Přejít na výpis diskuzí
MS a Sony nespěchají, s novými konzolemi si dají načas
30.1.2012 | Petr Poláček
270 příspěvků
-
Mam lcd acer uz 6,5 roka bez zavady...
-
A jéje jejdásek, náš pc hater, podkuřovaš OSY a lovec pirátů, nadčlověk s křídly, nesoucí prapor konzolového, božího království, co odkazuje na články z nejlepšího herního magazínu Bonusweb a snaží se přesvědčit, že pc je mrtvá platforma....
P.S: To, co ty vrazíš za 20 000 na konzole, tak na pc stojí tak o 1/3-1/2 méně:) Řekneš mi důvod proč? -
Asijsky fora zejou prazdnotou a vsichni tam radsi delaj neco poradnyho a tak to ma byt!
-
To je pro tebe tak tezke, najit informace, ktere jak rikas "medii probehnou kazdou chvili"?
-
Presne. Me by zajimalo, kolik tihle jedinci rocne vrazi do her. Ja zhruba 20 tisic.
-
Je mi lito, ja ty odkazy nemam po ruce a hledat se mi je fakt nechce.
-
Když se tu řešilo pirátství, tak tam bylo 50 příspěvků o tom jak jsou hry předražené a jak lidi nemají pomalu co jíst a stahování je jediná možnost.
Tady najednou není pár desítek tisíc do upgradu počítače žádný problém :) -
Diky. Konzole jsou stare, ale dokud na nich bude mozno hrat zabavne hry, tak to vubec nevadi. Ja mam jak pc tak ps3 a psp a hraju na vsem. Nova konzole musi prinest neco noveho, aby mela smysl. Samotne zvyseni vykonu nestaci. Treba ps vita pro me prinese predevsim druhy analog, proto si ji koupim. Kdyby byla stejna jako psp jen vykonnejsi, tak me zajimat nebude.
-
to co jsi napsal neni v rozporu s tim co jsem napsal ja ..
-
Tohle sem uz slysel spoustakrat ze CRT maj furt lepsi obraz nez plochy obrazovky ale nak mi to neprijde. Vzhledem k tomu ze otec je ajtak (i on tvrdi ze CRT je lepsi jak LCD) tak sem mel doma od malicka velice nadprumernou techniku i monitory a s prechodem na LCD sem zadnej vyraznej pokles kvality nepoznal. Mame dokonce doma 8 let starou metrovou CRT telku a novou plochou a tam taky zadnou prevahu CRT nevidim.
-
wow že by konečně někdo pochopil? Maner +1? Nebo se mi to jen zdá?
-
odtud jejdanánek čerpá veškeré své vědění :D Btw ty herní média bys mohl ocitovat, nějaký odkaz nebo tak něco, třeba :D
-
Fakt? Tak prosim dej mi odkaz, v jakem mediu se psala ta zarucena informace, ze "u nas je digitalni distribuce pod 5 %, ve svete se pohybuje kolem 30 %."
-
Bylo by smutne nechat si ujit tvoje hodnotne komentare v diskuzich konzole vs. zle pc *5*
-
: ) Tak samo sám patřím ke starým ročníkům Mame c64 a Amize zdar. Ne takhle jsem to nemyslel já sám hraji starší hry mj. quake live, settlers atd. jde o nové tituly které se nevyplatí na pc kolikrát ani předělávat a když předělají je z toho bohužel cítit ta konzole a to mi moc vadí.Ale neznamená to že kvůli tomu budu na konzole nadávat protože kámen úrazu není na její straně.Peníze hejbou světem
-
spokojenysps3.blogspot.com
-
Tady http://www.eurogamer.cz/articles/pomer-verzi-battlefieldu-3-v-ceske-republice Ale to je staré, i když procenta se asi moc nezmění. Dobrá hra může být i na 486, s tím souhlasím, ale to že konzole staré jsou to je fakt, těch 6-7 let se prostě někde projevit musí.
-
Tohle jsou informace ktere probehnou kazdou chvili medii. Staci pravidelne cist herni weby a budes to vedet taky.
-
Tak fajn, potom proste ignoruj veci ovlivnene konzolemi a hraj si to ostatni a bud spokojeny.
-
A tos jako kde vycetl? Nebo odkud mas ty informace?