo ty máš doma něco z elektroniky, co je tak staré?