Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proto taky pisu, ze jsem tomu rad a ze vic nez o nove konzole stojim o nove dobre hry.
  • U nas jsou levnejsi PC hry oproti konzolim protoze v CR ma PC mnohem vetsi tradici a hracskou zakladnu. Na zapade ale takove rozdily v cenach pc vs konzole zase nejsou.
  • no Ameriku už by teď mohli umlátit směnkama :)
  • Veskoslav
    Číňané nás umlátí čepicemi:-D
  • Sice nechápu, proč se ptáš, ale odpověď je jednoduchá, protože si z toho bere desátek Sony a Microsoft.
    A i přesto se vývojářům vyplatí dělat hry na konzole a dohadovat se s Microsoftem a se Sony...
  • Veskoslav
    Jasně takže, mi chceš říct, že provize u takového Crysis 2 byla 499? No tak když se konzolisti nechávají takto oškubat, proč ne.
  • Zdroj ceho? To je muj nazor.
  • To je jednoduché, v ceně je zahrnuta provize Sony a Microsoftu. To jestli vypadají hůře přeci závisí na PC na kterém je hraješ. To s tím nemá nic společného.
  • jo dělám, hlavně z evropanů, co ty jejich kulturní výplody baštěj (Ayoagaii nebo jak má ten nick). To ovšem neznamená, že nás za pár let pěkně nesejmou .-)
  • Vsadim se, ze mas na to napsat neco mnohem lepsiho, nez takovou snusku blabolu.

Tech dvacet litru vrazim do her, nikoli do konzole, hardware do toho nepocitam.. A to do vsech her, tedy vcetne tech na pc. A mam toho tolik, ze to ani nestiham odehrat, takze nektere veci z toho mam spise ze sberatelskych duvodu. A delam to proto, ze chci, ze me to bavi. Myslim si, ze bych vystacil i s deseti litry na rok, abych se kralovsky pobavil a to si myslim muze dovolit kazdy i kdyby kvuli tomu sel na brigadu.
  • Veskoslav
    A zdroj? A prosím, nechci Bonusweb.....
  • tak jejich produktivita práce svědčí o ledasčem, o tom se asi nemusíme bavit:) Stejně jako o potenciální kupní síle asijskýho trhu X ČR (žeano). To, jestli ten trh někdo umí využít, je věc jiná.

No spíš bych očekával, že tu konzolisté (moje poslední konzole byla Nintendo NES :D) tak nějak zhodnotí, jak se na nové konzole a hry těší, co říkají na možný výkon, situaci kolem WiiU atd atd. Tyhle flamy jsou pánové starý jak metuzalém a ještě starší. Vás to vážně ještě po letech pořád baví? Neodpovídejte, asi vim :D
  • Rekl bych, ze predevsim proto, ze si sony a microsoft reknou z kazde hry o desatek.
  • Pokud uvadis konkretni informace (kterym ja samozrejme neverim), mel bys byt schopen je nejak dolozit. Navic kdyz jsi tvrdil, ze v mediich se ty info objevuji kazdou chvili. Takhle to pak vypada, ze si vymyslis argumenty pro sva tvrzeni.
  • Veskoslav
    A ty si z nich srandu neděláš? Mně je osobně milejší se hádat v tématu konzole vs pc a přínos či omezení pro herní trh a jeho důsledky než se hádat o politice. Obojí samozřejmě spěje k "ničemu", ale dle mého názoru to naše "hádání" je 100krát lepší;)
  • No, jsem na tabletu pres gprs, takze minimalne by to byla pruda a predevsim zbytecne. Kdo chce diskutovat o realnem stavu herniho prumyslu, ten muze. Kdo se chce jen hadat a vsechno zpochybnovat, tomu to stejne nepomuze.
  • Veskoslav
    Řeknu jediné: Proč jsou hry na Xbox či PS3 dražší než na pc a to i přesto, že vypadají hůře, menší podpora hráčů po netu (příkladem B3)? Až mi dokážeš odpovedět:)
  • Nova konzole nic noveho neprinese. Tedy nic zasadniho. Proto nechteji ani Sony, ani Microsoft jit na trh s novou generaci, kdyz trh se presouv jeste ke vsemu z velkych AAA her na mene narocne a i levnejsi hry. Jestli neco musi prinest konzole noveho, tak je to prave vyrazny vykon oproti stavajici generaci. Jenze Sony a Microsoft moc dobre vi, ze kdyby s novou konzoli prisli uz ted, ten vykonostni rozdil nebude tak markantni. Lidi si nebudou kupovat dalsi konzoli, na ktere by hry nevypadaly viditelne lepe, nez na predchozi gen.
  • Ty sis tenkrát asi moc nezahrál, co. Když se v hrách musel používat rozum.
  • Urcite to jsou vsechno ti samy jedinci! Takova pokrytecka pakaz co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší