Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Proč proboha aspoň nesrovnáváš stejný typ her?
  • Z tejto diskusie sa dá hlavne zistiť, kto si nemôže dovoliť kúpiť normálny počítač a uspokojí sa so sračkoidnou grafikou z roku 2005/6.
  • Tak tohle je o preferencich. BF3 je podle me povedenej. MGS byla pecka. Jenze my mluvime o brzdeni ted, dnes. V dobe kdy vyslo MGS byl PS2 o kus lepsi nez muj komp a jeste par let po tom trvalo nez bych mel komp co by MGS rozjel. Jenze dneska to tak neni, zivotnost PS3 a X360 se umele prodluzuje a proste to zaostava.
  • Toto sú reči chudákov, čo hrajú na 1200x800 (alebo v prípade konzol ešte menej) a nemajú prachy na poriadny pc. Klameš sám seba. No čo, o takých 5-6 rokov si možno aj ty zahráš hru v podobnej grafickej kvalite (a možno aj 3d, ale to asi nie, stavím sa, že ťa z toho "bolí hlava") akú má dnes napríklad Zaklínač 2. Nepochybujem ale o tom, že o tých 5-6 rokov budeš pindať na nové technológie, ktoré si nebudeš môcť dovoliť.

Nie, hry nie sú len o grafike, ale grafika rozhoduje o tom ako hru človek vníma (teda keď nevidíš v nulách a jednotkách ako neo).
  • God-of-War
    Konzole brzdí vývoj her? Ste neskutečně trapní a Kratos se vám za to moc směje *1* A je mi veřejně buřt, kolik mi daj pcčkáři mínusů, je to prostě hnis
  • No jo to vaše "brzdění" her... jste směšní vážně... Takovou sérii jako je například Metal Gear Solid z PS2 si zahraju mnohem, mnohem radši než nějaký přenádherný, skvělý Battlefield 3. Ano uznávám MGS sice nevypadá kdoví jak hezky, ale je to o DOST lepší hra než Bfko... Je sice dobré že se hry někam posunují, ale zatím to vypadá že jenom v grafice. Skvělým směrem směřovalo studio Bungie s titulem Halo... Tady z téhle diskuze jde poznat kdo opravdu čumí jen na technickou stránku hry.
  • Hej, lebo odkedy tu máme konzole, kvalita hier brutálne narastá *1*
  • Bohuzel az na vyjimky nemaj dneska hry ani jedno *15*
  • CrocoRay
    Mám z toho takové rozporuplné pocity. Na jednu stranu ušetřím za nový hardware, na druhou už bych rád viděl nějaký technologický pokrok.

No rozhodně bych se jednou rád dožil toho, až na mě v nějaké hororové hře vyskočí ve 3D tak pěkně a zároveň hrozivě vymodelovaná nestvůra, že budu mít problém usnout....ale o tom si můžu zatím nechat zdát i při příchodu další generace *4*
  • hra neni o grafice,ale o kvalitě a hratelnosti...raději ať to má horší grafiku a nápad než ať je to mega realisticky a stojí to za prd...
  • Proč by taky pospíchali když jim tyhle topinkovače furt nesou :)
  • Psychotic
    Neuškodí, když se ještě rok či dva budou vývojáři předhánět v gameplayi a prezentaci, než aby zas začal vodopád "nejkrásnějších her historie".
  • Nevím jak dlouho se pohybuješ kolem hraní her, já jsem začínal někdy před 14 lety a už tehdy vývojáři slibovali, že s příští generací přijde "skvělá AI, fyzika, dynamika prostředí" a bůhvíco ještě. Výsledek? Vesměs kulové, jen se honí polygony a rozlišení textur, ale víceméně se to pořád hraje stejně. Představa, že když tomu dodáš silnější HW tak budou kvalitnější hry je IMHO naivní.
  • Veskoslav
    Proboha. Kdo Ti zaplatí vývoj nečeho, u čeho nebudeš mít záruku, že to pojede na daném stroji? V tomto případě nové generaci konzolí. Je naprsto zbytečné u konzolových studií, aby dělala něco nového, protože se může stát, že třeba 300 000 dolarů vyhodí z okna, protoža hra, co vytvořili, nepojede na nové konzoli. Už to chápeš? To je ten problém. Pc z roku 2006 je v dnešní době zastaralé? Ale konzole z roku 2006 ne? Je a brzdí vývoj nových her.
  • Když se chce, všechno de. Když si to napsali tak, že jim to neutáhne, budiž. Navíc engine ještě nedělá dobrou hru - to že tam navalí více polygonů a vyšší rozlišení nemusí znamenat, že se to bude hrát jinak než Far Cry 1. Kdyby chtěli, tak uberou na polygonech a přidají na Fyzice nebo AI. Ale když lidem jde hlavně o ty počty polygonů, pak nemají důvod.
  • Veskoslav
    Tak myslím, že jednou za 4 roky dokáže člověk ušetřit 10-14 000 na slušný počítač. Když si každý měsíc necháš bokem 300, tak nemáš co řešit;)
  • Já s tebou souhlasím. Taky nemám náladu a peněženku na nějaké větší investice. A grafika mi ve hrách přijde zatím skvělá.
  • Veskoslav
    Njn. Generace graf.karet s podporou Direct 11 je prostě na srandu, když u většiny her mi stačí Direct 9.
  • Veskoslav
    Chyba vyvojářů? A co mají proboha dělat, když by to konzole neutáhly?:-D Crysis Engine 3 n plný kotel neustojí ani jedna z konzolí, tak proč se snažit vytvářet něco, z čeho nemůžou mít zisk? Obzvlášť u studií, co se soustředí na konzole.
  • Všichni ne,představ si že existují i PCčkáři kteří nehejtujou. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit